|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mir77
|
Poklice na Feldu
Ahoj, mám Feldu 1.3 MPi 1997. Dneska jsem přitáhnul od kámoše poklice, který měl na svýho času na Rapidu. Jelikož přesedlal před rokem na Mondeo, tak se mu váleli v garáži, takže ode dneška jsem šťastným majitelem, kterej ale jen co se je pokusil nasadit narazil na problém Vpředu poklice sedí naprosto epesně, bohužel vzadu brání nasazení ten zaoblenej výčnělek vybíhající z bubnu. Je prostě moc vysokej
Tohle je ta poklice, bohužel mi došla baterka v telefonu, takže jsem nestihl ještě foto zevnitř, ale je tam takovej vlys jakoby do vnitřku kola, kde je kruhová díra a v ní je zacvaknutá ta poklička se znakem Škoda.
Neměl jste někdo podobnej problém? Nebo nemáte někdo takovýhle poklice na Feldu, který sedí i vzadu? A jestli jo, kde je koupit?
|
1.11.09, 17:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Poklice na Feldu
mir77 píše: Neměl jste někdo podobnej problém? Nebo nemáte někdo takovýhle poklice na Feldu, který sedí i vzadu? A jestli jo, kde je koupit?
uz sem tyhle poklice na felde videl mel ty zadni znacky vymlacene ven aby je majitel mohl nasadit
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
1.11.09, 18:00 |
|
|
mir77
|
Napadlo mě vyříznout zevnitř střed... ty středy s tim znakem jsou tam jen nacvaknutý. Tak jsem si říkal, že je vyndám, vyříznou ten střed, kterej překáží a ten znak potom přišroubuju. Že bych provrtal tenkym vrtákem v tom místě, kde jsou na tý krytce ty iamtec šroubků a připevnil to nějakej samořeznym šroubkem k tomu spodku. Otázka zní, jestli to alespoň takhle pude a jestli ty poklice jen totálně nezkurvim
Druhá věc, která mě napadlo. Nevim teda, jak vypadá Feliciovskej buben zevnitř, ale proč je tam takovej přečah? Nešlo by to sundat a dát tam nějakou plochou krytku jako má třeba Fabie?
|
1.11.09, 18:03 |
|
|
Ondras83
|
ty vole, tohle sou klasický poklice z baumaxu za 350 ...zajdi do obchoďáku nebo do nějaký prodejny náhradních dílů a vyber si pokolice, která chceš a který tam budou sedět
to víčko na ložisko se dá trošku poflákat, ale moc to nepude a aby tam šla nasadit ta poklice, to už vubec ne, takže jedině vycvaknout tu pokoličku ve středu...
mimochodem, tyhle vypadaj na autě strašně a jak začne mrznout, stačí se jich někde dotknout a praskaj
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.11.09, 18:06 |
|
|
Ondras83
|
mir77 píše: Druhá věc, která mě napadlo. Nevim teda, jak vypadá Feliciovskej buben zevnitř, ale proč je tam takovej přečah? Nešlo by to sundat a dát tam nějakou plochou krytku jako má třeba Fabie?
nešlo, je tam náboj
vykašli se na poklice, dej tam origo malý, nebo sežeň orignály
edit: to je normální, že se tady řeší takováhle stupidita?
|
1.11.09, 18:07 |
|
|
mir77
|
No byly zadarmo, sou v dobrym stavu a vypadá to líp, než ty standardní pokličky Vždycky když jsem někde koukal na poklice, tak měli šílený zvěrstva, tyhle mi přišly, že jsou provedený fakt dobře
|
1.11.09, 18:08 |
|
|
Ondras83
|
mir77 píše: No byly zadarmo, sou v dobrym stavu a vypadá to líp, než ty standardní pokličky Vždycky když jsem někde koukal na poklice, tak měli šílený zvěrstva, tyhle mi přišly, že jsou provedený fakt dobře
nevim, už sem jich pár nasazoval a když vidim tyhle, tak se zděsim, kdy mě zase praskne...kašli na to, stejně ti je kofoly ukradnou
|
1.11.09, 18:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|