Tááák mám vyměněno a je to žůžo bájo
Ale teď jedna příhoda... Mechanik vlezel pod auto a prý se zhrozil při pohledu na zadní silentbloky. Předchozí majitel je asi nechal vyměnit ale nějaký "odborník" dal nový typ silentbloků na starý typ ramene který ještě nemá navařenou opěrnou podložku což jak mi mechoš říkal je hrubá chyba a silentbloky se takhle rychle oddělají a jízdní vlastnosti jsou na dvě věci... což přesně platí... silentbloky potrhaný na srajdu a jízdní vlastnosti na houby. Přední silentbloky to už taky měly dávno za sebou a prý byly měkké jako žvejka. Dal tam originál Gumokov a je to fakt paráda... Už to nikam v zatáčkách nemá snahu cestovat a krásně drží stopu, auto je znatelně tišší při přejíždění nerovností, přestal se mi tak markantně nořit předek při brzdění a zvedat při rozjezdu, a hlavně mi příjemně ztuhlo řízení a konečně už se volant vrací tak jak má a ne jen tak pomalu a vlažně aby se neřeklo. Ještě mi tam hodil mezi přední tlumiče rozpěrnou tyč kterou tam měl z jedné bouračky a je to neskutečná změna k lepšímu.