Autor |
Zpráva |
Stinovlas
|
Svetla na favu '90
Mam problem se svetlama,kdyz zmacknu horni knoflik,rozsviti se parkovacky a potkavacky,kdyz zmacknu prostredni,cvakne rele,sviti to stejne.lucas nereaguje.bylo to prej docasne spravovany behem dlouhy cesty.napada nekoho jak je to udelany a muze mi popsat jak to udelat spravne?v elektrice se moc nevyznam a ve schematech taky ne..dik za konstruktivni odpovedi.
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
23.9.09, 08:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Pokud se v tom nevyznáš, tak asi těžko radit, je třeba konzultovat zapojení elektoinstalace s původním schématem, případně kouknout k těm spínačům nebo k pojistkovce, jestli tam někdo nedobastlil něco viditelného.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
23.9.09, 09:06 |
|
|
Stinovlas
|
Prave ze u spinacu ani pojistkovky jsem nic divnyho nevidel.hlavne to nemam s cim porovnat,pickup to ma uplne jinak..
|
23.9.09, 09:21 |
|
|
Nepér
|
Já mám schéma zapojení v návodu.
|
23.9.09, 09:24 |
|
|
Stinovlas
|
Schemata mam v kompu taky,ke vsem facko-like autum,ale je tam toho na me moc..motorky jeste chapu,ale tohle ne
|
23.9.09, 10:19 |
|
|
gokralik
|
Tak ti nezbývá nic jiného, než to projít. Zas takový děs to není a dokonce i člověk bez elektro vzdělání najde za chvíli v tomhle systém. Buď rád, že nerozebíráš Lexus, kde je v elektrice pomalu i popelník a všechno má ŘJ. K tomuhle ti bude stačit obyčejný multimetr, čas a papír s tužkou.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.9.09, 12:17 |
|
|
michalkatka
|
Re: Svetla na favu '90
preletuj poistkovku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.9.09, 07:37 |
|
|
varok
|
Nejspíše budou paralelně propojené spínače. Proto se při zmáčknutí jednoho spínače rozsvítí obě světla, i když není zmáčknutý ten druhý spínač.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.9.09, 16:56 |
|
|
Stinovlas
|
neco tam sice spojenyho je, ale nevypada to nabastlene, ty draty jsou primo v tech kulatejch svorkach v konektoru.. asi s tim budu muset k elektrikari nejste nekdo z okoli turnova?
|
24.9.09, 17:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Stinovlas píše: neco tam sice spojenyho je, ale nevypada to nabastlene, ty draty jsou primo v tech kulatejch svorkach v konektoru.. asi s tim budu muset k elektrikari nejste nekdo z okoli turnova?
způsob alá felda potkávačky mam permanentně zaplej vypínač a spínám všechno obrysovkama
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.9.09, 17:23 |
|
|
Stinovlas
|
jo, to je fajn, to jsem taky parkrat videl, ale na pickupu muzu mit potkavacky taky furt zaply a vsechno se zapne az parkovackama a nemusim to mit takhle debilne zapojeny.. a hlavne nejdou rozsvitit ty dlouhy, jinak by mi to bylo jedno.. potrebuju to protahnout technickou.
|
24.9.09, 17:49 |
|
|
Stinovlas
|
mno, tak jsem dneska prijel domu a hned po hozeni pradla do pracky jsem se na to vrhnul zjistil jsem, ze kabely byly propojene primo ve svetlech, takze po vymene relatka jsem dosahl sviceni dlouhejch svetel, problem se objevil u potkavacek. tak jsem chvili stridal relatka a najednou mi zasuvka na relatko zustala v ruce. super. ted ji mam venku a chtel jsem to pripajet, ale nenasel jsem tavnej drat (nebo jak se tomu nadava).. takze jsem vazne stestim bez sebe.. pokracovani pristi tyden
edit: tak nakonec jsem kus dratu nasel, tak jsem to propajel cely a snad to bude fungovat
|
25.9.09, 16:57 |
|
|
Nepér
|
To se stává běžně a bylo to zřejmě i původní příčinou té "úpravy".
|
25.9.09, 18:43 |
|
|
Stinovlas
|
jj, stalo se mi to na pickupu taky, ale ta uz byla hodne spalena, tak jsem ji vymenil.. kazdopadne po zapojeni tyhle do facka se z auta zakourilo, takze mam co delat.. blby je, ze pred zapojenim jsem vsechno premeril jestli to neni spojeny nekde kde nema
|
25.9.09, 20:00 |
|
|
Nepér
|
Nenacpal jsi tam konektory obráceně?
|
25.9.09, 20:55 |
|
|