|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Rada s depozitem...?
Zdravím! Když jsem hodil Škůdku na rok do depozitu a rok uplynul, pošlou mi složenku, abych si zaplatil prodloužení? Nebo si musím ten rok ohlídat a po uplynutí to hned sám zaplatit. A jak? To tam zase musim jet? Nejde to nějak přes složenku/účet???
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
14.10.09, 19:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Obávám se že tam budeš muset jet. Ale levnější možná bude vzít telefón a zeptat se.
|
14.10.09, 19:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.10.09, 19:32 |
|
|
Serifus
|
Sadra17 píše: http://skoda-virt.cz/cz/forum/legislativa/119261-prodlouzeni-depozitu-detailne/
Dobře. Tak mi to naúčtujou jednorázově. Ale musím žádat o prodloužení těch prvních 6 měsíců? Nebo to jede automaticky už po těch 12 měsících?
|
14.10.09, 20:17 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
ja kdyz vyzvedaval, tak baba rikal ze to prvni ej lepsi tam zajit, ale neni to nezbytne nutne... pak je to jak automat...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
15.10.09, 08:24 |
|
|
Serifus
|
Ok. Tak tam nepudu. Strávil bych tam mládí..
|
16.10.09, 12:03 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
jakmladi? nevim ja kdyz tam byl tak jsme tam byli tri...a to mluvim o Prazskem depotu
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
16.10.09, 12:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Serifus píše: Ok. Tak tam nepudu. Strávil bych tam mládí..
znám tyto případy,
borec rušil auto a na vrakecu mu nechtěli dát ani kačku, tak zatáhl auto do šrotu dostal 1500 kč a značky dal do depozita a sálám na to již několik let,
prej se to tak dělá dokonce ani huml co kecá o silnicích neporadil nic lepšího je v tom bordel ale zákon o evidenci motorových vozidel mluví jednoznačně se tam někdo mrkněte mě se zdá že to tam může být max rok a vyzvednout papíry před skončením STK miloš
|
18.10.09, 12:01 |
|
|
Serifus
|
VeTeV píše: jakmladi? nevim ja kdyz tam byl tak jsme tam byli tri...a to mluvim o Prazskem depotu
Já tam byl před rokem a bylo tam 5 lidí. Trčel jsem tam 3 a půl hodiny!
|
18.10.09, 21:07 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
slovacek.milos píše: Serifus píše: Ok. Tak tam nepudu. Strávil bych tam mládí.. znám tyto případy, borec rušil auto a na vrakecu mu nechtěli dát ani kačku, tak zatáhl auto do šrotu dostal 1500 kč a značky dal do depozita a sálám na to již několik let, prej se to tak dělá dokonce ani huml co kecá o silnicích neporadil nic lepšího je v tom bordel ale zákon o evidenci motorových vozidel mluví jednoznačně se tam někdo mrkněte mě se zdá že to tam může být max rok a vyzvednout papíry před skončením STK miloš
uvedu teda jak to je...
když se to tam vrzlo před změnou zákona )tušim někdy rok 05) tak to tam mohlo být na dobu neurčitou - dalo se 10,- a fertich ( já tam měl SPZky 4 roky a při výběru jsme neplatil nic .-))
pak to změnili - je to na rok za 100,- a každej další 1/2 rok za 50,- ale nikdo tě nenutí to vyndat... prostě zákon je nedořešený a oni to nemohou zrušit a donutit tě abys to vyndal už tuplem ne ) takže se tam válí některé SPz už hooodně let...
jediná podmínka je platná STK při výběru a zaplacené povinko
|
18.10.09, 21:15 |
|
|
Serifus
|
Co to je za nesmysl? Jak můžeš mít platnou STK při výběru? Když to tam máš třeba 4 roky? To jako, že by sis to před skončením STK vyndal, udělal technickou a zase to šoupl do depozitu? Prostě blbost. Už jsem to četl na Virtu. Platnou STK musí mít při vkládání značek do depozitu. Ne naopak
|
18.10.09, 21:46 |
|
|
Jad
|
Serifus píše: Co to je za nesmysl? Jak můžeš mít platnou STK při výběru? Když to tam máš třeba 4 roky? To jako, že by sis to před skončením STK vyndal, udělal technickou a zase to šoupl do depozitu? Prostě blbost. Už jsem to četl na Virtu. Platnou STK musí mít při vkládání značek do depozitu. Ne naopak
Při vyzvedánání značek z depozitu musí být platná STK, to vím stoprocentně. Při vkládání nevím...
|
19.10.09, 16:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Serifus píše: Co to je za nesmysl? Jak můžeš mít platnou STK při výběru? Když to tam máš třeba 4 roky? To jako, že by sis to před skončením STK vyndal, udělal technickou a zase to šoupl do depozitu? Prostě blbost. Už jsem to četl na Virtu. Platnou STK musí mít při vkládání značek do depozitu. Ne naopak
žádná blbost to není dělám to naprosto běžně auto má velký techničák, hodíš fáro na odtahovku uděláš STK a jdeš si pro značky, před úřadem stojí borec v karavanu a pojistí ti auto, tak to chodí ve veselí nad moravou miloš
|
19.10.09, 17:55 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
tak to zkus - sice existují jedinci co říkají opak, ale prostě zákon hovoří jasně - bez platné STK a zaplaceném povinném ručení tě to nevydaj... a je tomu asi tak 4 měsíce co jsem auto po 5ti letech z depozitu vyndaval a první co chtěla bába vidět je záznam o STK a doklad o zaplaceném povinku...následně nalepí ona sama ty nálepky na SPZ a můžeš odkráčet...
a to že nemáš STK se řeší dovozem na paleťáku na STK - v protokolu budeš mít napsáno - známky nevylepeny, nutno vylepit, auto dovezeno na podvale nebo tak něco...
samo, že existují i metody, kdy se STk udělá aniž by auto někam jelo, ale to je o známostech a jisté finanční částce...
|
19.10.09, 23:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|