Autor |
Zpráva |
martin3200
|
rychlostna favorit
dnes som nabehol na skalu a stlacil som olejovu vanu no nastastie netecie ale cely motor to posunulo dozadu a odtrhlo spodny silentblok a ohlo mi tic v ktorej je klb pre rychlostnu myslite ze ked ho vysrobujem a narovnam tak to bude OK? neda sa radit 2 4 R a samozrejme ten silentblok ties novy
|
27.9.09, 16:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Zkus to narovnat ale většinou se ohne tyčka co kouká z převodovky a to je pak problem.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.9.09, 16:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ta tyčka je z papíru a ohne se i při montáži převodovky,
když se mi to stalo poprve tak mě málem klepla pepka
musíš na kanál vyrazíš nebo vylisuješ čep řazení, odpojíš řadící tyč, tu tyčku zatlačíš rukou do převodovky nasadíš trubku a přihneš směrem dolu mírně až jde zasunout lehce skoro celá ta oleštěná část do převodovky, když to přeženež tak třískneš zespodu kladivem
pokud je převodovka venku jde ta tyč natřískat jako narovnat i kladivem, stává se že to někdo dojebe při přepravě miloš
|
28.9.09, 05:35 |
|
|
Kristensen
|
jj narovnat jde chce to kousek citu (tak 5kg kladivo ) potom je lepší vyměnit to gufero co na ní je.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.9.09, 10:27 |
|
|
martin3200
|
tak dnes som to rozobral kolik na pravodovke je rovny vselko v pohode a skusal som hadzat aj rychlosti 2 4 Rtam dost tazko sadaju a vobec sa nedaju vyhodit len cez veciu paku 1 3 5 vyhodim kludne rukou s troskou sily tak si mislim ze skor nieco v prevodovke
|
28.9.09, 18:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
martin3200 píše: tak dnes som to rozobral kolik na pravodovke je rovny vselko v pohode a skusal som hadzat aj rychlosti 2 4 Rtam dost tazko sadaju a vobec sa nedaju vyhodit len cez veciu paku 1 3 5 vyhodim kludne rukou s troskou sily tak si mislim ze skor nieco v prevodovke
v převodovce jsou kolečka a mooc oleje
a věř tomu že to je tou tyčkou co trčí z převodovky, rozdělávět převodovku kvůli hodině práce, přeji ti mnoho štěstí až se ti rosype řazení jak budeš kochat převodovku zažiješ krásný orgazmus miloš
|
28.9.09, 18:18 |
|
|
martin3200
|
no tak to si ma teraz pekne potesil a tou tickou myslis tu ktorou radis rychlosti vsak??
|
28.9.09, 18:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
martin3200 píše: no tak to si ma teraz pekne potesil a tou tickou myslis tu ktorou radis rychlosti vsak??
co trčí z převodovky si to všechno ještě jednou přečti zatlač ji tam rukou co jde a pak přihni asi trubkou dole až bude chodit jak má to je tyčka jak hřebík žádná ocel miloš
|
29.9.09, 15:23 |
|
|
martin3200
|
no tak ja to skusim a uvidim co to povie
|
1.10.09, 18:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
martin3200 píše: no tak ja to skusim a uvidim co to povie
navrch a dole až to povie že to chodí
už to dej martine do pořádku zítra máš pátek
nebo mě nasereš a jedu k tobě miloš
|
1.10.09, 20:16 |
|
|
martin3200
|
tak ja som to skusil cosi sa to polepsilo ale este stale to neni ono len viac sa to bojim ohybat aby to neprasklo
|
3.10.09, 10:08 |
|
|
Nepér
|
Hřebíková ocel se ohýbá, ta nepraská
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
3.10.09, 11:46 |
|
|
gokralik
|
Musím potvrdit. Taky jsem tu svini po vymlácení čepu ohnul a 2,4,R mi sice zařadit šly, ale vyřadit dost těžko. Lehl jsem pod auto, vzal jsem si páčidlo a kladivo, figuranta posadil za řadící páku a buď do toho klepl nebo přihnul a figurant mi sděloval dojmy. Reď mi jde řadit jedna báseň.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
3.10.09, 12:00 |
|
|
martin3200
|
tak som to spravil a teraz je to nadhera este lepsie ako predtim tak to by ma ozaj nenapadlo toto spravit
|
3.10.09, 19:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|