Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 04:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Skoda fabia 1,2htp 47KW nevim si rady!!! 
Autor Zpráva

Příspěvek Skoda fabia 1,2htp 47KW nevim si rady!!!
Zdarec,jestli nekdo budete vedet nejakou radu,budu fakt uz vdecnej...Mam fabii combi,najeto 50.000,rok v. 2003 1:2HTP 47kw,motor jaksi prestal tahnout a i spotreba se mi nezdala a kolisani otacek,rozsvitila se mi ta zluta kontrolka motoru,zajel jsem do servisu,napichly mi to a ze smes paliva je prilis bohata,pry lambda a cidlo vzduchu,oboji jsem vymenil na zkousku z druhe stejne fabie,ale nic,vada porad,ze si nevi rady,zajel jsem do dalsiho servisu,tam mi vymenily civku,svicky,paliv.filtr,samozrejme kazdej meni a jen inkasuje,auto porad blbne,kontrolka furt vesele sviti a jen platim a platim,byl jsem s tim autem na dovolene a tyden po dovolene to zaclo takhle blbnout..nemate nekdo zkusenosti???pristi tyden to jde do dalsiho servisu,tak uz nicemu neverim...diky za radu...Robin :( :?

15.9.09, 18:56
Pspvek Reklama

Příspěvek 
odkud jsi?

15.9.09, 19:01

Příspěvek 
Z Brna.

15.9.09, 19:03
Hliník navždy.

Příspěvek 
Asi bych se obaval ze to motor ma za sebou. Specialitou HTP je hlava KO, rozvod KO. Tohle delaj treba netesny ventily.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

15.9.09, 19:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Nepodtáčíš ten motor? U 1,2 se stává to že jsou podpálené ventily. Zkusil bych nechat změřit tlaky.

15.9.09, 19:13

Příspěvek 
No uz me nekdo taky strasil ze hlava a posunuty rozvody,hlavne ze SIMPLY CLEVER,to auto je jak novy,ani skrabanec,garazovany...v testech o tech zavadach vubec nepisou,no pristi tyden to vezu do Slavkova u Brna,pres znamyho jsem se dostal k jednomu mechanikovi,kterej je sikovnej a rad se v tom porype,tak jsem zvedavej,ale dik za odpoved...no ale stejne nechapu,nema to tolik najeto aby se sami treba pohnuli rozvody...

15.9.09, 19:18

Příspěvek 
Trosku vic plynu pri rozjezdu tomu musis dat,je to 1.2,tak aby to trosku jelo,uvidim bude to znackovej servis na skodovky..

15.9.09, 19:20

Příspěvek 
Já bych neviděl problém v rozvodech. Pokud se hnou tak motor je totálně KO a to vim o čem mluvim, jeden mi takto odešel pod rukama. Nejezdil bych do autorizovaných servisů škoda. Je to banda která se řidí příručkama a podobnýma věcma. Tam ti toho moc nezjistí. Zkus pohledat zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64691

15.9.09, 19:22

Příspěvek 
Padesát tisíc? Tolik? :roll:

15.9.09, 19:26
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Nepér píše:
Padesát tisíc? Tolik? :roll:

no to sou tři komplet GO favoritího motoru :lol: :lol:

15.9.09, 19:30
Profil ICQ

Příspěvek 
No hlava, ventily, rozvody.

15.9.09, 19:30

Příspěvek 
Tam jsem zrovna taky koukal a vypada to neco okolo civky,ventilu,zmerit tlaky atd.nedavam nikdy do znack.servisu,ale vsichni fakt dobri znami od toho dali ruce pryc,pac vidi ze furt platim a auto nejede,ale v te skodovce budou zkouset menit dily dokud nedojdou na to co tomu je,zkusi dil,bude to furt blbnout,tak vrati muj a zkusi neco jinyho,u znamych to bylo ze si mysli ze je to toto,tak to vymenil a ja zaplatil zbytecne vis..

15.9.09, 19:31

Příspěvek 
já už aut. servisům nevěřím. Dáš tam auto s tím že se klepe volant oni vymění kloub a vrátí ti auto které se klepe pořád. Jdeš to reklamovat tak vyváží kola a je po problému.

15.9.09, 19:34

Příspěvek 
To jo,to mas pravdu,ale spoleham na to,ze je to pres znamyho a potrbuju to mit v cajku,bez auta jek bez ruky,kazdej den musim autem do prace,ted mam od svoji pritelk..starou cordobu,ktera slape lip jak novy auto :!: znack.servis,to jsou dnes uz jen vymenari,ne mechanici co byli tehda...850kc na hodinu jen to lita.

15.9.09, 19:39

Příspěvek 
Možná jsi udělal chybu už při výběru motoru v tom autě. Já jezdit každodenně do práce, tak dávám od HTP ruce pryč. Nějak tomu motoru po zkušenostech pár lidí nevěřím.

15.9.09, 19:57
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další