Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 03:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 na co se dívat???t při koupi auta 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No taky sem si o AAA myslel svý, ale docela sem čučel.... otec tam kupoval fábku dva týdny zpět a dával na protiúčet feldu rok 98 úplně rezlá zadní lemy by snad i sami odpadli blatníky nakašu interiér špinavej bez výbavy najeto 230000 tisíc km a dostal za to 19 tisíc!!! Já čekal max 10 táců a to by ještě bylo moc....hned potom sem sledoval za kolik ji tam budou prodávat a je to na netu. 39500Kč což nechápu, ale hlavní je to, že je všechno nafocený tak jak bylo a to tech fotek mají dost..tachometr nezměněnej a všechny údaje prostě správný...no čekal sem aspon že ten tachec hodí o stovku dolů... No zkrátka sem čučel. A ono když se nadtím člověk zamyslí, tak kdyby všude měnili najeté km tak by se to profláklo a to by moc dobrá reklama nebyla a tam prochází takový množství aut, že prostě nevěřím, že to nějak falšují atd. A taky si vemte v jakým stavu tam ty lidi ty auta dávají...spíš je to o těch lidech než o bazaru a co se týče koupě auta tak srát se může i nové auto nebo zánovní třeba i víc než 10 let staré to jak kterej kus no... A při koupi to auto jde prolézt tak, že na všechno musíte přijít a najeté kilometry nejsou úplně to nejpodstatnější hlavní sebou někoho mít kdo tomu rozumí!!! Já když kupoval feldu prolízal sem to v bazaru 3 hodiny a měl 3 skušební jízdy...no vyplatilo se... Přeji úspěšný nákup

16.9.09, 20:31
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
A co se týče auta na lízačku, tak to je kravina a když už tak max na rok. Přece když nemám prachy nebudu kupovat drahou káru... na 6 let se zadlužit...pak se ještě zadlužit na opravách a ještě to auta dvakrát přeplatit... Prostě kravina. Beru třeba když někomu chybí pár tácu tak do pár měsíců doplatí, ale celou káru na lízačku to je demence a ty lidi nechápu...žít celý život v dluzích od výplaty k výplatě to já bych nemohl.... Prostě to je zvyk čechů žít na dluh taky jak to tady vypadá... stačí ti tam nahoře... schodek v rozpočtu miliarda...státní dluh narůstá skoro v násobkách.... noco.. není problém...se nějak vyřeší..

16.9.09, 20:37
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Jura píše:
A co se týče auta na lízačku, tak to je kravina a když už tak max na rok. Přece když nemám prachy nebudu kupovat drahou káru... na 6 let se zadlužit...pak se ještě zadlužit na opravách a ještě to auta dvakrát přeplatit... Prostě kravina. Beru třeba když někomu chybí pár tácu tak do pár měsíců doplatí, ale celou káru na lízačku to je demence a ty lidi nechápu...žít celý život v dluzích od výplaty k výplatě to já bych nemohl.... Prostě to je zvyk čechů žít na dluh taky jak to tady vypadá... stačí ti tam nahoře... schodek v rozpočtu miliarda...státní dluh narůstá skoro v násobkách.... noco.. není problém...se nějak vyřeší..

ono zas tolik nepřeplatíš v tej ceně je hlavně havarijka a ta je drahá a ještě nahovno :roll: nám automaticky nastavili spoluúčast na 10 tis :roll:

16.9.09, 20:42
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Přítelkyně máma a bratr maji auto z AAA a šlapou v pohodě ale já bych tam auto nekupoval z přesvědčení.

16.9.09, 21:01

Příspěvek 
z jakýho přesvědčení ? maji mraky spokojenejch zákazníků jenže nikdo nechválí každej jenom pomlouvá :roll:

16.9.09, 21:03
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
na vagu se dají přečíst motohodiny snad ze serva nebo z kterýho hajzla v tom autě, zjistíš z nich stejně kulový, protože nevíš, kde auto jelo, za motohodinu na dálnici ujedeš nesrovnatelně víc kilometrů než po městě

dokonale prověřený auta? víš jak ho kupujou od lidí ? přijedou, podívají se na auto, když se jim líbí, dají ti podepsat kupní smlouvu, plnou moc pro odhlášení, na dřevo vysází hotovost, odvezou si papíry a klíčky, v noci pro něj někdo přijede, to je celý... prověřit nemají co, a až je auto jejich, potřebujou ho prodat!

16.9.09, 22:05
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Sadra17 píše:
z jakýho přesvědčení ? maji mraky spokojenejch zákazníků jenže nikdo nechválí každej jenom pomlouvá :roll:

Kamarád tam docela dlouho dělal a podle jejich politiky opravfdu nebylo prodat pěkný auto, všechno se řešilo provizorně. Auta co na technický neprošly se prostě podplatily.
A moje přesvědčení je takový, že já radši auto kupuji/ prodávám přímo, ne přes bazar.

16.9.09, 22:32

Příspěvek 
Kup si něco od kohokoliv,Ale AAA :roll: No jinak koukni hlavně taky na vnitřek,jestli ten dotyčnej nebyl dobytek,jak to je v kabině zasejřený a ani tepováním to nezmizelo,tak je to pravděpodobně i s celym autem.nikdo se s nim nemazlil..Klepání a zvuky odkudkoliv uslyšíš...Sešlápni pedál akcelerace jak to jde a pak taky prubni brzdy....to vše pak vyhodnoť s cenou nabízenou....nemůžeš totiž za pár švestek požadovat nový auto...to všecko musíš zohlednit...pokud to má klima prubni jí a všecky ty hejblátka a stahovačky,kontrolky ukazatele atd.nastříkaný věci poznáš,vypadaj úpně jinak než-li ty starší,pokud si nebudeš jistej koukni vedle na starší,jak vypadá originál nástřik pak se naveď zas na to vyhlídnutý,pokud bude stříklý celý auto,je na tobě popřemejšlet proč?na druhou stranu barva je drahá tak že proč né....času na prohlížení máš dost...nenech se strhnout hned první nabídkou,ale taky neváhej....lépe by bylo jít s nějakym kamarádem od fochu.... :wink: kupuj raději nějaký normální na pohled,než nějaký s moderníma výstřelkama made in Tesco... :wink:

16.9.09, 22:40

Příspěvek 
Jura píše:

jako je mi 21 a myslím že když nejsem zadlužený a pučím si na auto které nebude starší 9let tak vtom nebude žádný problém;) ceny parádně klesly ..práci v barum continental mám téměř jistou,tak proč ne;)

17.9.09, 14:02

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Kup si něco od kohokoliv,Ale AAA :roll: No jinak koukni hlavně taky na vnitřek,jestli ten dotyčnej nebyl dobytek,jak to je v kabině zasejřený a ani tepováním to nezmizelo,tak je to pravděpodobně i s celym autem.nikdo se s nim nemazlil..Klepání a zvuky odkudkoliv uslyšíš...Sešlápni pedál akcelerace jak to jde a pak taky prubni brzdy....to vše pak vyhodnoť s cenou nabízenou....nemůžeš totiž za pár švestek požadovat nový auto...to všecko musíš zohlednit...pokud to má klima prubni jí a všecky ty hejblátka a stahovačky,kontrolky ukazatele atd.nastříkaný věci poznáš,vypadaj úpně jinak než-li ty starší,pokud si nebudeš jistej koukni vedle na starší,jak vypadá originál nástřik pak se naveď zas na to vyhlídnutý,pokud bude stříklý celý auto,je na tobě popřemejšlet proč?na druhou stranu barva je drahá tak že proč né....času na prohlížení máš dost...nenech se strhnout hned první nabídkou,ale taky neváhej....lépe by bylo jít s nějakym kamarádem od fochu.... :wink: kupuj raději nějaký normální na pohled,než nějaký s moderníma výstřelkama made in Tesco... :wink:

tak stím plně souhlasím!

17.9.09, 14:05

Příspěvek 
Davulus píše:

jako je mi 21 a myslím že když nejsem zadlužený a pučím si na auto které nebude starší 9let tak vtom nebude žádný problém;) ceny parádně klesly ..práci v barum continental mám téměř jistou,tak proč ne;)

Tak než si půjčovat na ojetinu, je lepší si půjčit na nový.
A ještě jednu radu. Klidně si kup ojetinu. Ale nikdy nedej na první dojem. Nech ze sebe vyprchat prvotní nadšení z toho, jaká by to byla dobrá koupě, vem si k sobě někoho kdo tomu rozumí. A všechno si moc dobře rozmysli.

17.9.09, 14:45

Příspěvek 
venda píše:
Davulus píše:

A ještě jednu radu. Klidně si kup ojetinu. Ale nikdy nedej na první dojem. Nech ze sebe vyprchat prvotní nadšení z toho, jaká by to byla dobrá koupě, vem si k sobě někoho kdo tomu rozumí. A všechno si moc dobře rozmysli.

...no když to bude ojetina třeba 01/02 tak by to ještě mělo vydržet nějakou tu stovku km...do nového se mi moc nechce to už jsou fakt částky hodné provazu :cry: kolik km zhruba vydrží dieselový a benzinový motor??

18.9.09, 18:20

Příspěvek 
To záleží jen na údržbě a způsobu provozu.

18.9.09, 22:30

Příspěvek 
Davulus píše:
venda píše:
Davulus píše:

...no když to bude ojetina třeba 01/02 tak by to ještě mělo vydržet nějakou tu stovku km...do nového se mi moc nechce to už jsou fakt částky hodné provazu :cry: kolik km zhruba vydrží dieselový a benzinový motor??

moje felda má 200 a jede jak za mlada spolužákovi co má najeto 130 ukážu záda s klidem :wink:

19.9.09, 07:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Neříká se, že nejlépe jezdí motor před smrtí? :lol:

19.9.09, 08:35
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další