Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Kolo Felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek Kolo Felicie
Dnes jsem jel autem a slysim takove huceni ze zadniho leveho kola... pri kontrole jsem zjistil ze se kyve ze strany na stranu i v ose kola, pri pohybu smerem do vnitrku auta a ven je citet taky vule. Co by to mohlo byt? Napadaji me loziska.. matice a korunka je v poradku jak jsem se na to dival.. musel jsem nutne dojet domu, pri dojezdu se z kola kourilo, tak jsem ochlazoval, coz je nepodstatne.. Pojedu s tim nejspis do servisu, ale rad bych vedel co to muze byt a na jakou castku se muze vysplhat oprava. Dekuji

12.9.09, 21:01
Pspvek Reklama

Příspěvek 
hučení by indikovalo špatné ložisko, avšak jeslti se z něj kouří tak asi přehřívání, tj nezůstala třeba kouslá brzda ? nějakou cenu a tak ti asi nikdo nepoví dokud nepřijdeš nato co s tím skutečně je

12.9.09, 21:09

Příspěvek 
No jestli se to lozisko nemohlo nejak rozbit ze drelo a zahrivalo se, protoze kolo bylo horke.. ale brzdy by kousle byt nemely, zkousel jsem tocit kolem a hybal jsem celym autem, ale bylo slyset chrceni, jak by to fakt drelo v tom lozisku. Nevim jestli to je mozne aby prolezla nejaka špona až na korunku, ale pri kontrole korunky a zavlacky, a zjisteni zda-li s tim muzu jet aniz by me kolo predjelo, tak jsem zjistil ze jsou na korunce nalepene takove "špony" da se rict... smrad byl jako pri vrtani vrtackou, kdyz se pali vrtak v zeleze

12.9.09, 21:19

Příspěvek 
Nikdo dalsi nema k tomu nejaky nazor? Piste prosim.. uz zde bylo dost lidi a nikdo se jeste poradne nevyjadril.. dekuji

13.9.09, 08:10
Ignorant pravidel

Příspěvek 
majak píše:
Nikdo dalsi nema k tomu nejaky nazor? Piste prosim.. uz zde bylo dost lidi a nikdo se jeste poradne nevyjadril.. dekuji

to bude lozisko v haji a vymenit OBE cena lozisek 200 + prace asi za 500

13.9.09, 08:32

Příspěvek 
vyměnit ložiska, simeringy...a modli se, aby nebyl stavenej čep náboje...to sem už taky viděl :roll:

jinak kdybys to utáh na cestě tu matku, tak bys měl po problému a nemusel bys kupovat nový ložiska :wink: ...vim, žes neměl třeba vercajk, ale pro příště :)

13.9.09, 08:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Ono to prave bylo uz jednou volne, matka byla dotazena tak jak mela byt, nasazena nova korunka a zavlacka... vse se jevilo dobre nejakou dobu a pak se s tim stalo to co jsem ted popisoval... myslim ze uz zadne utahovani neni mozne jelikoz utazene by to melo byt tak jak bylo udelano pred tim, pres korunku se matka snad neprotoci kdyz je nova..

13.9.09, 09:50

Příspěvek 
špatný ložiska

13.9.09, 15:50
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]