Poradte jaký brzdy na favo 91
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: MILOŠ: To snad nemyslíš vážně doporučovat komponenty brzd STARLINE:-o..Větší shit snad ani neexistuje!! Já na fávo doporučím kotouče TRW,FERODO,BREMBO,ATE,A.B.S a nějaké měkčí desky např. REMSA,FRI-TECH,A.B.S..
pravděpodobně jsi desky a kotouče starline ani neviděl a to ti řeknu na 100% uberu teda 0.5%  a garantuji ti že broušené kotouče najdeš běžně jen cimrman, ate a starline broušené poznáš že čátry nemáš po obvodě ale jako napříč,
a kup si ate desky a starline pal je přehod z pracovní strany a budeš z toho paf, a ten šit prostě nerozeznáš
kupuj jen díly od starline se zárukou 3 roky a řekni mi který výrobce trw.ferodo.brembo.ate ti dá záruku tři roky ani jeden a napiš mu na email co ti pošlou za zprávu přední výrobci ti odepíšu desky jsi čpatně zajel a kotouče se vymleli vlivem ko ložisek
až přijdeš na kotouče a desky které jedou super budu nesmírně štasten tento ořech jsem zatím nerozlouskl hlavně u těžkých aut jako je koktávka  miloš
|
| 23.10.09, 20:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
NOVON píše: Nepér píše: Já mám kotouče i desky TRW. Desky jsou nějaké divné, píská to, nesjíždí se to a u jedné se mi utrhl třecí segment. Buď vrátím zpět staré 50% Lucas, ze kterých tam teď mám tu jednu, nebo zkusím sehnat ATE. TRW=LUCAS Ano, TRW koupilo Lucas, od té doby je na tom napsáno TRW. S ohledem na časovou souslednost platí nerovnost: Nové TRW <> Staré Lucas.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 23.10.09, 23:32 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Nepér píše: NOVON píše: Nepér píše: Já mám kotouče i desky TRW. Desky jsou nějaké divné, píská to, nesjíždí se to a u jedné se mi utrhl třecí segment. Buď vrátím zpět staré 50% Lucas, ze kterých tam teď mám tu jednu, nebo zkusím sehnat ATE. TRW=LUCAS Ano, TRW koupilo Lucas, od té doby je na tom napsáno TRW. S ohledem na časovou souslednost platí nerovnost: Nové TRW <> Staré Lucas.
já jetě zahlédnu značku lucas, i lucasTRW, právě jsem TRV hodil na berlu HDi, je tam visačka 2OO km nebrzdit
v zimě snad pískat nebudou miloš 
|
| 24.10.09, 07:55 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
Miloši ty máš servis,tak ti je možná vymění,ale já si nemůžu dovolit namontovat šunt..Jako jméno dělá kšefty a zákazníky,pár blbců tě pomluví jsi v prd,budeš sedět na ponku a klátit nohama.. 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 24.10.09, 08:33 |
|
 |
|
varok
|
Chlapi, jak už jsme se hádali v jiném tématu, tak problém nebude v kotouči a destičkách, ale asi jen v samotných destičkách. Kotouče si myslím jsou rovnocenné, ale problém dělají příliš tvrdé destičky, které ten kotouč obrousí. Já v letě udělal tu samou chybu a koupil kotouče i destičky TRW- Lucas. Nejdříve to pískalo jak starý autobus a teď jsou kotouče tak na vyhození. Ty kotouče TRW jsou možná dobré, ale jen v kombinaci s měkými destičkami. I když nesnáším obchod Auto Kelly, tak jejich destičky možná vyzkouším. Ale kotouče koupím zase asi ty TRW, nebo zkusím Ferodo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 25.10.09, 08:31 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo to samý ferodo desky  ale ty nepískaji a moje meyle taku pískaji 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 25.10.09, 08:33 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="varok"]Chlapi, jak už jsme se hádali v jiném tématu, tak problém nebude v kotouči a destičkách,
to snad není hádka ta se semele v soubojí s čílem příspěků 2 a 8  spíš přijít na to jaké desky na těžší auta dát aby netrhaly s volantem a zbavit se piskotu
popíšu příběh toyota rav 4x4 ujel jsi čtyři kilometry a začal ti tak škubat volant skoro o čtvrt otáčky že se stalo auto neovladatelné, počkals pět minut a naprosto v pohodě za 4 km jsi měl zase za vybranou brzdu nebo smrt
problém byl v zadřeném pístku levého kola po jeho vyčistění jede tojota i brzdí super i stím kotoučem který se značně zvlnil teplem, takže kotouč vynecháme a jaké desky
můj osobní názor je ten že špatné destičky zaplavili trh a do vyprodání zásob znás budou dodavatelé i výrobci dělat blbce miloš
|
| 25.10.09, 12:03 |
|
 |
|
varok
|
Miloši: Něco podobného jsem měl na mysli. Můžeš koupit co chceš, stejně dnes musí člověk vyzkoušet spousty kombinací destiček a kotoučů, aby zjistil, které se snesou. Trh je zaplaven destičkami, které jsou v podstatě na h...o, protože obrousí snad každý kotouč. Jen málokteré jsou opravdu ideální, tudíž měkké. Pak ale jakýkoliv kotouč vydrží déle. Hodně ale záleží na člověku jak jezdí. Pokud někdo jede 150 a sto metrů před křižovatkou chce úplně zabrzdit, tak tomu nevydrží ani bůh ví co. Pokud ale nechá brzdit motor a potom jen jemně dobrzdí a stejně se mu kotouč rozsvítí, tak hold narazil na kvalitní zboží.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 25.10.09, 14:15 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Sadra17 píše: jo to samý ferodo desky  ale ty nepískaji a moje meyle taku pískaji 
až odejdou stejně budou chlaďáky 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 25.10.09, 14:26 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
po kolikátý už to řikám?...REMSA
teď sem dělal i desky fri-tech, kotouče se mi zdaj OK, podle pohledu, desky taky nevypadaj špatně, nic nepíská, nic neklepe, docela to brzdí
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 25.10.09, 15:12 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: po kolikátý už to řikám?...REMSA
teď sem dělal i desky fri-tech, kotouče se mi zdaj OK, podle pohledu, desky taky nevypadaj špatně, nic nepíská, nic neklepe, docela to brzdí
a distrubutir kdo ono to zas není tak jednoduché v obchodě objednat, ti borec řekne že to nedělá a zdar,
nebo internetový obchod  dodáme do 24 hodin auto máš v pátek na zvedáku a přijedou v úterý odpoledne miloš
|
| 26.10.09, 08:34 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
no, já vim...pro mě to není problém my sme prostě spolupracovali se strejcem a dohodli sme se, co je zhruba nejlepší, pak jak to vychází cenově a vyšli nejlíp remsy, teď k tomu fritech, protože starline přestávali lidi kupovat....dřív bylo víc druhů destiček na krámě, ale teď většinou tyhle a případně ferodo nebo jiný není problém objednat 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 26.10.09, 19:43 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: no, já vim...pro mě to není problém my sme prostě spolupracovali se strejcem a dohodli sme se, co je zhruba nejlepší, pak jak to vychází cenově a vyšli nejlíp remsy, teď k tomu fritech, protože starline přestávali lidi kupovat....dřív bylo víc druhů destiček na krámě, ale teď většinou tyhle a případně ferodo nebo jiný není problém objednat 
no něco ti tam chybí to vyřešení problému,
remsy jsou nejlepší to jste se dohodli se stejcem, to by šlo ale jak je dostat k zákaznákům to jste asi nedořešili
nějaké ferodo to tam neomílej to je všude a k ničenu to neslouží jen di kostela a zpět  miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 26.10.09, 20:55, celkově upraveno 1
|
| 26.10.09, 20:53 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Nevíte, kde sehnat ATE?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 26.10.09, 20:54 |
|
 |
|
Jarda S.
|
na netu za cca 700,-
|
| 26.10.09, 20:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |