panove nudim sa toz vymyslam ko..tiny
toz mam doma uz skoro rozebrane napravy prednu aj zadnu tak:
zadna:
1:co sa stane ked pouzijem namiesto silenbloku na uchytenie napravy lozisko tusim je to nieco ako LR uprava?ake to ma vyhody,nevyhody,uskalia.
2:popripade keby som pouzil miesto origo napravy ten zvaranec podla LR?a co na STK
predna:
bude vystutzena na to uz mam vyrobene tie vystuhy este mozno dam vyrobit silnejsi stabilizator(18-20mm)
3,neviem este presne v akom stave mam srobovacie uchytu ku naprave toz by som ich ked tak vymenil za zavitove tyce ,moze to bit?pouzimem samozrejme vysokopevnostne
4,myslite ze keby som prerober naporove chladenie co mam,to jest ze my teply vzduch fuka pod auto na zavodne fukanie cez otvor v kapote(ze to bude lepsie chladit je my jasne)zmensi to odpor vzduchu a bude to fungovat podobne ako pritlacne kridlo?
5,co sa tak divam vetsinou natieraju napravy do farebnych kombinacii a co na to korozia?abo to vyde nastejno akoby som to natrel zaklad,vrch a neaky gumosfalt?
6,neviete poradit rozumne vetranie motoroveho priestoru koli studenemu vzduchu pre motor?neake predstavim uz mam ale skuste poradit
a mimo temu tuzingove osvetlenie exterieru nemoze bit zaple za jazdy ale na stojacom aute moze ,je to tak?a co potom osvetlenie interieru ked tam trebars prdenem na zadne plato neon,neviete co na to zakon?
zatial hadam staci
tak sa predvedte