Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 09:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Teplota katalYzátora? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Výfuk je komplet nový,Stredný aj zadný.Napadlo ma aj to či náhodou nieje ten stredný vadný aj ked je nový.Teoria pravdepodobnosti, že som z tisíc kusov vychytil vadný diel by bola,ale na pohľad a aj podla zvuku je dobrý.Celý výfuk je TYLL.

4.9.09, 11:29
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Napoleon píše:
Výfuk je komplet nový,Stredný aj zadný.Napadlo ma aj to či náhodou nieje ten stredný vadný aj ked je nový.Teoria pravdepodobnosti, že som z tisíc kusov vychytil vadný diel by bola,ale na pohľad a aj podla zvuku je dobrý.Celý výfuk je TYLL.

skús ísť niekde na diagnostiku kde sa tomu rozumejú a nie iba čítajú pamäť závad, nech nahodia analyzér výfuckových plynov a súčastne sledovať aj lambda hodnotu s RJ a s analyzéra.

4.9.09, 12:29

Příspěvek 
Dnes som vyskúšal 200 km bez katalyzátora.Jeden som obetoval a vybúchal.Výsledok je taký,že nebolo žiadne zohrievanie,ale absolútne nič!!!Auto sa správalo ako ked bolo nové.Teraz mi neide do hlavy,že kde je problém.Jediné čo by pripadalo do úvahy je,či nie je rozdiel medzi výfukom do Favorita s katalyzátorom a Felíciou.Ak je rozdiel a niekto to viete,budem vdačný za radu.
Potom by mohlo byť to,že v obchode predali mojmu doktorovi výfuk,ktorý nepatrí do Feldy.Neviem aký je rozdiel medzi výfukmi BOSAL a TYLL.Pravdepodobne to z toho výfuku nevie dobre vyjsť von,nejako sa to tam hromadí a prehrieva.Moja laická teoria.Bolo by to možné?Privádza ma k tomu aj to že po výmene starého výfuku za nový to išlo asi 3.dni dobre a potom zase to čo bolo pred výmenou.Výmena katalyzátora to absolútne neovplyvnila,takže preto si myslím že je to výfuk aj napriek tomu že je nový.(ešte nemusí byť dobrý).No a čo sa týka analýzy výfuk.plynov tomu sa budem venovať až budem na 100% vedieť,že výfuk je dobrý.Totiž spaliny neidú dobre von.Za akékoľvek rady díki.

6.9.09, 16:10

Příspěvek 
taky to vidim na ucpanej střed

6.9.09, 17:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Alebo brzdí koncový tlmič a tým pádom sa to prehrieva v strede.Môže to byť stred aj koniec.Dá sa to nejako zistiť?

6.9.09, 18:28

Příspěvek 
jasně, dej tam kat a vyho´d zadek, jeť se projet a uvidíš...

tyll je dobrej, pochybuju, že by byl špatnej...máš starší z vrakáče nebo novej? :wink:

6.9.09, 18:41
Profil ICQ

Příspěvek 
Celý komplet nový.

6.9.09, 18:46

Příspěvek 
Ondras83 nevieš náhadou či feliciacky výfuk je rovnaký ako na favorit s katom?

6.9.09, 18:51

Příspěvek 
Napoleon píše:
Ondras83 nevieš náhadou či feliciacky výfuk je rovnaký ako na favorit s katom?

stejnej, akorát fáčko má vzadu kulatou koncovku, felda oválnou a felicie s feliciáckym skeletem maj na střednim dílu háček na malej silentblok, starý feldy s favo skeletem tam maj ten velkej jako je na favoritu :wink:

6.9.09, 19:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Pozeral som výfuky na nete a sú iné pre 40kw a iné pre 50kw a ešte taam je označenie pre 40kw-54hp a pre 50kw-68hp.Aký vplyv má to hp.BUde to asi nejaký výfukový tlak ?
http://www.vyfukyonline.cz/vyfuky/SKODA/FELICIA/

7.9.09, 15:15

Příspěvek 
Napoleon píše:
Pozeral som výfuky na nete a sú iné pre 40kw a iné pre 50kw a ešte taam je označenie pre 40kw-54hp a pre 50kw-68hp.Aký vplyv má to hp.BUde to asi nejaký výfukový tlak ?
http://www.vyfukyonline.cz/vyfuky/SKODA/FELICIA/

nie sú iné, majú rovnaké číslo.... len katalóg je delený aj podľa výkonových motrorizácii kôli iným rozdielnym súčiastkam...

7.9.09, 15:20

Příspěvek 
Ale ked su rovnaké tak prečo je to delené podľa motorizácie?Keby bol jeden druh tak by bolo len fel.1.3 a nič viac.Ved by bola sprostosť to označovať ,ked sú rovnaké.Lebo v uvodnej ponuke sú výfuky na Felíciu a potom je ponuka už delená na 40 a 50.Pátram preto ,či toto nemá vplyv na môj problém.

7.9.09, 15:32

Příspěvek 
Napoleon píše:
Ale ked su rovnaké tak prečo je to delené podľa motorizácie?Keby bol jeden druh tak by bolo len fel.1.3 a nič viac.Ved by bola sprostosť to označovať ,ked sú rovnaké.Lebo v uvodnej ponuke sú výfuky na Felíciu a potom je ponuka už delená na 40 a 50.Pátram preto ,či toto nemá vplyv na môj problém.

tak to je už mimo mňa....

7.9.09, 15:39

Příspěvek 
Podľa mňa mám výfuk Favorit bez kat. s prírubami na Felíciu.Vydr...ý TYLL.Je to nezistiteľná a nereklamovateľná vec!!!!!!!
Lebo výfuky sú rôzne a výrobca aby nemal stojáky tak to využijú na Felície,ved je to aj tak podľa nich šrot následník Favorita.Mal som smolu.Ale v najbližších dňoch to vyriešim a dám vedieť. Ako tak sledujem asi málo,alebo skoro nikto,nemal podobný problém.Celý život je škola.

7.9.09, 17:35

Příspěvek 
to co píšeš je kravina, ty vefuky sou uplně stejný, akorát maj jinak závěsy a jiný příruby...celej vejfukovej systém se liší akorát jestli má kat nebo nemá :roll:

7.9.09, 18:13
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další