Autor |
Zpráva |
werty
|
deekay píše: Ondras83 píše: já neřikám, že TY to máš pohodlný, ale JÁ jo a akym zazrakom si dosiahol ze TY s tymi istymi tlmicmi a napravami to mas pohodlne a JA nie, majsterko?
Dřív se vyráběla i jiná sada (název si už nepamatuji) proto Ondra píše že se už nevyrábí. Měla jinou charakteristiku útlumu... nebyla až tak tvrdá. Ale on ti to kolega určitě objasní sám...
_________________ Favorit 136X
|
25.10.09, 22:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
werty píše: Dřív se vyráběla i jiná sada (název si už nepamatuji) proto Ondra píše že se už nevyrábí. Měla jinou charakteristiku útlumu... nebyla až tak tvrdá. Ale on ti to kolega určitě objasní sám...
vyrabali sa samotne tlmice, to skoncilo tak 5 rokov dozadu
potom sporting set special - tlmice + pruziny - toto mam ja, oficialne 70 percent tvrdsie ako seria
este su racing a training ale to uz je seriozne tvrde
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
25.10.09, 22:30 |
|
|
bitmap
|
Vsem, co tvrdi, ze HP Specialy jsou tvrdy, asi naordinuju kratkou projizdku s mymi Sachsy po panelovce
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
25.10.09, 22:33 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
bitmap píše: Vsem, co tvrdi, ze HP Specialy jsou tvrdy, asi naordinuju kratkou projizdku s mymi Sachsy po panelovce
ze su sachsy tvrdsie, to neznamena ze HP su makke
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
25.10.09, 22:48 |
|
|
bitmap
|
HP su makke, Sportingy urcite. Treningace uz by se daly nazvat sportovnim podvozkem.
Myslim si (a spousta lidi, co je ma, se se mnou shodne), ze kdyby podvozek s charakteristikou Sportingu montovali uz ve fabrice, vubec nic by se nestalo a aspon by ten podvozek nestal za starou backoru.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
25.10.09, 22:54 |
|
|
Ondras83
|
deekay píše: Ondras83 píše: já neřikám, že TY to máš pohodlný, ale JÁ jo a akym zazrakom si dosiahol ze TY s tymi istymi tlmicmi a napravami to mas pohodlne a JA nie, majsterko?
jenomže já nemám ten samej podvozek, co máš ty já mám tzv. produkční sadu, to je seriová pružina (vepředu i vzadu) a na to je HP tvrdší tlumič, to znamená, že mě de auto dolů trošičku tvrdějc než serie (to dělaj tlumiče) ale nahoru už nevyletí jako se seriovym měkkym tlumičem, ale podrží ho tam, kam propružilo, takže na hrbolatý cestě nebudu mit naklepanou prdel, ale budu kopírovat silnici...na druhou stranu mám větší náklon v zatáčce, protože seriový péro není tak tvrdý
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.10.09, 22:57 |
|
|
werty
|
deekay píše: werty píše: Dřív se vyráběla i jiná sada (název si už nepamatuji) proto Ondra píše že se už nevyrábí. Měla jinou charakteristiku útlumu... nebyla až tak tvrdá. Ale on ti to kolega určitě objasní sám... vyrabali sa samotne tlmice, to skoncilo tak 5 rokov dozadu potom sporting set special - tlmice + pruziny - toto mam ja, oficialne 70 percent tvrdsie ako seria este su racing a training ale to uz je seriozne tvrde
Viz co psal Ondra.
_________________ Favorit 136X
|
25.10.09, 23:15 |
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.10.09, 23:18 |
|
|
NOVON
|
VAROK: Mrknu se,jestli ještě nemám knižku ŠKODA FAVORIT SPORTOVNÍ ÚPRAVY..Za startky bych ti ji přenechal..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
26.10.09, 16:12 |
|
|
NOVON
|
Ondras83 píše: deekay píše: Ondras83 píše: já neřikám, že TY to máš pohodlný, ale JÁ jo a akym zazrakom si dosiahol ze TY s tymi istymi tlmicmi a napravami to mas pohodlne a JA nie, majsterko? jenomže já nemám ten samej podvozek, co máš ty já mám tzv. produkční sadu, to je seriová pružina (vepředu i vzadu) a na to je HP tvrdší tlumič, to znamená, že mě de auto dolů trošičku tvrdějc než serie (to dělaj tlumiče) ale nahoru už nevyletí jako se seriovym měkkym tlumičem, ale podrží ho tam, kam propružilo, takže na hrbolatý cestě nebudu mit naklepanou prdel, ale budu kopírovat silnici...na druhou stranu mám větší náklon v zatáčce, protože seriový péro není tak tvrdý
Tak že v podstatě to samé,jako kdybys rozebral sériový tlumič a nalil tam hustější olej..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
26.10.09, 16:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
NOVON píše: VAROK: Mrknu se,jestli ještě nemám knižku ŠKODA FAVORIT SPORTOVNÍ ÚPRAVY..Za startky bych ti ji přenechal..
to bude stejný s feliciovou a tam se o tlumičích nepíše
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.10.09, 16:20 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: NOVON píše: VAROK: Mrknu se,jestli ještě nemám knižku ŠKODA FAVORIT SPORTOVNÍ ÚPRAVY..Za startky bych ti ji přenechal.. to bude stejný s feliciovou a tam se o tlumičích nepíše
na favu se o tlumičích píše ..mám obě a na podvozek je fávo podrobnější, felda je jako fávo+chiptuning a trošku o tom vstřikování a ještě tam je dost o kit caru, jinak ta favo knížka se mi zdá lepší...
|
26.10.09, 21:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
sakra du schánět
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.10.09, 21:05 |
|
|
Ondras83
|
NOVON píše: Ondras83 píše: deekay píše: Ondras83 píše: já neřikám, že TY to máš pohodlný, ale JÁ jo a akym zazrakom si dosiahol ze TY s tymi istymi tlmicmi a napravami to mas pohodlne a JA nie, majsterko? jenomže já nemám ten samej podvozek, co máš ty já mám tzv. produkční sadu, to je seriová pružina (vepředu i vzadu) a na to je HP tvrdší tlumič, to znamená, že mě de auto dolů trošičku tvrdějc než serie (to dělaj tlumiče) ale nahoru už nevyletí jako se seriovym měkkym tlumičem, ale podrží ho tam, kam propružilo, takže na hrbolatý cestě nebudu mit naklepanou prdel, ale budu kopírovat silnici...na druhou stranu mám větší náklon v zatáčce, protože seriový péro není tak tvrdý Tak že v podstatě to samé,jako kdybys rozebral sériový tlumič a nalil tam hustější olej..
blbost, to sem si myslel taky, dokonce sem si myslel, že to je plynokapalina, protože syčej, ale Kris mě upozronil, že tvrdost tlumiče dělaj hodně tvrdý planžety v tlumiči, olej tam je prej normální tlumičák
|
26.10.09, 21:05 |
|
|
Ondras83
|
jo a ty moje tlumiče maj vepředu o 2 cm níž spodní misku na péro a zadek je štelovatelnej
|
26.10.09, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|