Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 16:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 odhlučnění - montážní pěna 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jo jenže ona je jiná příčka na vlečku a kyvku u eMek, a pak užovková je taky jiná. :D

11.10.09, 14:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Carlos píše:
Jo jenže ona je jiná příčka na vlečku a kyvku u eMek, a pak užovková je taky jiná. :D

ses si tim jistej? to se mi nejak nezdá. co ja na ní jineho? schvalne se jdu ven podivat na svoje auto a na bráchovo mladé 130ku

11.10.09, 14:06
Profil ICQ

Příspěvek 
tak vizualne vypadaji stejne, obe jsou zavarene, co je uvnitr to nevim... mozna ze ta 130kova ma ty zavazi a moje 120GL je jen zavarena bez zavazi, jinak si myslim ze to bude stejne

11.10.09, 14:12
Profil ICQ
Senior TW team

Příspěvek 
příček bylo mrtě - nezavařené a vevnitř nic, pak nezavařené a vevnitř závažíčko, pak zavařené a vevnitř zase nějaká závažíčka... a zavařit to neni problém :-))

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

11.10.09, 14:15
rejpal

Příspěvek 
Ještě poznámka k montážní pěně. Některé mají blbou vlastnost, že po roztažení a zaschnutí se částečně scvrknou. Takže podle toho, jak se k čemu přilepí to může udělat nechtěné efekty. Navíc pěna po zaschnutí je relativně pružná a tuhá, takže o pozitivním přínosu k tlumení vibrací pochybuju.

11.10.09, 14:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
fatal píše:
Ještě poznámka k montážní pěně. Některé mají blbou vlastnost, že po roztažení a zaschnutí se částečně scvrknou. Takže podle toho, jak se k čemu přilepí to může udělat nechtěné efekty. Navíc pěna po zaschnutí je relativně pružná a tuhá, takže o pozitivním přínosu k tlumení vibrací pochybuju.

z praxe mam overeno ze auto ktere ma vyplneno nosniky motoru, zadni blatniky, c slouky, prahy a jeste nejaky prostor pod oknem to presne nevim kde tak t auto mam vevnitr oproti auto ktere nema vyplneno nic v podstate ticho. pouze pri urcitych rychlestech nebo otackah to tam duní trochu. coz muze byt na dlouhe ceste neprijemne, ale jisty prinos to proste je, kdyby se odstranilo to dunění tak je to dobrá odhlučnovací uprava.

11.10.09, 14:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Keď plánuješ vlečku, tak by som zatiaľ na tvojom mieste hlučnosť neriešil...uvidíš, že s vlečkou to bude úplne o inom...hlaven ale nedaj pod prevodovku tvrdý silentblok, radšej nechaj starý, mäkký...

Inak, mne na otcovom aute dosť pomohlo vyplniť C stĺpiky kúskami takej kvázi ovčiny (taká tá syntetická, čo sa dáva do zimných čižiem) a potom dozadu na plato 3 cm DTD...a tú dutinu pod zadným sklom som vyplnil PUR penou...pomohlo to dosť...ale na mojej 125 som urobil toto isté a veľmi to nepomohlo...darmo, vlečka je vlečka a ak máš kyvku, tak Ti len tak niečo nepomôže...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

11.10.09, 14:32

Příspěvek 
ferrari píše:
Keď plánuješ vlečku, tak by som zatiaľ na tvojom mieste hlučnosť neriešil...uvidíš, že s vlečkou to bude úplne o inom...hlaven ale nedaj pod prevodovku tvrdý silentblok, radšej nechaj starý, mäkký...

Inak, mne na otcovom aute dosť pomohlo vyplniť C stĺpiky kúskami takej kvázi ovčiny (taká tá syntetická, čo sa dáva do zimných čižiem) a potom dozadu na plato 3 cm DTD...a tú dutinu pod zadným sklom som vyplnil PUR penou...pomohlo to dosť...ale na mojej 125 som urobil toto isté a veľmi to nepomohlo...darmo, vlečka je vlečka a ak máš kyvku, tak Ti len tak niečo nepomôže...

jo vlečka pujde do jine karoserie, tohle tema jsem zalozil s tim ze jsem mel penu na vyplneni diry v prahu a doufal jsem ze mi nekdo poradi co jeste vyplnit aby se snizil hluk v kabine, jinak jako to nebudu resit, jen ze jsem mel k dispozici tu penu. a k tomu silentbloku, mam original silentblok ktery je v podstatě nový, takže super. :-)

11.10.09, 14:38
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2