Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 00:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 790 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 53  Další
 Ferrari-Š125 ...come back na 47 strane, 6.2.2021 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak som sa dal konečne do výmeny ľavého silentbloku motoru, ktorý nevdržal nápory Favo motora počas cesty zo zrazu a bola to pekná pánta, ako vždy...samozrejme všetko poriadne hrdzavé, šróby som nemohol povoliť, nadával som ako pohan, pretože som niekde stratil gola orech 17tku...takže som si musel vypomôcť kľúčom na kolesá, chvalabohu to išlo...už som spokojný :lol: inak, dalo sa jazdiť aj s odtrhnutým silenblokom, ale niekedy to dosť brutálne stŕpalo...a hlavne si to nejak sadalo a sa to zhoršovalo...

Takto bol odtrhnutý:
Obrázek Obrázek Obrázek

A fotos z výmeny:
Obrázek Obrázek Obrázek
Toto bola ešte len pánta:
Obrázek Obrázek

A no comment:
Obrázek Obrázek

Tak, a som 100%ne pojazdný!!!

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

22.8.09, 16:12
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
100% nepojazdny? A proc, nemas novy?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

22.8.09, 17:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:

On myslel 100 percentne pojazdny.. :lol: :lol:

inak gratulujem k novym silentblokom.. snad chvilku vydrzia.. :D

22.8.09, 18:54

Příspěvek 
Matthes píše:

myslím stoprocenntNĚ

22.8.09, 19:10
Hliník navždy.

Příspěvek 
Aha ja myslel ze prehodil mezeru, co to je za blbost to ne za 100%? To mluvi samo za sebe, takhle to tedy je jak stoprocentnene :-) Aspon v CJ

22.8.09, 19:20

Příspěvek 
Matthes píše:
Aha ja myslel ze prehodil mezeru, co to je za blbost to ne za 100%? To mluvi samo za sebe, takhle to tedy je jak stoprocentnene :-) Aspon v CJ

Á, pán má zase rýpavou :)

Náhodou je to pochopitelné a jasné jak facka.

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

22.8.09, 19:49
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Vy me chcete vsichni zmast :(

22.8.09, 20:01
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
ne to my všichni to pochopili :lol:

22.8.09, 20:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Bukaj píše:
Matthes píše:
Á, pán má zase rýpavou :)

Náhodou je to pochopitelné a jasné jak facka.
Jj, to chce iba neponocovať a potom po ránu nečítať príspevky :lol:
Inak, Peter, až také nové neboli, boli to použité silenty z Peťovej Šošovice 8) ale zasa sranda je, že ako boli vyťahané v šošovici, tak som ich dal naopak a teraz je to pekne v rovine, bez hnusných previsov (a pritom keď kúpiš nové silenty, sú zo 40tky zmesi a motor už na nových pekne prevísa)...ale ja tam osadím nové, iba bude chvíľku trvať, kým sa k nim dostanem...takže toto je dočasné beznákladové riešenie...

Megane 1,9D

26.8.09, 09:23

Příspěvek 
Tak, minulý týždeň som absolvoval s Barborkou 570 km pri cesta na východ Slovenaka späť a držala sa veľmi dobre (aj pri ceste po diaľniciach okolo 120 km/h). A to plne zaťažená. Inak, spotreba na 880 km (z toho týchto 570 km, potom cca 100 km cesta pri Piešťany a späť a ostatok cca 200 km také motkačky tuto okolo mesta/po meste) mi vyšla cca 6,6 l/100 km, čo považujem za uspokojivý výsledok, vzhľadom na to, že týchto 570 km som bol plne naložený, nejde mi 3 ka (t.j. do kopčekov okolo Slovenského Raja som musel nadúvať 2ku) a asi 200 km bola cesta po diľniciach/rýchlostkách. Toť pár fotos:
Hrad Krásna Hôrka:
Obrázek
Chata + čoto zo Slovenského Raja:
Obrázek Obrázek Obrázek
No, v tvrdej konkurencii by asik barborka neobstála...iba ak cenami ND :lol: :
Obrázek
Našli sme aj huby 8) :
Obrázek

No ale k veci, ešte pred touto cestou som osadil rádio JVC a ako som už aj písal v sekcii Audio, je to dosť veľký rozdiel voči SONY...ale zasa netvrdím, že k lepšiemu...ako, výkonovo je to JVC lepšie (hoc papierovo majú rovanko 4x50W), zvukovo sa mi zdá lepšie SONY, JVC má aj s vypnutými korekciami akýsi viac prifarbený zvuk...príjem rádií je - rovanko na ho*no...to ale asi scheisse anténa...designovo sa mi viac páči Sony, má také jemnejšie línie...niekey ešte zrobím to, že vypočujem to isté CD cez JVC a hneď aj SONY, potom dám vedieť..Fotos:
Obrázek Obrázek

A keď sme sa úspešne vrátili z východu, tak som si povedal, že obetujem autíčku sobotnajšie doobedie (si to zaslúžilo). Tak som včera demontoval zadné svetlá, čo som kúpil od Tomasza a pretesnil som krycie sklo/svetlo silikónom (veľmi to netesnilo, tak som sa rozhodol pre silikón, reku, nech tam zbytočne nezateká a nepráši sa...Fotos:
Obrázek Obrázek

Ale to šlo pomerne rýchlo, tak som vyhútal, že tam skusmo osadím ten SEDR T613, čo to urobí...(už som ho tam mal, ale nemal som zapojené vyhrievanie sania a bola to katastrofa s prechodmi...aj ke´d som s ním dal 160 km/h)...tak som ho najprv natryskoval - 115/200 (origo) a 2. komoru som jemne pribohatil = 140/140..osadil som ho, všetko pozapájal a...pánta - na voľnobeh v poho, do 2000 ot. v poho, potom zdochol...nešlo mi to hlavy, tak už som tušil, že som niečo zvrzal...víko karbu dole a kukám - však som tam nedal vzdušník :idea: :!: :lol: :oops: tak som osadil vzdušník, všetko zasa poskladal a skúšobná jazda....super :!: ťah lepší v celom spektre otáčok, možno iba do 2000 ot má SEDR130/EDSR120 navrch...dvojka krásne do 90 km/h, potom ma zastavil akýsi obmedzovač (asi zapaľovanie nestíhalo), 3ka mi nanešťastie nejde...ešte spotreba bude otázna :lol: chcelo by to opäť nejakú dlhšiu túru - pre porovnanie...

Ale dôležitý záver :!: : to vyhrievanie sacieho potrubia má veľký význam! Totiž, keď som to nemal zapojené, tak s EDSR120 sa jazdiť síce dalo, ale boli problémi s prechodmi...so SEDR T613 sa temer nedalo jazdiť, až nad 3000 ot...po zapojení vyhrievania sú problémy s prechodmi fuč...aj so EDSR120 aj so SEDR T613...dokonca mám ten pocit, že vďaka tomu vyhrievaniu stačí pre 1. komoru menšia tryska, bo ke´d som nechal EDSR origo, tak sa mi to zdá také ťažkopádne, akoby pribohaté...tento ESDR T613 som naschváľ nechal sériovo (115/200), čo je na difúzor 23 chudobne (tak isto je osadený aj dif. 22 v SEDR130) a ono to ide dobre...vravím, ešte uvidím tá spotreba...

Megane 1,9D

20.9.09, 08:46

Příspěvek 
ferrari píše:
Kachnis píše:
me se libi ty kola... pekna kombinace

Ďakujem. To som takto volil, lebo nemám nejak vzťah k pukliciam, ALu nemám...ešte lepšie by to bolos tými prídavnými nasúvacími chrómovými lemami...lenže to som po skúsenostiach zavrhol - to by mi zasa skôr, či neskôr zmizlo...

No, hehe, nakoniec som predsa len kúpil tie pochrómované lemy od Lucasa...dúfam, že mi ich nikto netípne...fotky nie sú bohviečo, bo pršalo, ale aspoň niečo...v utorok by som mohol mať new volant, tak ešte potom pofotím trochu interiér...
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Megane 1,9D

10.10.09, 20:59

Příspěvek 
Zdravim Ta, este stale mas tu skodovicku, ci uz si presedlal na nieco ine?

24.10.09, 20:51
Moderátor

Příspěvek 
Ty lemy vypadaj dobře, jsou tam jenom nastrčený?

25.10.09, 08:52

Příspěvek 
Hej-hej, tie lemy sú iba nastrčené...no, možno by niekomu vadilo, že trocho odstávajú, ale mne sa to tak páči, bo to opticky rozširuje auto...dúfam, že mi chvíľu vydržia (aby ich nemal onedlho niekto iný :? )

Megane 1,9D

25.10.09, 19:36

Příspěvek 
A máme nový volant! Super je to! Aj keď má ešte o cca 2 cm menší priemer, ako ten komančovský športový, kupodivu sa s tým lepšie točí a lepšie sa drží...
Obrázek Obrázek Obrázek

Megane 1,9D

25.10.09, 19:40
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 790 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 53  Další