|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Davulus
|
malý TP
zdravím,ztratil sem malý TP a za měsíc dávám auto na vrakáč tak už se mi nechce vyřizovat.Stačí když budu mít u sebe v autě velký TP??popř.dostal bych od policie pokutu?dík za odpovědi
|
4.9.09, 16:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
zokot
|
Tak to se spolehni že dostaneš a velký TP policii ani neukazuj za to je na další flastr
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
4.9.09, 18:24 |
|
|
kingbacker
|
jojo, povinný je malý, s velkým by tě hnali. Nový se dělá, nevím kolik teď, ale před 4mi roky asi 40,- či tak
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
5.9.09, 22:22 |
|
|
paži
|
ted je to za kilo
|
5.9.09, 23:07 |
|
|
Ondras83
|
za kilo a fronta...za blbost se platí, příště si dávej bacha
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.9.09, 09:05 |
|
|
Šemik
|
Kvůli měsíci bych na DI nelez, pokud nejsi u PČR známá firma tak jezdi bez něj a pokud bude kontrola tak jsi ho prostě zapoměl doma.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.9.09, 11:32 |
|
|
Davulus
|
jo dík...právě že mě policie kontrtolovala jednou asi za 4 roky...to by byla nechutná haluz kdyby mě kontrolovali tenhle měsíc.A myslíte že mě auto odhlásí bez toho malého TP??a co je to vůbec osvědčení o registraci vozidla?to potřebuji taky k odhlášení
|
8.9.09, 10:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
osvědčení o technickém průkazu je právě ten malej tp
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.9.09, 13:03 |
|
|
Jad
|
Vůbec bych se nedivil, kdyby ti před odhlášením vystavili za 100 Kč nový malý TP, že to jinak neodhlásí, a hned si ho zas vzali, odhlásili a zničili... Neříkám že to tak nutně bude, ale mně auto nechtěli odhlásit, dokud neudělám v TP změnu bydliště. Paka.
|
8.9.09, 13:55 |
|
|
Davulus
|
hmm tak to je tetda na kokot tohle...to si poletím vyřídit nový:(
|
9.9.09, 08:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jad píše: Vůbec bych se nedivil, kdyby ti před odhlášením vystavili za 100 Kč nový malý TP, že to jinak neodhlásí, a hned si ho zas vzali, odhlásili a zničili... Neříkám že to tak nutně bude, ale mně auto nechtěli odhlásit, dokud neudělám v TP změnu bydliště. Paka.
je to banda blbců dal jsi jim žádanku že chceš odhlásit auto tak to mají odhlásit s ne vymyšlet jak to neudělat měnit bydliště, vyastavovat nějaké další doklady k likvidaci
proti tomu je nutno těžce bojovat, jsme voliči volíme a ty uředníky tam zaměstnávají lidé co jsme zvolili i tako je nutné na to pohlížet a proti té úřednické pakáži bojovat miloš
|
9.9.09, 20:20 |
|
|
kingbacker
|
Jojo, máte pravdu, bohužel nejen úředníci musej mít všechno na slovo, co jsem slyšel, tak tady k likvidaci u nás chtějí majitele, a prd platná je vám i plná moc, že prej majitel třeba to auto zlikvidovat nechce, přitom to byl doslova šrot, kastle už ani nevypadala jako 120ka
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
11.9.09, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|