Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 03:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 12.9.2009 Vrchy, Benecko 
Autor Zpráva

Příspěvek 
kruci já bych jel taky.

11.9.09, 20:30
Pspvek Reklama

Příspěvek 
pojeď :wink:

11.9.09, 20:50
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Dawid130 píše:
kruci já bych jel taky.

já taky ale mam to prostitutka daleko :sick:

11.9.09, 20:52
Profil ICQ

Příspěvek 
patrik-hp píše:
pojeď :wink:

to neklapne.....

11.9.09, 20:54

Příspěvek 
No je fakt,že to mám cca 100 km,což není nic proti vám co to máte ještě o sto víc,ale jako vejlet za zábavou proč né,třeba zítra v 6 ráno z Netolic a v pohodě kolem devátý ve Vrchlabí :P

11.9.09, 21:03

Příspěvek 
Celková délka: 268.9 km
Celkový čas: 4 hod. 10 min no tak nějak se to má a to mam přes litr jenom na benzín :sick:

11.9.09, 21:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Já jenom 102, ale mám jiný povinosti

11.9.09, 21:05

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Celková délka: 268.9 km
Celkový čas: 4 hod. 10 min no tak nějak se to má a to mam přes litr jenom na benzín :sick:

Jj :wink:

11.9.09, 21:13

Příspěvek 
Dawid130 píše:
Já jenom 102, ale mám jiný povinosti

Pokud jsou povinnosti,zábava musí jít hold stranou :? ...I já si odepírám práci,mám jí hodně,ale i vpráci,proto si chci odpočinout...Povinnosti nějak zatím opadly...

11.9.09, 21:15

Příspěvek 
no tak nakonec jedu snad sám... :lol:

Bořke je od nás z hořic, ale toho znám jen podle vidění, fotr můj ho zná...RS jestli myslíš modrou (neim kterou, loni jich tam bylo víc) tak ta je parádní a s tim chlápkem sme se loni bavili

jinak já to mám 58km a vyrážim zejtra ....nooo, na 8 mám budik a až vstanu tak vyrazim, počítám tak o půl devátý, ale možná dřív 8) ...mě spíš sere, že sem letos vynechal ještět a hronov a stihnu jenom to benecko :roll:

no a ještě si fotr na zejtra naplánoval práce a já odjedu, takže je nasranej, ale je to jeho blbost, organizuje si to podle sebe a myslí si, že já se z něj poseru...a závody sem hlásil už minulej tejden dopředu, takže s tim měl počítat :)

těšim se 8)

to sadra: no vidíš, by ta tvoje cesta vyšla v plynu na nějakejch 5 stovek :lol:

11.9.09, 22:10
Profil ICQ

Příspěvek 
závody byli dobrý, konečně už aspoň patrik a T2 ví, kdo je Milan :)

akorát si příště musim vzít židličku, nehorázně mě bolej nohy...

jo a pražáci neuměj řídit :roll: ...ani na závodní trati, ale ani na silnici :roll: :roll: , když sem předjel C-maxe, tak mě kkt musel samozřejmě předjet znovu...město neměsto, pražák s volvem to bral v protisměru hlava nehlava....achjo :roll:

12.9.09, 19:07
Profil ICQ

Příspěvek 
sežente nějaký závody blíž at se taky na něco podívám

12.9.09, 19:09
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
On tam byl Tuner#2 ?

A kdo je Milan ? :D

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

12.9.09, 19:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin 007 píše:
On tam byl Tuner#2 ?

A kdo je Milan ? :D

T2 tam nebyl, ale zná ho prej z netu, na srazu sem se s nim bavil...

Milan
http://ondras83.rajce.idnes.cz/Milan_120S/

aktuální fotky z benecka nemám, foťák je někde v autě a mě se tam nechce....stejně mám asi jen 5 fotek, pak už se mě nechtělo no :roll:

13.9.09, 08:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Ahoj všichni...tak Ondro nakonec jsem tam zůstal na kalbu do 2 do rána :P :lol: :D :D pod stany Kožmína. Ale semozřejmě nic jsem z alka nemohl protože jsem jel hned dom. :D ..Jinak mám jen 4 fotky,protože jsem spíš hodil pokec hlavně s Ondoru a pak později s mechanikem od Patery,kamarád z učňáku,kterej mě vtáhl do jejich kalby.Hezky jsem si poklábosil s Muzikantem,Patočkou,Srnským...nachomejtl se i Láďa Křeček,kterej tam zašel hlavně za mistrem Srnským,kterej má mimochodem taky spolu s Muzikantem Česanu RS a prej 80procent je stále původní matroš :shock: :)Srnský prej"No Láďa ke mě přišel a prej že se s tim nějak rvu v těch zatáčkách":D tak podobně mě to vylíčil o kobásy ...Jinak Patočka ve Feldě má motor od Abrechta za půl milošů :lol: cca 214 koní na 1,6tce,což je dobrá porce výkonu,ale za ty prachy???by se dal zkonstuovat úplně jinej motor... :lol: jinak prej chce litinu blok jak jsem zdělil Ondrovi ,prej je na něj zvyklej z Lady Samary :D No a p.Muzikant mě zasvětil proč a za co toliko prachů.... :lol: 103 oktan stojí 300,- když takovouhle raketu,pak vám jistě dojde proč to všecko tak či onak...přitom by to určitě v Litvínově udělaly za min.pětinovou cenu....Ale bussines je buzinec :lol:a v závodění obzvlášť,každej si prej hraje na motoráře a pak stejně skončí u Albrechta nebo někoho kdo si nechá pořádně zaplaťit...což je asi možná pravidlem,ale taky standardem,kterej někdo časem přerazí v lepší stroj a nezřídka se to stává :wink: Hlavně v okolí Boleslavi :P

http://ph-hp.rajce.net/Edda-Benecko_2009 ten první je Patočka s tou 1,6tkou a to Subaru je Patery převrtaný cca na 2.3l s výkonem něco málo přes 500 koní za cenu cca 2,5milošů celý auto, ta Alpinka mě dostala no a Škodovky samozřejmě nejvíc,ale ty jsem zakecal :oops: :P Taky tam nebyl Bořke a jeho 200RS..Od Ondry ten Milan ten má moc fajnou tu 120tku S a moc dobře jede :wink:byla na bedně :wink: celkově mohu soudit,že ta Muzikantova jede jak z praku,ale vyhráva Srnskýho ml. LRa...Benecko tedy po sobotním finále...

13.9.09, 13:30
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další