Autor |
Zpráva |
Deimos182
|
Vsechno tohle jsem uz resil prave , ten karburator je prakticky novy , takze nevim .
|
26.10.09, 17:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
A si si istý, že to máš dobre nastavené? Myslím predstih, bohatosť a tak...zákl. veci...alebo rozbitý rozdeľovač...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
26.10.09, 18:12 |
|
|
Deimos182
|
Jsem , vsechno jsem provedel jiz nekolikrat . Proste zlobi me jen ten volnobeh jinak auto jede perfektne uz me to pekne vytaci
|
26.10.09, 18:42 |
|
|
ferrari
|
Ja som mal tiež kedysi takýto problém...aj som sa to snažil riešiť, ale už ma to prestalo baviť a vyprdol som sa na to...a ono si to časom sadlo samo...
A ako si nastavoval ten predstih a bohatosť, ke´d si si tak istý? A teda rozdeľovač je OK?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
26.10.09, 19:38 |
|
|
mixal.s
|
to mozu byt aj spatne sviecky... robilo to aj mne, ale tiez sa mi zda, ze to zmyzlo same.. teda obcas sa to objavi znova, ale nezufam, kedze este som sa nedostal k vycisteniu karburatora, alebo k nahodeniu z T613-ky... a ze ti vystupia otacky pri brzdeni, to je tym, ze tam ide viac vzduchu s posilovaca.. je to normalne...
|
26.10.09, 20:10 |
|
|
Deimos182
|
Predstih normalne podle doutnavky pres inducku 5 stupnu na prvnim valci , a smes nejprve podle knizky , potom podle ucha , a ted jeste podle toho co zde psali kluci ... , Jeste jsem si zkousel hrat s tou hadici k posilovaci kdyz ji odpojim tak se volnobeh zvysi a je hodne nepravidleny , kdyz ji zase dam zpatky tak otacky spadnou . Dnes kdyz jsem si s tim jeste zkousel hrat , zdalo se mi to OK . Uvidim zitra jak vyjedu . Jinak kdyby to porad zlobilo vymenim rozdelovac jeden bych tu mel mit . Svicky mam taky nove , krasne vsechny cihlove zapalene .
|
26.10.09, 21:11 |
|
|
ferrari
|
No, neviem, čo povedia ostatní, ale keď po odpojení hadice sa voľnobeh zvýši, tak máš bohatu zmes...a skús tú dieru na hadicu zapchať a opatrne (brzdy budú asi "troška" slabšie) pojazdiť - tak jednoznačne vylúčiš netesnú hadicu...
|
27.10.09, 05:07 |
|
|
mixal.s
|
este jedna otazocka: Aku mas staru rozvodovu retaz? kolko ma km?
|
27.10.09, 11:55 |
|
|
martin3200
|
tak trochu mimo ale na ktory vyvod ide hadicka od rozdelovaca? lebo na jednom karbe som to videl zapojene na spodnej kde by mala ist podla mna hadicka od vzduchoveho filtra
_________________ Skoda favorit rv.90
|
31.10.09, 17:33 |
|
|
Deimos182
|
Tak rozdelovac vymenen , rozvody nevim kolik maj , ale zkousel jsem kouknout na ne dirou a trosku na ne zatlacit , zdaj se byt jak struna . Jinak problem jsem nejak poresil tak , ze uz si to trosku sedlo a neni to tak hrozny . Jako uplne 100% to neni , ale zda se mi to o hodne lepsi nez predtim . Stalo me to vymenu a vlezeni do vseho co by to mohlo zpusobovovat tak uvidim . Jinak z rozdelovace jako z toho Ufa ti vede hadicka do karburatoru . Teda aspon u sedru to tak je .
|
1.11.09, 19:46 |
|
|
akin
|
Re: Karburator SEDR
Zdravím, Je to už trochu mimo,ale chtěl jsem se zeptat, jestli je možné dat na karburátor SEDR víko ze EDSR. Na původním viku mi vypadl kus, na který se nasazuje hadice od přívodu benzínu a na rychlo jsem to vyřešil takhle. A teď bych potřeboval vědět jestli shánět správné víko, nebo jestli na tom zas tak nezáleží. Mám užovku Š120LS. Díky
|
5.4.11, 22:27 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Myslím, že to tak měl Petr105 a fungovalo to, ale to víko tam úplně přesně nepasuje. Takže sežeň víko SEDR.
|
6.4.11, 05:26 |
|
|
Petr105
|
Měl jsem to opravdu tak, fungovalo to. Ale nic moc to nebylo, rozhodně doporučuju sehnat víko správné. Zvlášť na LSku.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
6.4.11, 08:38 |
|
|
akin
|
Ok...díky moc... A který z těch 2 karburátoru by byl na ní nejlepší...je to LSka nejspíš ze 79 má ještě to velkou chromovou masku... Dík
|
6.4.11, 08:56 |
|
|
Hiro
|
ten co tam patří, měl by tam být EDSR jesi se nepletu
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
6.4.11, 09:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|