Autor |
Zpráva |
darklord
|
Vít píše: ta trat co vede nad fitem do centra, tam u hasicarny nekde je zastavka, u ni nahoru do kopce a po levy strane ... no a jesli si to pletu, tak je to uplne jinak
ajo tak to je na druhom konci brna
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
29.9.09, 19:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
|
29.9.09, 20:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
hele, možný to je, musíme fakt počkat na Jima
|
29.9.09, 20:10 |
|
|
paži
|
nešel by někdo ve čtvrtek?
|
29.9.09, 21:01 |
|
|
Nepér
|
To bych musel vyvinout tu rychlost světla nejdřív
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.9.09, 21:47 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
paži: čtvrtek už se mi nehodí, jelikož mám do osmi školu a pak letím domů
|
29.9.09, 22:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Nepér píše: To bych musel vyvinout tu rychlost světla nejdřív
136 POWER ! Po praze pomalicku ohrat, na dalnici otevrit druhou klapku a jedem, ne ?
|
29.9.09, 22:23 |
|
|
Nepér
|
No, v podlahové poloze mi to vychází na 8,5 na sto a udržuje to průměrnou rychlost 135kmph, to je pravda. Z kopce 170, do kopce 110
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.9.09, 22:30 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
vidis, to neni tak spatnej prumer, toho jsem asi nikdy nedosahnul, nemam tu samolepku na okne, a pri 8,5 na sto neni co resit vzhledem k prumeru
|
29.9.09, 22:31 |
|
|
paži
|
já mám právě pátky volný a tak občas zajedu ve čtvrtek na pivo do brna za kámošema na byt...je to kousek a mám to tam rád:)
|
29.9.09, 22:34 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
mas to rad v brne ? ja teda ne, koukam co nejrychleji vypadnout, travim tady minimum casu, v nekterych pripadech prijedu do brna ve stredu, odjedu ve ctvrtek
|
29.9.09, 22:35 |
|
|
paži
|
jojo mám... možná je to tím, že jsem zvyklej na jihlavskou špínu a brno je pro mě něco jako ideální velkoměsto. nevím..
Mám tam většinu kamarádů na školách a mám to blízko, takže tam asi půjdu i na výšku... v praze se mě zatím školy moc nezaujaly ani.
Proč to tam nemáš rád?
|
29.9.09, 22:41 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
furt je to všude do kopce, to bych se z toho zblaznil, to neni normalni, nejsem zvykly na mesto, porad nekdo nekde troubi, furt rve nejaka snaita, zvoni salina, vsude je hrozne moc lidi, ve meste nesezenes kloudnej parek nebo tlacenku, a kdyz, tak nevedi co by si za to rekli, najit tam normalni elektru, kde by se daly koupit bezne veci jako prodluzovacka rozdvojka, nebo treba kalkulacka, to je hotovy nestesti, vsude sama hospoda, kavarna, butik...
co je dobry, to je MHD, no a samozrejme skola, ta je vyborna, rekl bych, i kdyz bych mel vyhrady k nekterym stavebnim provedenim, jako treba odlita betonova stena bez jakekoli fasady nebo aspon obileni, to jo, to je vsecko pekny, za kolejema se necha vylezt do prirody, rozbalit gril a upect maso
|
29.9.09, 22:48 |
|
|
paži
|
Já jsem zase zvyklej na město, to troubení mi přijde normální a mám rád kavárny a hospody Ikdyž občas rád na pár dní zmizím na vesnici... Jak říkáš, v Brně je výborná škola - pro mě je např. Masaryčka nebo případně VUT zajímavější než pražské školy o kterých vím...proto se pravděpodobně budu hlásit do Brna.
S tou MHD nevím, na můj vkus je dost drahá, ale asi funguje dobře, to nevím. Jeden z důvodů proč nechci do Prahy je čas, kterej tam člověk na škole (hlavně v prváku) tráví v mhd... Můj kamarád co ted šel na medicínu má povinný plavání a je to v dost odlehlý části prahy. Cestou tam a zpět zazdí 2,5 hodiny, 1,5h plave, půl hodiny sprcha... pět hodin pryč, z toho více než půlka na cestě, to bych asi nezvládl. Bud rád za brno, stejně jako budu já;)
|
29.9.09, 23:02 |
|
|
darklord
|
toz mne sa tu lubi, kto moze povedat ze to ma do skoly 10 minut z toho 8 minut vlakom?
(pre neznalych jazdim nadr zidenice- nadr krpole)
|
29.9.09, 23:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|