Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 17:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 ciklovač 
Autor Zpráva

Příspěvek ciklovač
Dobry den vsetkym, mam taky mensi problem este cez leto mi tieklo do poistkovej skrine na felde vytopilo ma asi tri krat tak som dal vymenit tesnenie okolo pred. okna teraz uz mi do auta neprši, ale, mal som v poist.skrini vodu tak som to cele rozobral ked hovorim cele tak cele vsetky tie medenne pasovinky som ocistil a zlozil. neskorsie mi zacali blbnut stierace raz isli potom nie k tomu sa pridali aj svetla,kamarat mi poradil aby som pozrel žlty kablik ktori ide do štartera, pozrel premazal a už idu aj svetla ale teraz mi preistotu nejdu neide ciklovač stieračov,aj som vymenil v poist.skriny relatko a nič. čo mam este pozret aby to islo? Dik.

17.9.09, 13:17
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Za prvé je cyklovač a za druhé nemusí být chyba přímo v tom pojistkovém panelu. I když tam nateklo, je vše vyčištěno, tak mohlo shodou náhod odejít něco jiného. Zkusil bych motorek, jestli jede na všechny rychlosti. Pokud ano, zkusil bych najít káblík u motorku, který jde od cyklovače. Zapl bych páčku na cyklovač a v předu u motorku zkusil měřákem nebo zkoušečkou, jestli je tam šťáva. Pokud ne, tak je někde průser. Pokud tam jde šťáva, tak může být chyba v motorku stěračů. Měl by mít zapojení na tři rychlosti. Jedna může být špatná.

17.9.09, 16:43

Příspěvek 
varok píše:
Za prvé je cyklovač a za druhé nemusí být chyba přímo v tom pojistkovém panelu. I když tam nateklo, je vše vyčištěno, tak mohlo shodou náhod odejít něco jiného. Zkusil bych motorek, jestli jede na všechny rychlosti. Pokud ano, zkusil bych najít káblík u motorku, který jde od cyklovače. Zapl bych páčku na cyklovač a v předu u motorku zkusil měřákem nebo zkoušečkou, jestli je tam šťáva. Pokud ne, tak je někde průser. Pokud tam jde šťáva, tak může být chyba v motorku stěračů. Měl by mít zapojení na tři rychlosti. Jedna může být špatná.

ok pozriem to, prva a druha rychlost idu tak pozrem tek kablik.

18.9.09, 10:57

Příspěvek 
Nejspíše bude poblíž motorku stěračů konektor, kde jsou zapojeny káblíky od motorku. Mělo by tam být trvalé plus, potom plus po zapnutí páčky do dvou poloh rychlostí a jeden plus od cyklovače. Potom možná kostra, nebo bude zvlášť. Nevím u feldy, mám fáčko, ale mělo by to být podobné.

18.9.09, 12:03
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]