|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Favo- karbec nejede na plyn(asi málo plynu)
Autor |
Zpráva |
Dedous
|
Favo- karbec nejede na plyn(asi málo plynu)
Z ničeho nic mi to přestalo jet na plyn... dojel jsem k dědovi, vyměnil rozdělovač protože byl v háji, zapojil zadní repráky(kabely se dotýkyjí bomby nevím jestli to má vliv teda) děda mi sešteloval předstih a bylo to- na volnoběh lpg šlo ale jak se přidal plyn tak to vypadalo jako by tam šlo málo plynu... když jsem jel tak to bylo to samé- málo plynu.. na benzín to jede jak drak... neporadí někdo čím by to mohlo být? díky
|
10.9.09, 12:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Nezavřel jsi ventil na plynu?
|
10.9.09, 12:13 |
|
|
Dedous
|
Dawid130 píše: Nezavřel jsi ventil na plynu? ne nic jsem nedělal... jen jsem dorazil k dědovi ,že se vymění rozdělovač protože to nějak házelo a vybrovalo to... a než dorazil děda tak jsem si akorát zapojil vzadu repráky... čeho jsem si teda ještě všimnul tak že otáčkoměr různě skáče chvilkama...
|
10.9.09, 12:15 |
|
|
gokralik
|
Otáčkoměr skáče i na benzín? Pokud se ty kabely dotýkají bomby i vedením (ne jen izolací) tak by to mohlo zkratovat. Je divné, že ten plyn zmizel jen tak zničehonic. Cvakají při vypínání a zapínání zapalování všechny elmag. ventily? Taky třeba nevypíná benzínový ventil a směs je míchanina benzínu s plynem. To pak volnoběh horkotěžko drží, ale nejede...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.9.09, 21:33 |
|
|
Dedous
|
gokralik píše: Otáčkoměr skáče i na benzín? Pokud se ty kabely dotýkají bomby i vedením (ne jen izolací) tak by to mohlo zkratovat. Je divné, že ten plyn zmizel jen tak zničehonic. Cvakají při vypínání a zapínání zapalování všechny elmag. ventily? Taky třeba nevypíná benzínový ventil a směs je míchanina benzínu s plynem. To pak volnoběh horkotěžko drží, ale nejede... jo jo otáčkoměr skáče furt... jinak kabely jsem hodil bokem aby se nedotýkaly bomby a zas to začlo jet, tak nevím... ještě jsem teda na směšovači povolil takovej šroubek co je dola a bylo tam dost bordelu a když jsem pak měl ohřátý motor tak jsem to vyšrouboval ještě jednou a to z toho vytekla nějaká černá sračka... jinak elmagnety cvakaj a benzínovej ventil vypína protože jak dám vypínač na nulu tak volnoběh nejde na benzín... tak zatím to jezdí a ještě chvilku snad bude:) a ještě malej dotaz- jak často se mění membrány? díky
|
11.9.09, 11:57 |
|
|
gokralik
|
Tuším že po 60 000 km. Ale já je tam měl mnohem déle a auto jezdilo pořád naprosto normálně. Špatné membrány by se spíš projevovaly vysokou spotřebou, špatnými studenými starty a špatným volnoběhem.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
11.9.09, 13:56 |
|
|
ivan6464
|
mam feliciu na lpg auto som odstavil a na druhy den ked mi preplo na lpg auto neslo do vykonu ako by nedochadzal plyn,pritom v nadrzi plyn mam lebo som natankoval 35 litrov apresiel som 150 kilometrov.Kto by mi vedel poradit.
|
13.9.09, 14:38 |
|
|
gokralik
|
Elektromagnetické ventily cvakají? Jeden v nádrži a dva v motorovém prostoru?
|
13.9.09, 14:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|