Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 03:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Neresitelny problem startovani u octavky 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Já bych to viděl asi tak jako tohle: Řeším něco podobného a už taky nevím co dál, Felda 1,3 MPi studenej start bomba, teplej okamžitej start bomba ale jakmile to stojí 10minut až 5 hodin tak na startování chytne na 500 otáček a dokud hebounce nepřidáš tak se sama nesrovná, pak zase vše v poho a stačí vypnout a znova start a už zase v poho. V chybovej žádná závada, spotřeba OK jízda OK neškube nechcípe klapka chodí jak hodinky a problem pořád zůstává, vyměněný čidlo otáček, snímač teploty, svíčky, klapka, jednotka, změřený tlaky ve válcích, tlak paliva před startem při běžícím motoru a i 20 minut po vypnutí a vše OK.

Ještě jsem zkusil těsnění pod sáním, zapalovací lištu, lambdu, ventily, paliv čerpadlo, a furt ho**o, takže už tam je jen snímač nasátýho vzduchu a snímač klepání pak už jedině auto zahodit nebo nevim :lol:

co přizpůsobit druhou řj

já tak řešil MPi že nešla jednou za měsíc nastartovat a zrovna když to nejmín potřebuješ, vyměnil jsem všechno a vždy jsem nastartoval, problém se ztratil až po výměně pojistkovky, to jsem tam měnil před tím relátka i pojistky měl ji venku a tak,

pojistkovku jsem celou rozebral, bylo tam čisto a sucho nějaký studený spoj tam nehrozí,

ale druhá deska a je klid víc jak tři roky díky majiteli se věc povedla že mělve mně tu důvěru a trpělivost miloš

28.9.09, 05:26
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Já bych ještě očistil kostru na motoru, je na takovým poblblým místě a většinou tam je to oko zelený

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

28.9.09, 09:38

Příspěvek 
A jeste jak sem psal ten problem duseni (cukani) motoru kdyz pridam plyn tak ten motor zdechne uplne. Pristi tyden to vezu na to cisteni vstriku tak pak dam vedet jak to pokracuje.

28.9.09, 15:33

Příspěvek 
Topi píše:
A jeste jak sem psal ten problem duseni (cukani) motoru kdyz pridam plyn tak ten motor zdechne uplne. Pristi tyden to vezu na to cisteni vstriku tak pak dam vedet jak to pokracuje.

pak řekni, kolik si za to vzal...už sem mě pár lidí ptalo, co za to chtěj, ale neim ani orientační ceny :roll:

28.9.09, 16:48
Profil ICQ

Příspěvek 
1 ks 300 kc

29.9.09, 17:50

Příspěvek 
Pomohlo :?:

29.9.09, 18:23

Příspěvek 
Bude to delat az pristi tyden

30.9.09, 15:47

Příspěvek 
mno já mám v pojistkovce taky čisto a sucho - přesto tam byl na jednom relátku studeňák jak prase..

1.10.09, 09:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2