|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Ten šroub se musí celý vyndat, konec bowdenu má drážku skrz kterou je tenhle šroub
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.9.09, 17:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
jo dik moc, tak problem uz je odhaleny, diky bohu len ukruteny nahon, novy uz mam hodeny v kurfi tak to len zajtra prehodim (brrrrrrr)
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.9.09, 18:53 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
darklord píše: jo dik moc, tak problem uz je odhaleny, diky bohu len ukruteny nahon, novy uz mam hodeny v kurfi tak to len zajtra prehodim (brrrrrrr) ja som to vravel
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
24.9.09, 19:47 |
|
|
darklord
|
tak dakujem vsetkym za rady, vymena toho nahonu je dobra drbacka pristup ako pre gynekologa, tie gumove prechodky tiez nic moc, novy nahon namazany, teraz uz ani tacho neskace pri 10kmh
|
25.9.09, 10:56 |
|
|
darklord
|
one este ma napadlo, jako vypada rozobraty ten bazmek co je medzi prevodovkou a tiahlom radenia?
mam takuto foto:
akurat ma zarazilo ze cez tu dieru v tej gume ide prestrcit srobovak durch, cakal by som ze tam ma byt nejaky cap na ktorom to drzi... kde je pravda?
|
25.9.09, 13:57 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
darklord píše: one este ma napadlo, jako vypada rozobraty ten bazmek co je medzi prevodovkou a tiahlom radenia? mam takuto foto: akurat ma zarazilo ze cez tu dieru v tej gume ide prestrcit srobovak durch, cakal by som ze tam ma byt nejaky cap na ktorom to drzi... kde je pravda? ten bazmek sa vola klietka silentblokkov , v nej su silenty ( tie stvorceky ) . srobovak prestrcis skrz preto lebo je tam take tecko v ktorom je diera
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
25.9.09, 21:37 |
|
|
|