|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Problem na fav. BMM,mozno skrtiaca klapka alebo nieco iné???
Autor |
Zpráva |
SteMat
|
Problem na fav. BMM,mozno skrtiaca klapka alebo nieco iné???
Zdravim vsetkych...Minule(januar) som spomínal problem s otackami na mojom fav. BMM.Dnes mi to spravilo znovu.Na krizovatke som dostal cervenu a kusok pred nou som vyhodil rychlost do neutralu,motor mi skapal co by pri BMM nemalo robit.Pri rozjazde som citil ako by motor nechcel slapat,netahal tak akoby mal.Po dstaveni auta som asi o 10min. znovu nastartoval a motor slapal na velmi malych otackach,asi 500-600.Potom sa vratil do normalu.Este v jan. som bol na pocitaci,urcil zavadu-snimac otacok.Meranie prebehlo pri nastartovanom motore a nasledne bola zavad vymazana pre pripad dalsieho merania v buducnosti.Odporucili mi,ak by mi to urobilo znovu mam sa zastavit na dalsie meranie.Podla nich ta zavada mohla byt aj zminulosti.Pocul som viac nazorov,vraj keby to bol snimac otacok tak by som ani nenastartoval.Môze to robit aj skrtiaca klapka,vraj.Pytal som sa v mototechne a nie je to lacna zalezitost.Neviem co mam urobit,strasne ma to stve.Poradte mi niekto....
|
25.3.06, 07:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ŠádeMan
|
Mozna by stačilo vyčistit skrtící klapku - kdyz je spinava houpou volnobežné otáčky- kdyz ji vycistis musis na vymaz pameti zavad . Jestli kdyz pridas plnej knedlik tzn vyssi otacky a skubeto vypada to na snimač skrtici klapky udava ERJ spatne info. a proto ti to neobohacuje a proto to zkube. Uvidis treba nekdo ti poradi neco jineho. ale myslim ze je to co pises ono co ti trapi.
|
25.3.06, 20:31 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|