Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 03:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 LPG - problémy se startováním 
Autor Zpráva

Příspěvek 
varok píše:
Když jsem měl kdysy staré fáčko s karburátorem, tak jsem měl taky systém Lovtec. Po nějaké době mi taky přestal fungovat sytič plynu. Ta cívka elektromagnetu mi asi po roce přestala přitahovat to kovové jádro dovnitř reduktoru. Po ručním zmáčknutí to normálně plyn pustilo. Ale když jsem zmáčkl to tlačítko na krabičce, tak se to jádro elektromagnetu zmáčklo jen nepatrně, asi 1mm oproti asi 5mmrům. Dodnes jsem nezjistil, jaká je příčina. Přitom tato závada je dosti častá. Už jsem ji viděl vícekrát. Ale jen u systému Lovtec.

mam ten isty problem,ale uz som si zvykol to rucne stlacat :)

25.10.09, 11:54
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
pokud ta cívečka není ko a zatláčí ten mílimetr tak je pod cívkou tlustá podložka a cívečka se dá šroubováním štelovat třeba ji povolíš a pak jde,

nesmíš ji rvát, lemový spoj nic moc a ten obal se dá oproti tomu středu se závitem protošit a urvat ukostření cívky miloš

29.10.09, 07:29

Příspěvek 
Stejnej problem mam u fazola s Tartarinim. Delam to tak, ze zacnu startovat bez sytice a jak zacne starter tocit s motorem, zmacknu tlacitko a sytic zacne fungovat

Jawa 250/559, r.v. 1966
Aprilia Pegaso 650, r.v. 1998

29.10.09, 19:20

Příspěvek 
s tím se přidám taky, měnil jsme membrány, na doporučení, jsem srovnal páčku do roviny, to byla chyba, předtím to sytilo fest, teď to tolik nezatlačí na mebránu, sytím málo

29.10.09, 21:57

Příspěvek 
Zkus zase utáhnout cívku co to jde...ale pozor na strhnutí jak píše Miloš.

29.10.09, 23:29

Příspěvek 
Dobry den. Som obycajny uzivatel auta. Viete mi povedat kde mam pod kapotou zatlacit, aby som nacukal sytic pred startovanim, lebo mam pocit , ze to tlacitko na skatulke mi nefunguje. Dakujem. (mam favorit a LPG Lovtec)

6.11.09, 08:32

Příspěvek 
trtulik píše:
Dobry den. Som obycajny uzivatel auta. Viete mi povedat kde mam pod kapotou zatlacit, aby som nacukal sytic pred startovanim, lebo mam pocit , ze to tlacitko na skatulke mi nefunguje. Dakujem. (mam favorit a LPG Lovtec)

v strede splyňovača je taký valček v ňom je také železo čo sa dá zatlačiť, ak máš zapnuté zapaľovanie mal by si počuť syčanie...

Obrázek

6.11.09, 08:53

Příspěvek 
michalkatka píše:
trtulik píše:

v strede splyňovača je taký valček v ňom je také železo čo sa dá zatlačiť, ak máš zapnuté zapaľovanie mal by si počuť syčanie...

Ja som pako. Mam BRC nie Lovtec :-) Meni to nieco na veci? Je to v tomo pripade niekde inde?

6.11.09, 09:44
Mistr mechanik

Příspěvek 
brko nezatláčí membránu ale vypouští cívkou plyn do hadice před prvním stupněm miloš

6.11.09, 19:44

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
brko nezatláčí membránu ale vypouští cívkou plyn do hadice před prvním stupněm miloš

Co to znamena? Ze sa to neda na BRC rucne "nacukat" pred startovanim ?

7.11.09, 08:39
Mistr mechanik

Příspěvek 
lovato na sytič stláčí páku druhého stupně a ta cívečka co stláčí tu páku se dá ovládat i ručně její jádro zatlačíš prstem a sytíš

u BRC je elektrický ventil který nic nestláčí jen pustí plyn o tlaku 0.5atm přímo do směšovače a prstem mechanicky ten ventil ovládat nejde miloš

8.11.09, 14:17

Příspěvek 
Dakujem vsetkym ktory sa mi snazili pomoct. Neslo mi to startovat, inak islo krasne, tak som si myslel, ze tam sytic nestrekne palivo. Problem sa odstranil, ked som vymenil palec a hlavu rozdelovaca. Teraz uz startuje opat na brnk.
Dakujem.

10.11.09, 08:02
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2