| Autor |
Zpráva |
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
jindra píše: Normalni pismo, velikost i barvu
Definuj normálnost.... jestli se ti to povede, zatleskám.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
| 6.2.07, 22:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jerry
Registrován: 15.11.06, 23:04 Příspěvky: 433 Bydliště: Novosedlice(Okr. Teplice)
|
Serifus píše: jindra píše: Normalni pismo, velikost i barvu Definuj normálnost.... jestli se ti to povede, zatleskám.
to ktere mame vsichni.
|
| 6.2.07, 22:41 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Nevím, kolik ti je, možná že i víc, než mě a měl bych ti možná vykat, ale chováš se jako nevybouřenej puberťák, kdy už to konečně pochopíš? Máš nějakej mindrák, že máš potřebu se zviditelnit aspoň na webu? Ve skutečném životě si tě nikdo nevšímá? Psal si cosi o komunismu a sám nevíš, že svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhýho? Doufal jsem, že ti to s tím písmem dojde samo, asi ne... Přitom je to taková kokotina.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 6.2.07, 22:58 |
|
 |
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Nepér píše: Nevím, kolik ti je, možná že i víc, než mě a měl bych ti možná vykat, ale chováš se jako nevybouřenej puberťák, kdy už to konečně pochopíš? Máš nějakej mindrák, že máš potřebu se zviditelnit aspoň na webu? Ve skutečném životě si tě nikdo nevšímá? Psal si cosi o komunismu a sám nevíš, že svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhýho? Doufal jsem, že ti to s tím písmem dojde samo, asi ne... Přitom je to taková kokotina.
Dyť já nic o komančích nepíšu. Co mi to furt házíte?  Takže podle tvé definice musim někoho zbavit svobody, aby jí měl jinej, jo?  Takhle se budeme střídat... Každej chvilku bude svobodnej...  Někdo bojuje za rovnoprávnost, někdo za globalizaci a já za modrý písmo.  Ještě jsem si dal takovou normální barvu a stejně je to málo. Třeba ta bílá byla provokace.  Ale modrá je ok.  Už ani většinou nepíšu tučně, ale jak říkám.... furt je to málo.  Začínám psát teda tou shnilou černou. Koupim stejný auto, stejnou ženu, stejný boty, stejný hadry atd., jako všichni na tomhle fóru, abych se náhodou nelišil  Jo a nevykej mi, dědek nejsem 
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
| 7.2.07, 01:35 |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
proste to mame radeji cerne na bilem, netucne a hlavne ne velkym pismem... - je to proste takove nepsane "pravidlo" fora a kazdej se jim ridi. Kdyz se chces lisit, tak si dej nejaky special obrazek ke jmenu - vsichni tam maj auta, tak mas moznost se seberealizovat a dat tam neco netradicniho.
...a s tou stejnou zenou opatrne.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 7.2.07, 11:45 |
|
 |
|