|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jerry
Registrován: 15.11.06, 23:04 Příspěvky: 433 Bydliště: Novosedlice(Okr. Teplice)
|
 petikvalt-vlecka
rozebiram petikvalta na vlecku, uz jste to nekdy nekdo delal, co mam udelat kdyz uz jsem sundal vsechny srouby zvenku?
dik za odpovedi.
|
| 27.1.07, 23:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Radinas
|
 Re: petikvalt-vlecka
Jerry píše: rozebiram petikvalta na vlecku, uz jste to nekdy nekdo delal, co mam udelat kdyz uz jsem sundal vsechny srouby zvenku? dik za odpovedi. abys ji dal zase dohromady
|
| 28.1.07, 01:34 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jerry píše: rozebiram petikvalta na vlecku, uz jste to nekdy nekdo delal, co mam udelat kdyz uz jsem sundal vsechny srouby zvenku? dik za odpovedi.
eště sou tam dva "skrytý" mimo okraj převodovky 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 28.1.07, 11:35 |
|
 |
|
Jerry
Registrován: 15.11.06, 23:04 Příspěvky: 433 Bydliště: Novosedlice(Okr. Teplice)
|
Sadra17 píše: Jerry píše: rozebiram petikvalta na vlecku, uz jste to nekdy nekdo delal, co mam udelat kdyz uz jsem sundal vsechny srouby zvenku? dik za odpovedi. eště sou tam dva "skrytý" mimo okraj převodovky 
jj, ty jsem nasel a co ty "mysky" kam se vklada poloosa, jak je dostanu od sebe?
|
| 28.1.07, 14:39 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|