Elektrické stahování oken na 105 ;-D
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Nepér píše: Obávám se, že to nepůjde, protože dodatečné el. stahování se nasazuje místo kličky. Když je tam od výrobce, bude to nejspíš připojený někde jinde. I kdyby nebylo, nedoufal bych, že to zapadne do vroubkované křídelky kličky ve škodovce. Chceš tam nechat toho Ředitele Zeměkoule, nebo to mám dát pryč?
Můžeš nechat. Je to pěkný. Díky.
A nešlo by vzít celej ten mechanismus? Případně i s oknama z toho Citroenu a nějak je ořezat? Prostě vykuchat dveře a narvat tam vnitřek z toho Citronka.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
31.1.07, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Chceš řezat okna??? Zkus to... třeba pilkou na sklo.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
31.1.07, 22:13 |
|
|
Serifus
|
Nepér píše: Chceš řezat okna??? Zkus to... třeba pilkou na sklo.
Takže to nepůjde Nu což... stejně to zkusim
|
31.1.07, 22:18 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Serifus píše: Nepér píše: Obávám se, že to nepůjde, protože dodatečné el. stahování se nasazuje místo kličky. Když je tam od výrobce, bude to nejspíš připojený někde jinde. I kdyby nebylo, nedoufal bych, že to zapadne do vroubkované křídelky kličky ve škodovce. Chceš tam nechat toho Ředitele Zeměkoule, nebo to mám dát pryč? Můžeš nechat. Je to pěkný. Díky.
A nešlo by vzít celej ten mechanismus? Případně i s oknama z toho Citroenu a nějak je ořezat? Prostě vykuchat dveře a narvat tam vnitřek z toho Citronka.
Jako vsude, vysledkem spousteciho mechanizmu je posuvny pohyb. Kdyz vsechen posouvaci mechanizmus nahradis mechanizmem z toho BXa, tak to musi chodit. Pravdepodobne to bude chtit svarecku.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
2.2.07, 07:59 |
|
|
ventYl
|
pokial viem, tak vsetky moderne zapadne auta pouzivaju ten mechanizmus stahovania okna kovovou sponou - rybacou chrbticou. Takze by malo stacit demontovat kompletny mechanizmus chrbtovej kosti z dveri, co zrejme zahtrnie aj odflexovanie chrbtovej kosti od drziaka okna. Okno s drziakom a jeho kolajnicou sa ponecha, hodi sa tam drziach chrbtovej kosti z citrona, patricne sa ochopuje, aby dlzkovo, rozmerovo sedel, musi tam ist subezne. Nova chrbtova kost sa spoji s drziakom okna a mechanizmus motora sa zabuduje niekam dovnutra tak, aby tam sedel a nezavadzal. Potom sa to uz iba nadratuje, vyvedie sa vypinac a musi to fungovat. Dualny system klucka / motor som este nevidel a bolo by ho zrejme znacne komplikovane zostrojit.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
2.2.07, 15:39 |
|
|
Serifus
|
Viky píše: Serifus píše: Nepér píše: Obávám se, že to nepůjde, protože dodatečné el. stahování se nasazuje místo kličky. Když je tam od výrobce, bude to nejspíš připojený někde jinde. I kdyby nebylo, nedoufal bych, že to zapadne do vroubkované křídelky kličky ve škodovce. Chceš tam nechat toho Ředitele Zeměkoule, nebo to mám dát pryč? Můžeš nechat. Je to pěkný. Díky.
A nešlo by vzít celej ten mechanismus? Případně i s oknama z toho Citroenu a nějak je ořezat? Prostě vykuchat dveře a narvat tam vnitřek z toho Citronka. Jako vsude, vysledkem spousteciho mechanizmu je posuvny pohyb. Kdyz vsechen posouvaci mechanizmus nahradis mechanizmem z toho BXa, tak to musi chodit. Pravdepodobne to bude chtit svarecku.
Super! Takže to půjde! Díky! No to jsem rád... se svářečkou si poradím. Jen to asi budu dělat až na jaře, nebo víc v teple.
|
2.2.07, 16:23 |
|
|
Serifus
|
ventYl píše: pokial viem, tak vsetky moderne zapadne auta pouzivaju ten mechanizmus stahovania okna kovovou sponou - rybacou chrbticou. Takze by malo stacit demontovat kompletny mechanizmus chrbtovej kosti z dveri, co zrejme zahtrnie aj odflexovanie chrbtovej kosti od drziaka okna. Okno s drziakom a jeho kolajnicou sa ponecha, hodi sa tam drziach chrbtovej kosti z citrona, patricne sa ochopuje, aby dlzkovo, rozmerovo sedel, musi tam ist subezne. Nova chrbtova kost sa spoji s drziakom okna a mechanizmus motora sa zabuduje niekam dovnutra tak, aby tam sedel a nezavadzal. Potom sa to uz iba nadratuje, vyvedie sa vypinac a musi to fungovat. Dualny system klucka / motor som este nevidel a bolo by ho zrejme znacne komplikovane zostrojit.
No to je ostuda... Čechoslovák a už skoro nerozumim Ale to podstatné jsem chytil. Takhle jsem o tom přesně přemýšlel. Duální systém je pro mě samozřejmě blbost Děkuju.. a koukám, že máš skoro stejnou mašinu, jako já
|
2.2.07, 16:28 |
|
|
ventYl
|
Serifus píše: ventYl píše: pokial viem, tak vsetky moderne zapadne auta pouzivaju ten mechanizmus stahovania okna kovovou sponou - rybacou chrbticou. Takze by malo stacit demontovat kompletny mechanizmus chrbtovej kosti z dveri, co zrejme zahtrnie aj odflexovanie chrbtovej kosti od drziaka okna. Okno s drziakom a jeho kolajnicou sa ponecha, hodi sa tam drziach chrbtovej kosti z citrona, patricne sa ochopuje, aby dlzkovo, rozmerovo sedel, musi tam ist subezne. Nova chrbtova kost sa spoji s drziakom okna a mechanizmus motora sa zabuduje niekam dovnutra tak, aby tam sedel a nezavadzal. Potom sa to uz iba nadratuje, vyvedie sa vypinac a musi to fungovat. Dualny system klucka / motor som este nevidel a bolo by ho zrejme znacne komplikovane zostrojit. No to je ostuda... Čechoslovák a už skoro nerozumim :oops: Ale to podstatné jsem chytil. Takhle jsem o tom přesně přemýšlel. Duální systém je pro mě samozřejmě blbost :wink: Děkuju.. a koukám, že máš skoro stejnou mašinu, jako já :)
To je nejaky vseobecny trend... mnoho mladych porevolucnych cechov nerozumie slovencine ;) A yo, karu mam skoro rovnaku, akurat ta moja je uz podla niektorych podrobnych opisov zmien karoserie pocas vyroby viac rocnik 1987, ako 1986, ved aj bola vyrobena niekedy v novembri.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
2.2.07, 17:47 |
|
|
Serifus
|
ventYl píše: Serifus píše: ventYl píše: pokial viem, tak vsetky moderne zapadne auta pouzivaju ten mechanizmus stahovania okna kovovou sponou - rybacou chrbticou. Takze by malo stacit demontovat kompletny mechanizmus chrbtovej kosti z dveri, co zrejme zahtrnie aj odflexovanie chrbtovej kosti od drziaka okna. Okno s drziakom a jeho kolajnicou sa ponecha, hodi sa tam drziach chrbtovej kosti z citrona, patricne sa ochopuje, aby dlzkovo, rozmerovo sedel, musi tam ist subezne. Nova chrbtova kost sa spoji s drziakom okna a mechanizmus motora sa zabuduje niekam dovnutra tak, aby tam sedel a nezavadzal. Potom sa to uz iba nadratuje, vyvedie sa vypinac a musi to fungovat. Dualny system klucka / motor som este nevidel a bolo by ho zrejme znacne komplikovane zostrojit. No to je ostuda... Čechoslovák a už skoro nerozumim Ale to podstatné jsem chytil. Takhle jsem o tom přesně přemýšlel. Duální systém je pro mě samozřejmě blbost Děkuju.. a koukám, že máš skoro stejnou mašinu, jako já To je nejaky vseobecny trend... mnoho mladych porevolucnych cechov nerozumie slovencine A yo, karu mam skoro rovnaku, akurat ta moja je uz podla niektorych podrobnych opisov zmien karoserie pocas vyroby viac rocnik 1987, ako 1986, ved aj bola vyrobena niekedy v novembri.
Jen bych dovolil poznámečku, že jsem nějakej ten čásek tzv. předrevoluční (jestli teda myslíš ten hadrovej podfuk v 89)
|
2.2.07, 21:36 |
|
|
Šemik
|
ventYl píše: Serifus píše: ventYl píše: pokial viem, tak vsetky moderne zapadne auta pouzivaju ten mechanizmus stahovania okna kovovou sponou - rybacou chrbticou. Takze by malo stacit demontovat kompletny mechanizmus chrbtovej kosti z dveri, co zrejme zahtrnie aj odflexovanie chrbtovej kosti od drziaka okna. Okno s drziakom a jeho kolajnicou sa ponecha, hodi sa tam drziach chrbtovej kosti z citrona, patricne sa ochopuje, aby dlzkovo, rozmerovo sedel, musi tam ist subezne. Nova chrbtova kost sa spoji s drziakom okna a mechanizmus motora sa zabuduje niekam dovnutra tak, aby tam sedel a nezavadzal. Potom sa to uz iba nadratuje, vyvedie sa vypinac a musi to fungovat. Dualny system klucka / motor som este nevidel a bolo by ho zrejme znacne komplikovane zostrojit. No to je ostuda... Čechoslovák a už skoro nerozumim Ale to podstatné jsem chytil. Takhle jsem o tom přesně přemýšlel. Duální systém je pro mě samozřejmě blbost Děkuju.. a koukám, že máš skoro stejnou mašinu, jako já To je nejaky vseobecny trend... mnoho mladych porevolucnych cechov nerozumie slovencine A yo, karu mam skoro rovnaku, akurat ta moja je uz podla niektorych podrobnych opisov zmien karoserie pocas vyroby viac rocnik 1987, ako 1986, ved aj bola vyrobena niekedy v novembri.
Pokud je november česky listopad (11. měsíc roku) tak Škodovka vyrobená v listopadu 1986 je model 1987
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.2.07, 09:24 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
nevedel by si vypisat vsetky mesiace prosim?
konecne to vase znacenie pochopim zvlastne ze 3/4 europy ma take iste slova (januar, februar...) a tuhle susedia so skoro rovnakym jazykom jak keby si povedali: Ani bohovi, my budemem mat ine!
peace
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.2.07, 14:12 |
|
|
ventYl
|
Šemik píše: ventYl píše: Serifus píše: ventYl píše: pokial viem, tak vsetky moderne zapadne auta pouzivaju ten mechanizmus stahovania okna kovovou sponou - rybacou chrbticou. Takze by malo stacit demontovat kompletny mechanizmus chrbtovej kosti z dveri, co zrejme zahtrnie aj odflexovanie chrbtovej kosti od drziaka okna. Okno s drziakom a jeho kolajnicou sa ponecha, hodi sa tam drziach chrbtovej kosti z citrona, patricne sa ochopuje, aby dlzkovo, rozmerovo sedel, musi tam ist subezne. Nova chrbtova kost sa spoji s drziakom okna a mechanizmus motora sa zabuduje niekam dovnutra tak, aby tam sedel a nezavadzal. Potom sa to uz iba nadratuje, vyvedie sa vypinac a musi to fungovat. Dualny system klucka / motor som este nevidel a bolo by ho zrejme znacne komplikovane zostrojit. No to je ostuda... Čechoslovák a už skoro nerozumim :oops: Ale to podstatné jsem chytil. Takhle jsem o tom přesně přemýšlel. Duální systém je pro mě samozřejmě blbost :wink: Děkuju.. a koukám, že máš skoro stejnou mašinu, jako já :) To je nejaky vseobecny trend... mnoho mladych porevolucnych cechov nerozumie slovencine ;) A yo, karu mam skoro rovnaku, akurat ta moja je uz podla niektorych podrobnych opisov zmien karoserie pocas vyroby viac rocnik 1987, ako 1986, ved aj bola vyrobena niekedy v novembri. diky... nevedel som, kedy presne zaviedli tie zmeny rocnika 87, ale podla opisu ich vsetky mam (napriklad gumova vlozka pod ukoncenim ozdobnej listy na streche)... tam je to sice irelevantne, ale pri elektroinstalacii by to mohlo byt podstatne... ale tam je tusim od 8. 1983 vsetko rovnake. a ano, november je 11. mesiac v roku, tak isto, ako v anglictine, nemcine a dalsich jazykoch ;) Pokud je november česky listopad (11. měsíc roku) tak Škodovka vyrobená v listopadu 1986 je model 1987 :wink:
|
3.2.07, 14:17 |
|
|
Bukaj
|
deekay píše: nevedel by si vypisat vsetky mesiace prosim? konecne to vase znacenie pochopim zvlastne ze 3/4 europy ma take iste slova (januar, februar...) a tuhle susedia so skoro rovnakym jazykom jak keby si povedali: Ani bohovi, my budemem mat ine! peace
leden - január, únor - február, březen - märz, duben - apríl, květen - máj, červen - jún, červenec - júl, srpen - august, září - september, říjen - október, listopad - november, prosinec - december
Omlouvám se za případné zkomoleniny Slovenčiny
...be with you
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
3.2.07, 15:28 |
|
|
pro-race
|
Kalendář
A je to tady...........
Tímto vyhlašuji soutěž, o nejlepší Česko-Slovenský Škoda kalendář.
Nějaká hezká fotečka Škodovky-nejlíp nějakej unikátek, pak dny, no a pak nějakej ten blábol, jeko :
v lednu něco o spojce, v únoru o předstihu, v březnu geometrie,atd., atd.
Všechno samozřejmě dvojjazičně
Co vy na to?
_________________ "Fanánek"
BMW 750il r.v.97, plná nálož
Ford Mondeo 2.2TDci DURAtorq r.v.04
|
3.2.07, 15:32 |
|
|
Šemik
|
S těma měsícema taky nechápu, proč my Česi musíme mít takovéhle pitomé jména, slovensky jsou měsíce stejně jako anglicky a ve většině ostatních jazyků je to fakt přinejmenším velmi podobné... napíšem Předsedovi vlády (jen nevím jestli to je vlastně Topolánek nebo Paroubek ) že ty měsíce musí přejmeovat Ale aspoň máme podobně dny v týdnu..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.2.07, 15:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|