Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
325i - 170kobyl ale to už jsme řešili...a jenom se vozím. Ono to stačí se koukat jak za sebou necháváme dvoulitry.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
14.9.09, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Mne se to nelibi.
Kdybych nebyl admin, a nemusel bejt korektni a slusnej, tak bych tu asi napsal ze si debil, ale protoze admin jsem, tak to samozrejme nenapisu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
14.9.09, 21:27 |
|
|
kingbacker
|
Ds, přeplácaný a jsou tam dělaný věci, který nejsou pořbea a akorát je to hnusnější. Ale když to vidim, aspoň se hejbe diskuze, asi na svýho Favorita taky naplácám nějaký blbosti, ať mi tam naskočí nějakej příspěvěk
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
14.9.09, 22:57 |
|
|
bany.xf.cz
|
Jako hrůza no. Tuning je o nějakym smyslu - buď má přednost zrychlení, nebo má přednost maximální rychlost a tak dále. Nevim, proč se tuning změnil v neodbornou práci a lepení samolepek, nesmyslný oplastovávání (jako je třeba zadní přítlačný křídlo na Škodu 120, která má zadek dost zatíženej) atd. Já nevim, mě se tohle nelíbí. Sorry.
Škoda ho, vypadal fakt zachovale.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
15.9.09, 01:19 |
|
|
MIKI
|
vypadá zachovale ale není je to zespodu zhinlí tak proč na to nenaplácat kde co přijde pod ruku... aspoň až se toho pak zbavím tak bude uklizeno i v baráku od všech těch krámu... jezdit se s tím dá... kufr je zadělanej s toho důvodu že se posral zámek tak sem tam dal toto a je po problému... neříkám že to je tuning nebo kde co... je to jen tak z recese... na kravení a veřte čučí na to všichni hodně lidí si to i fotí protože tohle se asi fakt nevidí... tohle není fáčko ze kterým se dá chlubit už díky té korozi tak sem mu dal tuhle vizáž...
_________________ škoda Favorit 89´
BMW 318i
škoda Favorit 92´
|
15.9.09, 07:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo to máš pravdu tohle se jentak nevidí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.9.09, 07:13 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ale tak já to na jednu stranu chápu, to bys musel bejt srdcař na tyhle auta. Já měl depku z toho, že jsem na naší princeznu nalepil průhlednou srazovou samolepku na okýnko křivě. Mám tam teď dvě a už se mi to zdá hodně. Ale přísahám, že by mi ruka upadla, kdybych tam lepil něco jinýho než naše srazový samolepky.
No a jestli máš v baráku navíc nějakej rohovej gauč, možná by bylo zajímavý z toho Favorita udělat vzadu obejvák. Ale na to by se spíš hodil Forman.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
15.9.09, 07:15 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
15.9.09, 07:17 |
|
|
michalkatka
|
ja by som k tomu mal tiež množstvo výhrad, ako celok to pôsobí dosť rušivo, z vonku namiesto tej krikľavej červenej si mal použiť farbu v ktorej máš kasňu, vyzeralo by to o mnoho "jemnejšie".
zadné svetlá a ten stred namiesto SPZ je diskutabilný, ale prikláňal by som sa k origo riešeniu, alebo originál reflexný panel Hella, ale ten je takmer nezohnateľný...
máš pekne nablýskaný lak, ale tie kola sa k tomu absolútne nehodia, už 14 sú polemické, ale na Fačko sa ťažko niečo hľadá nakoľko má aerodynamiku hranatej ladničky....
interiér neviem, tá červená to v tvojom prípade kazí, nekompletný stredový panel je to nejaké divoké....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.9.09, 08:58 |
|
|
Ondras83
|
mě se 15tky na fáčku a feldě líběj a tyhle nevypadaj vůbec špatně, ale zbytek auta je humus a co řikáš o lepení všeho, co příde pod ruku, tak to je absolutní blbost
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.9.09, 11:40 |
|
|
kwiko
|
Som sa tlemil uz ked som cital vase reakcie, ale skoro som spadol v krcoch zo stolicky ked sa mi nacitali fotky
Najviac sa mi paci to rozmiestnenie anteniek...
Ale ten Bawo je vpohode... Az na niektore ceny Nd...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
15.9.09, 12:01 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ty anteny vypadaji jak auticko na dalkove ovladani kde k tomu mas ovladac?
|
15.9.09, 14:31 |
|
|
Ondras83
|
no, když už to tady je, tak bych měl pár dotazů...původně to byl fáčko BMM, předělaný na karbec...jak jsi vyřešil dodávku paliva do motoru?...nechals původní čerpadlo?..jestli jsi vyměnil nádrž, jak jsi vyřešil palivoměr?...a otáčkoměr je původně z řj, ty to máš jak?
dík
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.9.09, 16:24 |
|
|
MIKI
|
Ondras83 píše: no, když už to tady je, tak bych měl pár dotazů...původně to byl fáčko BMM, předělaný na karbec...jak jsi vyřešil dodávku paliva do motoru?...nechals původní čerpadlo?..jestli jsi vyměnil nádrž, jak jsi vyřešil palivoměr?...a otáčkoměr je původně z řj, ty to máš jak? dík o palivo se stará AC pumpa která je teď v prdeli... nádrž jsem neměnil... otáčkoměr mám normál na indučku... a mám ty nový budíky...
_________________ škoda Favorit 89´
BMW 318i
škoda Favorit 92´
|
15.9.09, 16:44 |
|
|
gokralik
|
To Fáčko je rok 1992. To znamená, že původní motor (na obrázku, jak se na nás směje ojnice) byl vyměněn za novší kus a ten přestavěn na karbec. Favo BMM snad ještě mělo ty díry na palivovou pumpu ne? Jen to bylo zaslepené...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.9.09, 16:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|