gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Ty pružinky tam jdou dát jen jedním smyslem ne? Navíc jsou určitě utopené pod hranou paken, takže k bubnu by se snad nedostaly. No, uvidím jestli to rozjezdím.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.8.09, 13:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Tak dneska zase další krok. Taky vám ten stříkací tmel dělá takové snople? Nebo je to úplně špatně?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.8.09, 20:49 |
|
|
gokralik
|
Proč musí dneska kur.. pršet. Potřebuju nalakovat poslední věc. Už to mohlo schnout.
|
11.8.09, 06:36 |
|
|
gokralik
|
Hovnovo. Jen mě nasral včerejší déšť. Udělal mi do laku kapky. Na fotkách to není....snad to půjde rozleštit.
Teď už jen zatmelit svary, nastříkat podvozek, dutiny a jdu kompletovat. Zatím Škodě zdar. Jo a motor mi jede jenom na dva válce. Asi jak byl na boku, tak olej zalil 3. a 4. válec...Snad to nějak rozchodím. Jinak to do pátku nestihnu zprovoznit.
|
12.8.09, 07:37 |
|
|
NOVON
|
gokralik píše: Hovnovo. Jen mě nasral včerejší déšť. Udělal mi do laku kapky. Na fotkách to není....snad to půjde rozleštit. Teď už jen zatmelit svary, nastříkat podvozek, dutiny a jdu kompletovat. Zatím Škodě zdar. Jo a motor mi jede jenom na dva válce. Asi jak byl na boku, tak olej zalil 3. a 4. válec...Snad to nějak rozchodím. Jinak to do pátku nestihnu zprovoznit.
Co je v pátek??
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
12.8.09, 13:09 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
NOVON píše: gokralik píše: Hovnovo. Jen mě nasral včerejší déšť. Udělal mi do laku kapky. Na fotkách to není....snad to půjde rozleštit. Teď už jen zatmelit svary, nastříkat podvozek, dutiny a jdu kompletovat. Zatím Škodě zdar. Jo a motor mi jede jenom na dva válce. Asi jak byl na boku, tak olej zalil 3. a 4. válec...Snad to nějak rozchodím. Jinak to do pátku nestihnu zprovoznit. Co je v pátek??
blázni maji svátek
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
12.8.09, 13:13 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
mužete mi řict pro citujete obsebe a ještě s fotkou?
jinak goralik dobrá praca, ses si jistej že to dáš do kupy, já měl venku jen interiér a už jsem se bál
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
12.8.09, 13:19 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Jim píše: mužete mi řict pro citujete obsebe a ještě s fotkou? jinak goralik dobrá praca, ses si jistej že to dáš do kupy, já měl venku jen interiér a už jsem se bál
zvyk
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
12.8.09, 13:23 |
|
|
gokralik
|
V pátek bych rád na TK a pokud vyjde, hned jedu na dovolenou. Pokud nevyjde, tak se holt svezu s kamarádem.
Jime díky. Já už měl auto několikrát rozebrané a nic složitého na tom nevidím. Všechny šrouby a příchytky si vždycky dávám do sáčků a k tomu papírek s informacemi kam patří, případně jak byly piny ve svorkovnici atd.
Teď začalo docela brutálně chcát, tak jsem nasraný. Chci tam zrovna narvat nádrž a moc dobře se na mokrém betoně ležet nebude...
|
12.8.09, 15:32 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
já měl jen sklinka P,L strana
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
12.8.09, 15:40 |
|
|
NOVON
|
GOKRALIK: Opravdu dobrá práce,obdivuji tvé zapálení pro věc.. Možná když už to máš takhle rozebrané,co takhle tam narvat komplet interiér z feldy?
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
13.8.09, 06:31 |
|
|
gokralik
|
NOVON píše: GOKRALIK: Opravdu dobrá práce,obdivuji tvé zapálení pro věc.. Možná když už to máš takhle rozebrané,co takhle tam narvat komplet interiér z feldy?
Díky. Felda interiér je pěkný, ale jen ve Felicii. Mě se líbí hranaté tvary.
|
13.8.09, 06:39 |
|
|
Johnny
|
NOVON píše: ...co takhle tam narvat komplet interiér z feldy?
Blbost, akorat vznikaji kockopsi. Do kazdeho auta patri veci, ktere byly v nem od vyroby a ne jinak.
Ale je to kazdeho vec, nadruhou stranu je to tak trochu originalni.
_________________ to bylo dobre auto , k**va
|
13.8.09, 12:01 |
|
|
gokralik
|
Jeden blatník tam nějak nevešel. Holt jsem neměl uřezat celou příď auta. Snad tam půjde dát světla nějak inteligentně...ale ta centimetrová spára mě bude chodit strašit.
|
13.8.09, 20:19 |
|
|
Ondras83
|
posuň kapotu, na druhý straně zvětšíš, tady zmenšíš a bude to OK
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.8.09, 20:23 |
|
|