|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
alternátor nedobíjí favorit
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
alternátor nedobíjí favorit
tak se chci je podělit o zkušenosti, u favoritu 94 jsem nastartoval, kontrolka zhasla, ale v noci mírně svítila, proměřil jsem dobíjemí 12.68 V, prošel jsem všechno a nic, vyměníl jsem relé, pak, altík, pořád stejné, pak jsem ještě jednou kontroloval a odpojoval vše možní za chodu motoru a když jsem potáhl za hlavní přívod k altíku motor ubral na otéčkách a na multimetru bylo 14 V, ten přívod se pravděpodobně utřepal, někdo tam hodil nové očko jen tak a došlo v něm k elektrickému článku a přerušení kontaktu, udělal jsem chybu v tom, že jsem napětí měřil na aku, kdybych ho proměřil i na altíku, ušetřil bych si hodně práce miloš
|
1.2.07, 07:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kozina
|
tak k tomu alternátoru ------------taky mně to jen tak lehce svítilo a dalo se to poznat jen v noci po zkušenostech s diodama altíku jsem vzal hned druhej a namontoval Pak jsem zjistil že stačilo dotáhnout klínák----------- blbost ale taky zkušenost
|
2.2.07, 20:46 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|