|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Polské pojistky jsou na h......
Autor |
Zpráva |
Waclav
|
Polské pojistky jsou na h......
Zdravím. Musím si tu postěžovat na ty po..... polský pojistky. Dneska jedu, bouchnu s dveřma a všechno mi zhaslo. Po chvilce něco začalo smrdět, tak sem tam koukl s baterkou a 2. pojistka byla zapadlá k 3 pojistce a začala se škvařit
Hrůza, už se vám to taky stalo s těma "kvalitníma Polákama" ?
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
1.2.07, 22:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jo polsky poistky Kamos ji mel v rapidu a chvili to jelo, prejel diru a uz to nedobijelo a chcipalo to na volnobeh, nez sem na to prisel tak sem cumel na vsechno mozny, pac ona vypadala dobre
Njn
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.2.07, 22:05 |
|
|
Bukaj
|
Re: Polské pojistky jsou na h......
Waclav píše: Zdravím. Musím si tu postěžovat na ty po..... polský pojistky. Dneska jedu, bouchnu s dveřma a všechno mi zhaslo. Po chvilce něco začalo smrdět, tak sem tam koukl s baterkou a 2. pojistka byla zapadlá k 3 pojistce a začala se škvařit Hrůza, už se vám to taky stalo s těma "kvalitníma Polákama" ?
Nic není lepšího, než československý náhradní díly!
Druhovýroba je revolver s pěti náboji do ruské rulety...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.2.07, 22:06 |
|
|
Waclav
|
Re: Polské pojistky jsou na h......
Bukaj píše: Waclav píše: Zdravím. Musím si tu postěžovat na ty po..... polský pojistky. Dneska jedu, bouchnu s dveřma a všechno mi zhaslo. Po chvilce něco začalo smrdět, tak sem tam koukl s baterkou a 2. pojistka byla zapadlá k 3 pojistce a začala se škvařit Hrůza, už se vám to taky stalo s těma "kvalitníma Polákama" ? Nic není lepšího, než československý náhradní díly! Druhovýroba je revolver s pěti náboji do ruské rulety...
Dají se dneska vůbec ještě někde sehnat ty kvalitní? Nebo jsou už jen ty Polácí
|
1.2.07, 22:07 |
|
|
Bukaj
|
Jsou jich plná vrakoviště, v obchodech jsem je už asi 10let neviděl...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.2.07, 22:33 |
|
|
patrik-hp
|
Nemám nic proti sousedům polákům ,ale co pojistky...tam se nedá ani najíst,ty jejich speciality to snad raději kořínky v lese .... A ty po nich chceš,aby dělali dobrý pojistky:D Ale dají se snad koupit německý.Ty snad už mají nemlživou hodnotu zatížení proudu.
|
1.2.07, 22:44 |
|
|
Waclav
|
Kvalitní pojistky- nedostatkové zboží
Zachvíly na to budou na vrakáčích fronty jak na banány za komančů
Asi se budu muset konečne dohrabat k tý návštěvě vrakáče
|
1.2.07, 22:47 |
|
|
ventYl
|
hm... zeby ta moja poistkova skrina nebola posahana, ale umierala prave kvoli poistkam? druhu poistku mi to zvyklo cas od casu roztavit... nie ze by sa prepalila, ale roztavilo to plastove jadro poistky, takze prestala drzat kontakt... skusal som zapinat vsetky mozne aj nemozne spotrebice pri zapnutom aj vypnutom motore, ale planovane sa mi tu poistku nijak nepodarilo odpalit... tak som si povedal, ze je zla poistkova skrina a odvtedy mi to nespravilo, ale tiez je pravda, ze to takto este dlho nemam....
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.2.07, 23:25 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ty sileny plastovy pojistky to delaj..teda hlavne ty na 16A..pouzivam 5A -plastovy, 8A plastovy a 16A uz musim ty stary ceskoslovensky protoze ty novy se proste palej,skvarej, smrdej..bohuzel potrebuju i 25A a ty se keramicky nedelaly tak mam plastovou
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.2.07, 00:23 |
|
|
Waclav
|
kachnis píše: ty sileny plastovy pojistky to delaj..teda hlavne ty na 16A..pouzivam 5A -plastovy, 8A plastovy a 16A uz musim ty stary ceskoslovensky protoze ty novy se proste palej,skvarej, smrdej..bohuzel potrebuju i 25A a ty se keramicky nedelaly tak mam plastovou
A neviděl si ten starej typ pojistek někde v obchodě?
|
2.2.07, 08:01 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak to tu mojí zásobičku nedám
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.2.07, 10:02 |
|
|
MAJO
|
Citace: ty sileny plastovy pojistky to delaj..teda hlavne ty na 16A..pouzivam 5A -plastovy, 8A plastovy a 16A uz musim ty stary ceskoslovensky protoze ty novy se proste palej,skvarej, smrdej..bohuzel potrebuju i 25A a ty se keramicky nedelaly tak mam plastovou
Robili sa keramické aj 25A , mám ich ešte asi 10kusov doma. Ja ich moc nepoužívam, keď chceš pošli adresu a rozdelím sa s tebou.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
2.2.07, 12:26 |
|
|
ventYl
|
inac... ked takto sledujem, aky je v CSR deficit tych poistiek, pomaly zacinam chapat, preco mi niekto z auta ukradol krabicku s poistkami... akurat mal smolu, ze boli vypalene a nie keramicke, ale polske :D
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
2.2.07, 15:34 |
|
|
Šemik
|
Kachnisi, i já mám několik (12ks) keramických 25A, takže až budeš v pilsenu tak ti je dovalim, neboť mě k ničemu nejsou...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.2.07, 10:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|