léto sem jezdil brilatisy...na sjetejch sem dostal pěknej smyk, ale sou levný a když nezávodíš a nevozíš se na okruhu (což se seriovym fakem nejde) tak sou dobrý
polaris2 mám a už bych je nekoupil...fotřik jezdil 5 let debica frigo a držely líp, než dvouletý polarisy...
matadory jezdil děda a tady vít a to sou svině...vítovi se z nich loupaly kusy gumy, což dědoj taky, ale když sem honil michelinky, tak ty se loupaly taky...
děda měl nějaký dunlopy a řikal, že byli perfektní, strejc měl na 206tce firestone winterhawk a řikal, že po 3 letech byly tak tvrdý, že s nima na horách nevyjel na parkoviště, ikdyž všichni ostatní vyjeli...
šel bych do kleberů, měli sme je na oktě a supr, teď tam sou nějaký bridgestone a ty sou taky parádní, ikdyž sem se hodně snažil, tak sem to prostě neurval...ale jinej rozměr je jinej rozměr...
jeslti jezdíš jenom do školy, nebo se občas pohoníš s nějakym dalšim blbečkem a sereš na to, jestli za mokra nebo za sucha, tak bych brilantysi nebral, ale na ježdění do školy dobrý...já teď mám OR57 a OR 37