Takže od prvního šroubu kapoty to bylo cca 137 a do kříže k tomu černýmu šroubu od prvního šroubu kapoty 138. Myslím já už jsem to zapoměl. Musím to přeměřit.
bacha na šroubek co drží v kapotě pant dá se zaměnit za mírně delší,
utáhneš po laku pant a protlačíš do kapoty důlek tato zkušenost mě stála 2.500 kč miloš
30.9.09, 07:27
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
tak je to odstrojene nakonec to asi vypada ze to pujde na stolici je tam i miska pohnuta byla to rana primo na bok..no uvidime dam vedet jak to dopadlo jinak ty hodnoty co jsi meril by nam meli stacit kdybych neco konkretne potreboval tak ti napisu i tak moc diky Jirka
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
3.10.09, 12:26
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
ta fabie sla teda na stolici nakonec byla tam pohla i miska tlumice..srovnali to pekne...uz se to lakuje.....i tak diky Davidovi za pomoc....i kdyz to teda nakonec nebylo potreba
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník