Autor |
Zpráva |
Hedlinz
|
benzín ve výfuku
Zdravim, mam Fávo 135 a teče mi z vejfuku docela hodně benzínu. Nevíte někdo, co s tim??? Dík za rady.
|
20.4.06, 18:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ŠádeMan
|
benzín je dobrej pouze, když hoři ve válci :))))
Jestli je to FAVORIT 135 BMM tak to je hodně špatný, benzin v BMM sys. procházi katalizátorem a ten ti muze shoret.
Problem bude nejspíš špatně nastavené ventily nebo uplně propaléne výfuk. vent..... ted je otázkou jak ti to jede nebo jestli ti to vubec jede?
Mozná také přiliš ,,lidove řečeno prechcané ,, benzínem. Chtelo by to ješte napsat co je to za system jestli KARBURATOR nebo BMM vstřikovani
|
20.4.06, 19:35 |
|
|
Návštěvník
|
Re: benzín ve výfuku
Hedlinz píše: Zdravim, mam Fávo 135 a teče mi z vejfuku docela hodně benzínu. Nevíte někdo, co s tim??? Dík za rady.
Benzin to nebude,to uz bys mel davno po vyfuku.Protoze ten shori driv nez se dostane ven z motoru.Jinak bys to ani nenastartoval.Je to na 99,9% je vysrazena para diky ohravani vyfuku a kondenzaci par.Nebo ti jeden valec cuca trochu vody pres poskozene tesneni a to pak je problem.Kdyz to bude vic,tak muzes taky ohnout kliku. .
|
24.4.06, 01:29 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Re: benzín ve výfuku
Anonymous píše: Hedlinz píše: Zdravim, mam Fávo 135 a teče mi z vejfuku docela hodně benzínu. Nevíte někdo, co s tim??? Dík za rady. Benzin to nebude,to uz bys mel davno po vyfuku.Protoze ten shori driv nez se dostane ven z motoru.Jinak bys to ani nenastartoval.Je to na 99,9% je vysrazena para diky ohravani vyfuku a kondenzaci par.Nebo ti jeden valec cuca trochu vody pres poskozene tesneni a to pak je problem.Kdyz to bude vic,tak muzes taky ohnout kliku. .
souhlasim, taky si myslim ze to je na 99% voda. Kdyby ti z toho takhle chcal benzin, tak by si mel spotrebu jak rusky tank.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
24.4.06, 07:17 |
|
|
spartra
|
benzím, to nebude, by si z fáva měl plamenomet
|
24.4.06, 08:56 |
|
|
zokot
|
Souhlasím.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
24.4.06, 11:10 |
|
|
Návštěvník
|
Souhlasim, bude to zkondenzovaná voda. Benzin to nebude, to uz by ti to jinak davno roztrhalo vyfuk. Me kdysi za velkeho deste nalitala voda na rozdelovac a jak jsem se ve 4 rano za silneho deste porad snazil osusit to vicko a porad startoval a porad nic, tak jsem se nakonec nastval a vyvod z indukcky dal rovnou na 1 valec, ze vyzkousim, jestli to vubec pali...kratce jsem zastartoval a ozvala se strasna rana, ktera mi rozparala cely tlumic vyfuku(byla v nem nahromadena nespalena smes tim neustalym startovanim a nefunkcnim rozdelovacem. Draha zkusenost...
|
24.4.06, 11:20 |
|
|
mikke
|
stejný problém
mám karbec a mám podobný problém, při nastartování vyteče výfukem (množstvím asi malý panák:) něco, co je podle mě na 99 procent benzín, do vysrážené páry to má hodně daleko už svým silným aroma a trpkostí. Pak už vše šlape zdá se vpořádku. co když to je ale benzin poraďte. díky
|
14.9.09, 09:54 |
|
|
darklord
|
Re: stejný problém
mikke píše: mám karbec a mám podobný problém, při nastartování vyteče výfukem (množstvím asi malý panák:) něco, co je podle mě na 99 procent benzín, do vysrážené páry to má hodně daleko už svým silným aroma a trpkostí. Pak už vše šlape zdá se vpořádku. co když to je ale benzin poraďte. díky
tak ked budes menit vyfuk tak nim prelej decko vody a uvidis aku bude mat chut benzin z vyfuku NETECE pokial funguje motor (vrci)
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.9.09, 10:05 |
|
|
chemer
Moderátor
|
mikke: Všimni si že někdy když vyjede i novější auto, vychrstne mu z vejfuku celkem dost vody. Je to opravdu jenom zkondenzovaná voda.
Jinak podle čeho jsi tu kapalinu identifikoval jako benzín? Zkoušel jsi to zapálit?
Naposledy upravil chemer dne 14.9.09, 11:55, celkově upraveno 1
|
14.9.09, 10:36 |
|
|
Dawid130
|
Benzín to není 100% i nové auto když ráno nastartuješ tak prská vodu. Avoda z výfuku určo nechutná jako voda.
Dej si na výfuk hadici do hrdla nádrže a máš perpetum mobile (skoro)
|
14.9.09, 11:02 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
chemer: po tech 3 letech ho to uz asi netrapi
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.9.09, 11:13 |
|
|
chemer
Moderátor
|
A do ....
|
14.9.09, 11:35 |
|
|
congy
Tydýt
|
chlapci neplaste ja mam tiez karbec a tiez ide s neho voda a ked je studeny to ani nehovorim je to proste tak
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
14.9.09, 16:28 |
|
|
gokralik
|
Matthes píše: chemer: po tech 3 letech ho to uz asi netrapi
Hedlinze asi ne, ale mikkeho ano.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
14.9.09, 17:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|