Autor |
Zpráva |
d.simca
|
Problikávání palubní desky
Ahoj,
mám Fabii 1.4mpi,44kw, rok výroby 2001. Z ničeho nic mi začlo problikávat podsvícení palubní desky. Můžete mi poradit čím to je? Pojistku jsem už kontrolovala.Děkuji
|
26.10.09, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Pokud člověk neví kam sáhnout a co rozdělat tak bych doporučil autoelektrikáře. Může to dělat špatný kontakt, třeba.
|
26.10.09, 21:33 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Dawid130 píše: Pokud člověk neví kam sáhnout a co rozdělat tak bych doporučil autoelektrikáře. Může to dělat špatný kontakt, třeba.
treba spatny kontakt na reostatu podsviceni zalezi jestli mu blika palubovka i s kontrolkama nebo jenom podsviceni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.10.09, 05:55 |
|
|
d.simca
|
Bliká to i s kontrolkama.
|
27.10.09, 06:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
bliká jenom to nebo i světla ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.10.09, 07:18 |
|
|
d.simca
|
Jen to, světla svítí normálně.
|
27.10.09, 07:19 |
|
|
venda
|
Je to docela jistě v ukostření palubky. Bohužel ale neporadím kde ho u fábie hledat.
|
27.10.09, 08:16 |
|
|
Nepér
|
Ale vendo... to není jako stodvacítka Tady bych hledal problém opravdu v regulátoru intenzity podsvícení.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
27.10.09, 08:35 |
|
|
Jiri
|
zkontrolovat ten regulacni potenciometr co reguluje intenzitu osvetleni...dale paluku rozdelat kouknout na zarovky vycistit vsehcny spoje...zalezi jak moc si na to troufas..nejdriv mrkni na ten potenciometr musi se ti plynule rozsvecovat a zase zhasinat palubka kdyz s nim tocis..pokud to bude nejak blikat tak vymenit
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.10.09, 20:12 |
|
|
Jiri
|
Kurna promin ted koukam ze ti to blika i s kontrolkama tak tam sazim taky to ukostreni ale tu regulaci muzes zkusit taky pro jistotu jinak teda asi budiky vytahnout a vycistit konektory
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.10.09, 20:14 |
|
|
Dawid130
|
Nepér píše: Tady bych hledal problém opravdu v regulátoru intenzity podsvícení.
Jí se teda nedočetl že má regulátor intenzit podsvícení, ono to není ve všech fabkách standartně. Jen aby se nehledalo něco co tam není
|
27.10.09, 20:17 |
|
|
Jiri
|
ja to zatm asi vsude videl...pokud tam teda je tak to....jinak ukostreni palubovky...
|
27.10.09, 20:55 |
|
|
d.simca
|
Tak se omlouvám, kontrolky svítí normálně, takže problikává jen podsvícení palubovky+ tlačítko vystražného osvětlení....možná je to náhoda, ale všimla jsem si že to dělá většinou, když mám puštěné stěrače.
|
30.10.09, 07:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
d.simca píše: Tak se omlouvám, kontrolky svítí normálně, takže problikává jen podsvícení palubovky+ tlačítko vystražného osvětlení....možná je to náhoda, ale všimla jsem si že to dělá většinou, když mám puštěné stěrače.
a máš tam ten reostat na stlumení přístrojovky je jak zapínáš světla jedním kolečkem dáváš světlomety nahoru a dou a druhým tlumíš jas přístrojovky miloš
|
30.10.09, 16:41 |
|
|
d.simca
|
Jo mám ho tam a funguje to normálně, plynule se ztmavuje popř. rozjasňuje podsvícení
|
1.11.09, 14:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|