Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
všechno je na tom odkazu nahoře
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.9.09, 18:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
Tak mi došel kabel nainstaloval sem VAG COM a hups do auta no jediný čeho sem dosáhnul bylo načtení engine a jednotky marelli a toho že nejsou žádné chyby... Kde se dostanu na nějaké hodnoty? Třeba lambda nebo teplota motoru atd.? zkoušel sem snad všechno a občas to napsalo OBDII not compatible....mohl by jste mi to někdo trochu vysvětlit jak na to?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
18.9.09, 09:32 |
|
|
Jarda S.
|
sezen vag v češtině a najdeš to snadno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.9.09, 11:58 |
|
|
Drak
|
Musíš si vlízt do bloku měřených hodnot, stáhni si i VIS 3.0, tam máš podrobnosti, co a jak.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
18.9.09, 14:14 |
|
|
Jura
|
No stáhnul sem si vag v češtině ale nejede mi to...se to nějak nechce připojit
|
18.9.09, 16:08 |
|
|
Jarda S.
|
Jura píše: No stáhnul sem si vag v češtině ale nejede mi to...se to nějak nechce připojit
musíš mít verzi 409.1 s novějšíma to nepojede a musíš mít nastavenej port
|
18.9.09, 16:11 |
|
|
Drak
|
Poslední bezproblémová verze spolupracující se všema káblama je 3.04 CZ. Novější na fel nepotřebuješ, nic novýho v tom pro tento model není.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
18.9.09, 16:34 |
|
|
Jura
|
No už sem sosnul tu 304 CZ a jede to parádně...jinak bude to stačit i na fabii? Nebo už je ta 304ka starší a něco tam chybí?
|
18.9.09, 16:38 |
|
|
Drak
|
Je to z roku 2003, takže nic novějšího to nebude obsahovat. S jednotkou to komunikovat asi bude, ale nevím, jak se to bude chovat při načítání a adaptaci. Stahni si ještě ten VIS, jako začátečník se bez něho nehneš.
|
18.9.09, 16:56 |
|
|
Jarda S.
|
Jura píše: No už sem sosnul tu 304 CZ a jede to parádně...jinak bude to stačit i na fabii? Nebo už je ta 304ka starší a něco tam chybí?
já diagnosikoval fábku s 208.4
|
18.9.09, 19:05 |
|
|
HanzSkoda
|
ahoj mam problemy s vagem. pise mi to ze port je ok ale hex nenalezeno. nevite prosim co s tim?
|
29.10.09, 12:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
HanzSkoda píše: ahoj mam problemy s vagem. pise mi to ze port je ok ale hex nenalezeno. nevite prosim co s tim?
já ti neporadím ale jelo ti to už někdy? miloš
|
29.10.09, 14:56 |
|
|
HanzSkoda
|
ted presne nechapu otazku, jako jestli se mi to nekdy pripojilo?
mno nepripojilo, nekde je asi nejaka chyba...ale za boha nemuzu prijit na to kde
|
29.10.09, 17:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
HanzSkoda píše: ted presne nechapu otazku, jako jestli se mi to nekdy pripojilo? mno nepripojilo, nekde je asi nejaka chyba...ale za boha nemuzu prijit na to kde
ta otázečka je o tom jestli už ti kabel makal a spojil jsi se s nějakou řj na autě nebo to máš poprve
já třeba naposledy dával kabel KKl nic nechodilo a syn musel stáhnou z interntu nějaký ovladač kabelu a vše OK
jinak jsem neumětel nerozumím tomu miloš
|
29.10.09, 17:41 |
|
|
Drak
|
Nemáš korektně nainstalovanej ovladač, co je to za kabel?
|
29.10.09, 17:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|