Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Nákup rozpěry předních tlumičů na Favo...
Chtěl bych se zeptat zdejších protřelých diskutérů a odborníků kteří mají Favo případně Feldu a montovali na ní rozpěru předních tlumičů jestli následně poznali rozdíl. Jde mi hlavně o to jestli je rozpěra znát i při běžné jízdě nebo jen té sportovní a razantní. Prostě jestli po namontování a následném vyjetí na zkušební jízdu bylo hned znát že tam rozpěra je a plní svůj účel. Taky bych potřeboval vědět jestli stačí ta hliníková respektive duralová za cca 350 Kč nebo je lepší ocelová. Budu rád za každý objektivní a konstruktivní názor podložený vlastními zkušenostmi.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
4.8.09, 14:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ocel je lepší na jízdě to nepoznáš ale ulevíš tim kastli
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.09, 15:40 |
|
|
NOVON
|
Teď už jsem si zvyknul,ale po montáži vzpěry jsem to poznal v zatáčkách..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
4.8.09, 15:54 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: ocel je lepší na jízdě to nepoznáš ale ulevíš tim kastli
a mozes mi vysvetlit preco ocel je lepsia?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
4.8.09, 18:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
deekay píše: Sadra17 píše: ocel je lepší na jízdě to nepoznáš ale ulevíš tim kastli a mozes mi vysvetlit preco ocel je lepsia?
viděl si tu hliníkovou ? tak si všimni toho plechu dole
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.09, 18:44 |
|
|
sharpers
|
ta duralova odvede stejnou praci jako ocelova....když ji namontuješ a projedeš se změnu nepoznáš....ale když ji po pul roce ježdění sundáš a projedeš se bude se ti to zdat divne....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
4.8.09, 18:48 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: deekay píše: Sadra17 píše: ocel je lepší na jízdě to nepoznáš ale ulevíš tim kastli a mozes mi vysvetlit preco ocel je lepsia? viděl si tu hliníkovou ? tak si všimni toho plechu dole
no, ja mam duralovu (udajne ale asi aj realne nakolko ju udrzim jednym prstom vo vzduchu)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
4.8.09, 19:30 |
|
|
sharpers
|
deekay píše: Sadra17 píše: deekay píše: Sadra17 píše: ocel je lepší na jízdě to nepoznáš ale ulevíš tim kastli a mozes mi vysvetlit preco ocel je lepsia? viděl si tu hliníkovou ? tak si všimni toho plechu dole no, ja mam duralovu (udajne ale asi aj realne nakolko ju udrzim jednym prstom vo vzduchu)
taky mam duralovou, a nepřipada mi že by tam byli bez nehody takove tlaky aby se nějak ohla
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
4.8.09, 19:37 |
|
|
Capricorn
|
Podle mě by ta duralová měla stačit vzhledem k tomu že je to originální doplněk schválený přímo škodovkou. Ale stejně se mi nejvíc líbí ta co se montovala na některé modely Feldy ve výrobě... taková ta černá svařená z plechových výlisků. Jen nevím jestli na Fáčko s karburátorem půjde jestli tam nebude zavazet filtrbox... Navíc jsem ji předběžně zkoušel shánět tady u nás a nikde nic.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
5.8.09, 08:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|