|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
kruhy nemen, ale moze byt cas na GO hlavy
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
3.10.09, 19:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
marko301
|
No nič, akonáhle budem mať možnosť vziať si dovolenku tak s tým pôjdem do toho servisu konečne nech mi na to kuknú. Ďakujem všetkým.
|
3.10.09, 19:46 |
|
|
michalkatka
|
marko301 píše: No nič, akonáhle budem mať možnosť vziať si dovolenku tak s tým pôjdem do toho servisu konečne nech mi na to kuknú. Ďakujem všetkým.
ach, servis...
diagnostiku si spravíš aj sám, v servise sa tomu vôčšinou vôbec nerozumejú a menia veci bez rozmyslu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.10.09, 19:55 |
|
|
marko301
|
No vieš ako som písal nie som cez motory, čo to spraviť nie je problém ale napríklad vybrúsiť ventily ak by bolo treba, nastaviť ich, a podobne, s tým by som si rady nedal, na meranie kompresie nemám odkiaľ vziať ten manometer.......to keby si potreboval niečo z dreva urobiť, alebo spraviť sadrokartón.......to by som vedel ale motor ?? ee
|
4.10.09, 08:04 |
|
|
kwiko
|
marko301 píše: No vieš ako som písal nie som cez motory, čo to spraviť nie je problém ale napríklad vybrúsiť ventily ak by bolo treba, nastaviť ich, a podobne, s tým by som si rady nedal, na meranie kompresie nemám odkiaľ vziať ten manometer.......to keby si potreboval niečo z dreva urobiť, alebo spraviť sadrokartón.......to by som vedel ale motor ?? ee
No a keby si si doplnil miesto bydliska... Inak som ten manometer onehdy kupil za 400SKK
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
4.10.09, 09:08 |
|
|
|