Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 00:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Jake celorocni pneu na Favorita? 
Autor Zpráva
Hliník navždy.

Příspěvek 
deekay píše:
ale v kritickych situaciach by clovek radsej doplatil za kvalitne gumy ako stravit cely zivot na voziku :roll:
aj ked vacsinou sa da vsetko vynahradit zvysenou opatrnostou....

Prave proto je dobry cpat penize nejdriv do brzd, gum atd. Pak teprv do motoru, tun(z)ingu ... :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

17.1.07, 21:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Voditelj brodice

Příspěvek 
Matthes píše:
deekay píše:
ale v kritickych situaciach by clovek radsej doplatil za kvalitne gumy ako stravit cely zivot na voziku :roll:
aj ked vacsinou sa da vsetko vynahradit zvysenou opatrnostou....

Prave proto je dobry cpat penize nejdriv do brzd, gum atd. Pak teprv do motoru, tun(z)ingu ... :)

moja rec :D

17.1.07, 21:51
Voditelj brodice

Příspěvek 
tak teraz uz tie gumy nepredam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

17.1.07, 21:54
Hliník navždy.

Příspěvek 
deekay píše:
tak teraz uz tie gumy nepredam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nakej somar se snad najde Obrázek Obrázek Obrázek

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

17.1.07, 22:00

Příspěvek 
Já na nejlevnejsi pneu kupoval sadu dodávkovejch pneu, a asi šest gum na osobák a všechno naprosto v pohodě.
Jinak já mam na fáčko na jaro připravený 185/55 14" bridgestone ponteza RE720 :twisted: téměř nový (a jako nový kupovaný najezdil sem na nich se saxem tak 2tkm).

Jinak z osobní zkušenosti celeoroční bych nebral. Měli sme to na filcce ale pak sme koupili zimáky a v zimě docela znatelnej rozdíl a pak když sme koupili už i letní tak sem taky koukal na ten rozdíl. Prostě celoroční ani protektory nekupovat

17.1.07, 22:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Matthes píše:
deekay píše:
viem ze univerzaly su na dve veci, preco myslis ze predavam ? :D

Jeeeeee, toho sem si nevsim, ja myslel ze se jedna o jinou diskuzi :D ...

Bacha na www.nejlevnejsipneu.cz lidi si je chvalej ale ja s kamosem sme s nima meli hrozny problemy. Sem si obednal moje mnohokrat oslavovane Nokiany a po tydnu se nic nedelo, tak sem tam napsal jako co bude a voni mi napsali ze uz nebudou a ja ztratil tyden :( , kamos taktez (s jinejma pneu). Bral sem je nakonec v http://www.rajpneu.cz/ Nechci www.nejlevnejsipneu.cz nijak poskozovat, jen se delim o sve zkusenosti (jen aby me nekdo nekamenoval :) )

http://www.nokiantyres.com/ceske :D :D :D

Taky jsem měl na nejlevnejsipneu doporučení od kámošovy maminky, ale dopadl jsem, jako Matthes a nakonec jsem ty gumy sehnal přímo u Barumu a ještě měli akci 30% slevu při objednávce přes net a vyšlo to ještě levnějc, jak na nejlevnejsipneu...
...ale já jsem na ně nespěchal, ráfky jsem neměl ani opískované... :wink:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

17.1.07, 22:42
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
tak ja uz nevim, tu pisu ze MP8 su letne..... http://www.obchodpneu.cz/matador/mp8-tl ... r13/13041/

17.1.07, 23:46

Příspěvek 
Nevěřte všemu, co čtete a slyšíte... :wink:

Kámoš si na škodovicu navzdory našemu doporučování chtěl koupit univerzály (nějaké Pirelli) a když jsem mu je obouval, musel jsem ho pochválit, jaké pěkné zimáky si koupil... :D
...no, neměl ze mne radost a řikal, že na nich stejně bude jezdit i v létě... :?

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

18.1.07, 12:22
Profil ICQ

Příspěvek 
Ono není všechno zimní guma, i když je na to M+S...
třeba tohle, z boku je napsáno M+S, žádný lamely to nemá a někde se tomu říká celoroční...
Obrázek
Vono je taky bejkárna kupovat na tohle zimní gumy, když jedna stojí skoro 5 tisíc... (265/70/R16)

18.1.07, 14:47
Profil ICQ

Příspěvek 
Podle mě určite celoroční nebrat. Jinak záleží na tom, kolik se jezdí. Z příspěvků co sem vyčetl Debicy určo nebrat, a protektory jsem odsuzoval ale potom co jsem zkusil http://www.markgum.cz/index.php?page=products&mod=sport tyhle, musím vážně smeknout, hlavně na vodě. Dostal sem možnost vyzkoušet je v rozměru 185/55 R15 a sám sem se divil. Tím samozdřejmě neradím abyste si kupovali protektory!
Jinak těžko říct co jsou dobrý a špatný gumy, jen to co všeobecně platí nejdražší nemusí být nejlepší.

19.1.07, 21:45

Příspěvek 
:D :D Jj.Já jezdím na deset let starejch protektorovanejch zimácích i 160 km/h.Fakt.Ale upozorňuji sám bez nějakýho nákladu.Naložený těch 120,víc už raději nee.Chci je doničit,ale jsou asi z umělý hmoty. :D.A to že ten běhoun tam je navulkanizovanej,tak to drží jako blázen...A dnešní protektory jsou už dokonale natavený,že není ani poznat,ta boční odlupující se část náběhu běhounu na bok pneu...tak že gumy už dnes musí být opravdu i protektorované v naprostým pořádku.Zvyšující se hmotnost a rychlosti dnešních automobilů,nutí gumaře ke stále větší kvalitě..I když se dají i dnes koupit gumy nové,neprotektorované z márketu,že po tří stech km začnou lítat dráty z kordový vrstvy a pak pokud nesnížite opatrně rychlost, nejspíš i vy se vydáte letu vstříc s automobilem do nejbližšího pole :D ...Ale to se stalo někomu,a je to málo pravděpodobné.Kvalita pokud není z dálného východu je v celku velmi dobrá. :wink:A čím dáte víc,tím si s tou pneu můžete dovolit,ale není to pravidlem!.Ale dnes se standard pohybuje okolo toho tisíce za kus a tak to není mnoho. :wink: ...

19.1.07, 22:29
Voditelj brodice

Příspěvek 
tu mate tie svoje protektory :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=hxN-b5A4QUg

-prve su seriove
-druhe su nejake lacne vypredajky :D
-tretie su sportove

samozrejme ze nikto z nas takto nejazdi ale nikdy neviete co budu gumy musiet zvladnut v kritickej situacii...

3.2.07, 17:43

Příspěvek 
ja som kupoval pomerne dost na rychlo zimne gumy (samozrejme zaskoceny snehom) a jedine, co som vtedy za rozumnu cenu zohnal, boli polske Debica. Maju momentalne najazdene nieco okolo tisic km, ale zatial vyzeraju tak, ze sa nechystaju rozpadnut a aj na snehu sa chovali vcelku pohodovo, nesmykali. Aj ked mne slo hlavne o to, aby tie pneu mali aspon nejaky dezen, lebo tie stare letne Matadory, co som mal vzadu, uz mali dezen tak mizerny, ze pri miernom zasnezeni pri dupnuti na plyn nebol problem na 4q v 60km/h pretocit kolesa :lol:

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

3.2.07, 18:06
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
bral jsem před pár lety zimní protektory od firmy internacional z českého krumlova, vzorek UltraGrip4, a bez problémů, po přechodu na firestone winterhawk nebylo zlepšení nijak oslnivý, z toho usuzuji, že když firestony stály 1300kus a ten protektor 650, tak to byl dobrek kup..... na léto mám brillantisy, dvě sady se ti vyplatí, protože je zase hned tak neojezdíš, jak budeš gumy točit, ale protektorů od důvěryhodný firmy, už se v dnešní době není nutno bát.

tzn. klidně kup protektor, nebo debicu apod. (kamarád má debicu frigo na xantii a je spokojen) každopádně si sežeň ještě jednu sadu ráfků, protože si pak kola přehodíš za 15 minut sám, a nebudeš muset čekat v pneuservisu...

3.2.07, 23:11
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2