|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
ruco2828
|
vypinac
kupil som si dve led diodove pasy a chcem si snimi podsvietit palubovu dosku ale neviem ako to mam napojit chcem si to dat na vypinac ten ma tri kontakty na napichovačky ..... poradite my niekto?
|
2.10.09, 12:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jednoducha rada: Prd na to je to tuzing
Pokud presto trvas na svym tak ukaz jak vypada ten vypinac. Kazdopadne na dva jeho konce zapojis vodic z pojistek a je to.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.10.09, 12:53 |
|
|
Nepér
|
Hej, já si to taky udělám, zelený a ať to svítí na nohy i dozadu, když se otevřou dveře!
BTW to má svítit pořád, když zapneš světla? A v noci jezdit nebudeš, nebo ti nevadí, že ven nic neuvidíš?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.10.09, 13:07 |
|
|
varok
|
Asi taky záleží na tom, jak silně mu to bude svítit, ne?
Nepére: máš pěkné disky, takové se mi líbí, ale jsou asi všechny jen 4*98, že? Já nedávno koupil Borbety a ošidili mě. Sliboval mi ten chlápek, že je to 4*100 a jsou to 4*98. Smůla no.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.10.09, 15:56 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|