Športový vzduchvý filter do fabky
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
že někdo napíše že ten filtr je na ho**o, tak je to výstižné slovo, protože ty filtry se tu často řeší, jestli si to chceš vyzkouet tak odpoj hadici od klapky k filtru a jezdi napřímo, odpoj klapku otevře se na max,
SDi je prostě plížidlo s malým výkonem, zvednout výkon jde jedině přepsat emprom a přidat paliva, na vagu přidat počátek vstřiku, nebo oblbovací krabička k čerpadlu která třeba hlásí vysokou teplotu paliva a pak ho čerpadlo nastříká víc,
napiš kde na záhoří bydlíš zvednutí výkonu na počkání umí borec ve vracově u kyjova a pak horák zlobice u kroměříže, tuším že i žižka v mistříně, je jich víc ale je to taky o cenách ty se šplhají miloš
|
3.8.09, 06:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
onakvee píše: Ja by som sa tiež nebál....namontuješ mi ho?:-D
bohužel to nejni jenom namontovat turbo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.8.09, 07:15 |
|
|
Capricorn
|
Známej si nechal udělat na golfu 1,9 SDI čip a pravda je že to znatelně ožilo. Samozřejmě žádnej zabiják to není, ale rozhodně je to znát.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
3.8.09, 08:16 |
|
|
onakvee
|
slovacek.milos píše: že někdo napíše že ten filtr je na ho**o, tak je to výstižné slovo, protože ty filtry se tu často řeší, jestli si to chceš vyzkouet tak odpoj hadici od klapky k filtru a jezdi napřímo, odpoj klapku otevře se na max, SDi je prostě plížidlo s malým výkonem, zvednout výkon jde jedině přepsat emprom a přidat paliva, na vagu přidat počátek vstřiku, nebo oblbovací krabička k čerpadlu která třeba hlásí vysokou teplotu paliva a pak ho čerpadlo nastříká víc,
napiš kde na záhoří bydlíš zvednutí výkonu na počkání umí borec ve vracově u kyjova a pak horák zlobice u kroměříže, tuším že i žižka v mistříně, je jich víc ale je to taky o cenách ty se šplhají miloš
Jasne to je dobré logické vysvetlenie DIKY, preto som sem napísal.Nebudem robiť borca a vyhodím za to prachy a pri tom mi to bude na ho**o....
Preto nad tým špekulujem a hľadám nejakú variantu.Už som niečo pozeral na nete, ceny u firiem sa pohybujú okolo 250 oiro...., tak musím porozmýšlať a uvidíme čo a ako.
Bývam nedaleko od mesta Senica (15km) k vám do Hodonína to mám tak 23 km....
Do toho Vracova to mám nejkaých 40 km to je za rohom...
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
Naposledy upravil onakvee dne 3.8.09, 09:09, celkově upraveno 1
|
3.8.09, 08:56 |
|
|
onakvee
|
Capricorn píše: Známej si nechal udělat na golfu 1,9 SDI čip a pravda je že to znatelně ožilo. Samozřejmě žádnej zabiják to není, ale rozhodně je to znát.
Peresne, na nete som našiel že chip urobí tak 10 koní teda zo 47kW na 55kW.Na druhé približovadlo momentálne nemám (študák, jedno z druhým), síce si poviete, že je to ob. fabka, ale mne sa na tom jazdí parádne (no až na to predbiehanie....)ja na to auto nedám dopustiť...
Mno uvidíme, niečo poriešim...
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
Naposledy upravil onakvee dne 3.8.09, 09:05, celkově upraveno 1
|
3.8.09, 09:00 |
|
|
onakvee
|
Sadra17 píše: onakvee píše: Ja by som sa tiež nebál....namontuješ mi ho?:-D bohužel to nejni jenom namontovat turbo
šak preto som tam dal tých 2-ch smileov....
|
3.8.09, 09:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky jsou oblbovací krabičky které si hrajou s teplotou paliva teplota paliva je při nule asi 6000 ohmů a při sto je 200 ohmů, u SDi
čím větší teplota paliva tím víc ho řídící jednotka nastříká a motor má větší prdy,
čím zmenšovat odpor v okruhu mezi piny na řj 111 a 103 v závislosti na skutečném stavu to nevím přes elektroniku zrovna nejsem ladí to nějaká krabka přidaná u čerpadla a potenciometrem jde nastavit velikost oblbování
|
6.8.09, 09:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
měl jsem chvilku času mi to moje SDi taky jede zdechle teplotu paliva jsem naměřil na vag v bloku měř.hodnot 007,
20.5 stupnů a na čerpadle jsem skoro neudržel ruku tak tam asi taky nebude něco v pořádku asi to čidlo připojím napřímo což je teplota paliva 100 stupnů a jak to chytne druhý dech budu doma miloš
|
6.8.09, 15:57 |
|
|
onakvee
|
slovacek.milos píše: měl jsem chvilku času mi to moje SDi taky jede zdechle teplotu paliva jsem naměřil na vag v bloku měř.hodnot 007, 20.5 stupnů a na čerpadle jsem skoro neudržel ruku tak tam asi taky nebude něco v pořádku asi to čidlo připojím napřímo což je teplota paliva 100 stupnů a jak to chytne druhý dech budu doma miloš
Vieš neviem či je to iba dojem, ale mám taký pocit, že ten motor ide niekedy svižnejšie,lahšie....a niekedy akoby sa mu nechcelo...Neviem či je to iba dojem, ale jazdím valstne iba na tomto a na otcovom tourane.
Mám taký dojem že tam nebude niečo v poriadku, to čidlo o ktorom si písal čí nejak nehapruje.Chápeš aj s tým chipom, nepotrebuejm to chipnut uplne na maximum co sa s toho da vytrieskat, ale aspoň malá úpravička by bodla, nech to ide aspoň troška svižnejšie pri predbiehaní .
|
6.8.09, 16:25 |
|
|
onakvee
|
slovacek.milos píše: taky jsou oblbovací krabičky které si hrajou s teplotou paliva teplota paliva je při nule asi 6000 ohmů a při sto je 200 ohmů, u SDi
čím větší teplota paliva tím víc ho řídící jednotka nastříká a motor má větší prdy,
čím zmenšovat odpor v okruhu mezi piny na řj 111 a 103 v závislosti na skutečném stavu to nevím přes elektroniku zrovna nejsem ladí to nějaká krabka přidaná u čerpadla a potenciometrem jde nastavit velikost oblbování
A co tam dat iba 200 ohmovy odpor a je ? Teplota bude hlasit 100C, ale to bude asi problem ked je motor studeny a pri tom bude cidlo hlasit 100C,aby sa s tym nieco neodondilo.Ci nebude RJ z toho zmetena, ked toto cidlo bude hlasit 100C a ostatne mensiu teplotu...
No kedze ako pises v prispevku pre vypocet odporu: Teplota meni hodnotu odporu a odpor velkost napatia, tym padom je tam termistor ktori teda pracuje v tych hodnotach od 200ohm do 6kohm.Tak tam dat potemciometer a nastavit mu jednu hodnotu.Potom neni treba co pocitat pretoze vies rozsah...
|
6.8.09, 17:35 |
|
|
patrik-hp
|
Nafta se nikdy pořádně nenadejchne je jako astmatik,tý musíš dát dejchací přístroj a stejně je podivná... Jj jak říká Míla skoč si za pahorkatinu do čech a oni budou vědět jak ti tam ty saze povolit
|
6.8.09, 19:32 |
|
|
onakvee
|
patrik-hp píše: Nafta se nikdy pořádně nenadejchne je jako astmatik,tý musíš dát dejchací přístroj a stejně je podivná... Jj jak říká Míla skoč si za pahorkatinu do čech a oni budou vědět jak ti tam ty saze povolit
Však už nad tým uvažujem čím dalej tým viac,...ale snažím sa otom zistiť čo najviac. Aby som potom na neho nepozeral, ked mi bude niečo vysvetlovať ako čmelák do cukrárne.
|
6.8.09, 19:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|