tak autí se zase nějak hejbe, hladič vyčistěnej (propláchnutej čistou vodou zvenku i zevnitř), sahara zprovozněna a je spínaná přes relátko
(původně proto že jsem chtěl dát jen tak pro sychr 2 sahary, ale po zkoumání prostoru za chladičem jsem došel k závěru že to zrovna snadno nepude
) a vyměněny hadice za ty s výpletem (ty jako maj 135/136 - jenom připrava na budoucí plány
)
ale problém přetrvává... dokud auto jede víc jak 30km/h tak se chladí, jinak se začíná přehřívat. ale za tepla to nedělá (tim myslim otevřenej termostat)... než budu měnit těsnění pod hlavou zkusil bych projít další věci co by to mohly způsobovat... napadá mě už jenom nějakej neznámej problém s čerpadlem, nebo že málo chladí chladič, ale zase se to stalo najednou, a to mi k problému s chladičem ani s čerpadlem nesedí...
takže mi fakt zbejvá jenom vyměnit těsnění pod hlavou
... ikdyž je pravda že poslední dobou to po startu skoro vždycky alespoň chvilku jelo na 3...
edit:
ještě foto
chladič v půlce čistění... proč nikoho nanapadne zakrejt chladič při stříkání alespoň novinama?
(je to ještě z doby kdy se stříkala z bílý na červenou, tzn. tak 10 let zpátky (přesně nevim, máme jí 5 let)
a takhle vypadala dneska ráno