|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Ovladače topení Felicia => Forman
Autor |
Zpráva |
DoggazzCZ
|
Ovladače topení Felicia => Forman
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jestli by mi pasoval ovladač topení z feldy na topení co mám ve Formanu. Nejsem zrovna moc zručnej, takže se mi to nechce měnit komlet, jen bych chtěl to ovládání, vypadá podstatně líp... Díky
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
17.10.09, 13:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Ovladače topení Felicia => Forman
DoggazzCZ píše: Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jestli by mi pasoval ovladač topení z feldy na topení co mám ve Formanu. Nejsem zrovna moc zručnej, takže se mi to nechce měnit komlet, jen bych chtěl to ovládání, vypadá podstatně líp... Díky
jak to myslíš na fáčku máš koho't a zastavuješ teplou vodu aby ses vlétě neuvařil a
na feldě topíš celý rok miloš
|
17.10.09, 15:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jak napsak miloš na fávu uzavíráš přívod vody do topení na feldě zavíráš vzduch
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.10.09, 17:14 |
|
|
kwiko
|
Vymena panelu je podstatne zlozitejsia, ako vymena celeho kurenia co drzi na dvoch matkach a dvoch samorezkach...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
18.10.09, 07:55 |
|
|
varok
|
Jojo, ve fávu je topení ovládané kohoutem a u feldy žádný kohout není. Tam jakoby topení topí pořád, ale klapkami se teplý vzduch žene mimo interiér, nebo dovnitř. Podle nastavení topení.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.10.09, 09:52 |
|
|
Nepér
|
Zkrátka je ten ovládací panel součástí topení a nejde to jednoduše předělat.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
18.10.09, 15:56 |
|
|
DoggazzCZ
|
Áha... Tak díky moc...
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
18.10.09, 16:36 |
|