| Autor |
Zpráva |
|
Vitezslav
|
 Fabie - teče bočníma dveřma
Potřeboval bych poradit.Teklo mi do fabie bočníma dveřma pod tím plechem na stahování oken.Je tam těsnění a to se časem vymačká.Poradily mi abych to podlepil silikonem.Všechno bylo O.K. až do doby,kdy jsem to potřeboval rozebrat.Silikon není asi to pravé.Nemáte zkušenosti čím by se to dalo utěsnit?
Díky za radu.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
| 6.8.09, 18:40 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Silikon určitě ne. Mě se osvědčilo na dotěsňování klasické těsnění do oken. takové ty dutinky. Dotěsnil sem si tím střešní okna u Rapida a R5. Proč by to negungovalo na toto?
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 6.8.09, 19:05 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
co rozstřihat duši a nalepit to tam 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 6.8.09, 20:40 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Sadra17 píše: co rozstřihat duši a nalepit to tam  duše je tenká. Toto těsnění je navíc samolepící a dobře se tvaruje.
|
| 6.8.09, 20:42 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ve škodovce by se nedalo koupit originál ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 6.8.09, 20:43 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Sadra17 píše: ve škodovce by se nedalo koupit originál ? leda originální prodejny. Ty sou neuvěřitelně drahé. Druhovýroba je na ... prostě zlaté těsnění do oken.
|
| 6.8.09, 20:48 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já si to jen myslím, ale je to výrobní vada proč by se mělo těsnění vymačkat a proč zrovna dole proč ne naboku
to asi fachčí tak že do dveří teče voda ta se dostává nad těsnění a jak vnoci zmzne tak vytláčí těsnění ven a teče, já už to těsnění viděl vytlačené ven, že viselo
oprava by mě taky zajímala já zatím tu spáru pročistil benzínem a naprasil tam silikon  miloš
|
| 6.8.09, 21:01 |
|
 |
|
Vitezslav
|
Já jsem to právě taky udělal poctivě silikonem.Voda už neprotéká,ale autoklempíř mne málem sežral.Nechci myslet na to,že bych tam musel lézt třeba kvůli centrálu.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
| 6.8.09, 22:07 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vitezslav píše: Já jsem to právě taky udělal poctivě silikonem.Voda už neprotéká,ale autoklempíř mne málem sežral.Nechci myslet na to,že bych tam musel lézt třeba kvůli centrálu.
silikon není lepidlo na čelní sklo na ho shad vypáčíš ten dekl nebo odřežeš,
u nové fábky je to ještě horší tam už nejsou šroubky tam jsou nýty a ten dekl na dveřích je nýtován miloš
|
| 7.8.09, 08:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |