|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
výměna manžet homokinetických kloubů na favoritu
| Autor |
Zpráva |
|
krf
|
 výměna manžet homokinetických kloubů na favoritu
Dobry den. Mam prasklou manzetu na kloubu u kola a rad bych je vyměnil. Nekdo mi rikal, ze se prej natahují prez kloub a nekdo ze se kloub vyťukne z poloosy, natahne manzeta a znova se kloub naťukne... Jak to tedy je? na co si davat pozor a jak vlastne odborně postupovat? diky za veškeré rady
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
| 24.3.06, 12:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
krf
|
beru z5  muzete nechat zapadnout
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
| 24.3.06, 14:44 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: výměna manžet homokinetických kloubů na favoritu
krf píše: Dobry den. Mam prasklou manzetu na kloubu u kola a rad bych je vyměnil. Nekdo mi rikal, ze se prej natahují prez kloub a nekdo ze se kloub vyťukne z poloosy, natahne manzeta a znova se kloub naťukne... Jak to tedy je? na co si davat pozor a jak vlastne odborně postupovat? diky za veškeré rady
na techwebe je dobrý článok, najdi si ho... a poloos musíš vyraziť z kĺbu...
|
| 24.3.06, 14:47 |
|
 |
|
DjLuckyxx
|
No musis povolit matku na poloose a vyrazit z tehlice spodni kulovej cep. potom vyhodis z loziska kola poloosu a shodis z kloubu manzetu tak aby jsi videl do kloubu. potom muzes teprve srazit kloub a vymenit mannzetu.Jo ale az budes ten kloub vyrazet tak musis drzet poloosu aby ti nevyskocil kloub u prevodovky to je pak spatny. Kloub pak zpatky narazis az na doraz aby to klaplo no a je to. prace tak na pul hodky.
|
| 25.3.06, 12:44 |
|
 |
|
alma
|
DjLuckyxx píše: No musis povolit matku na poloose a vyrazit z tehlice spodni kulovej cep. potom vyhodis z loziska kola poloosu a shodis z kloubu manzetu tak aby jsi videl do kloubu. potom muzes teprve srazit kloub a vymenit mannzetu.Jo ale az budes ten kloub vyrazet tak musis drzet poloosu aby ti nevyskocil kloub u prevodovky to je pak spatny. Kloub pak zpatky narazis az na doraz aby to klaplo no a je to. prace tak na pul hodky.
Když už to chceš dělat, tak vytáhni celou poloosu a promaž vnitřní kloub a vyměň i vnitřní manžetu.
|
| 26.3.06, 14:55 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|