9. sraz příznivců vozů Škoda - Želiv 2009
Nedávno mě napadlo, že bych se zajel mrknout když už to mám jenom 90km a když napsal i Tuner#2 jestli bych nepřijel tak sem vyrazil. Na místě byl i s havlikem, který tentokrát přijel 1000MB
Dorazili i další členové virtu jako myschaak, Aplle, Kapřík, Majkl a zřejmě další.
Onen komorní sraz se rozrostl během dne na účast snad 107aut
takže větší než Běšiny.
http://martin136coupe.rajce.idnes.cz/9. ... eliv_2009/
Za nekvalitní foto se omlouvám.
Co bylo zajímavé...vstup 250Kč a v ceně dojezdovka, samolepka, sprinty, zručnost a zařazení do tomboly, soutěž o pohár atd...
V kempu slušný bufet a v Želivě pěkný restaurace.
Konečně sem taky doslova prolezl Rapida V8 tzv. Tatramatku
škoda že sem nezůstal na sprintech než jel když už teda konečně jel. Ale v pohybu sem ho viděl a brýýýý
na to jak je splácanej a nedodělanej.
Na oběd jsme jel havlikovým litrem...jel pěkně a dali jsme i driftík v rychlosti menší než malé.
Okolí suprové včetně organizace...na fotkách máte program a mapu spanilky na kterou sem nejel, páč to byla skoro půlka cesty domů. A stejně to byl okruh jako kráva. Takže jsme s havlikem a Honzou zůstali v kempu nafotili co se dalo a pokecali u aut. Stihli i oběd a čekali na návrat spanilky.
Krom sprintů na 400m do kopce, jízdy zručnosti se konalo pití piva, nealko piva a kofoly na čas. Chtěli toho stihnout víc jako koulení kola a další kraviny, ale na to naštěstí nedošlo.
Proběhla soutěž o nejlepší tuning, původní vzhled veterána a plechovku srazu pak cena pořadatele a v tombole se losovala čísla o věcné ceny jako náplň ostřikovačů a další kraviny.
Mě sice taky vylosovali ale páč sem si nepamatoval číslo tak mám smolíka
...ale stejně už tam byly fakt kraviny kravin ke konci losování.
Prodávali se i nějaké náhradní díly...tak sem Simirovi dovezl laminátové bočnice dveří ze velmi pěknou cenu.
Já pokud to přístě vyjde v nějakém OK termínu vyrazím opět.