Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 05:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 PUR Pena 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Serifus píše:
patrik-hp píše:
Serifus píše:
patrik-hp píše:
Serifus píše:
Jak je vidět, tak spoustu lidí tu píše jen domněnky o PUR pěně. Já mám zkušenost osobní... PUR pěna je hrozná sr*čka, hlavně na rukou. Nejde dolu, ani acetonem. Ten čistič vytvrzené PUR pěny jsem neměl po ruce a kdybych měl, tak se mi k ruce přilepil na vždy. Z pracek jsem to dostal nožem, dlátem, šroubovákem a špachtlí. Stejně jako drátěným kartáčem a nůžkama na nehty se mi to podařilo dostat z rukou za 3 dny. Fakt hnus s ní pracovat v autě. Musím říct, že jinak je super. S tím dýcháním prahů teda nevim, ale moje zkušenost s ní v autě je perfektní. Měl jsem díry v podlaze (jako Flinstone a to nekecám) -> zapěnil, prohnilý blatníky -> zapěnil, prohnilý prahy -> zapěnil. PUR je mastná -> vlhkost odpuzuje, je pórovitá a bohužel hořlavá (acetylenová báze). Hnití se tedy pěkně zastavilo. Drží to jak zavařený. Fakt si to nemůžu vynachválit. Auto to zachránilo, jinak by už šlo do šrotu. A že bylo pekelně shnilý (zvedal jsem auto a hever prolezl skrz) a teď díky pevnosti PURu jde zvednout :lol:

No ano ty máš zkušennosti s pěnou v autě a někdo v rámu dveří a oken při instalaci v domě :wink:.Ale nedělej závěry hned,nech to trochu uzrát :wink: .Pak totiž,jestli uspěje tvůj vynález,můžeš si ho nechat patentovat a nabídnout výrobcům automobilů,jako zlepšovák ochrana proti korozi vnitřních částí karoserie automobilů,lodí atd.....A to ti utrhnou ruce,páč to bude ještě více odhlučněno,odizolováno od chladu a naopak a i nezanedbatelně se to podepíše pro ochranu posádky vozidla při nárazu...Vyztuží to částečně uzavřené části a profily karoserie :wink: .A pak ti chemici,co vymysleli vosky a resistyny dostanou padáka z raketovym motorem v zadku a zapálenym na dobu cca 5 vteřin,že nedosáhli takových úspěchů jako ty pouhý lajk za jeden den a oni dennodenně u skumavek a počítačů :D :wink: Proč néé...třeba budeš další český vynálezce chemie do automobilů proti korozi...A kolik zinku a hliníku se ušetří.....A vůbec všech hmot,co zabraňují korozi :wink: ....A já pak půjdu pro pěnu a na resistin ani okem nehodim :D :D :D :wink:

Psal jsem, že je hořlavá, takže s tim v autech neprorazim. Ale jinak dobrej nápad. Zajímalo by mě, jak rezistinem ucpeš díru v podlaze... a teď mluv, koumáku :P :P :P Btw.. už to tam zraje druhej rok a nezávazně na mým rozhodnutí, mi to doporučili 2 karosáři a jeden automech. :twisted: No a proti nárazu, to je snad jasný... pokud nebudeš hořet, tak to máš jak do peřinky. Si neviděl Demolition man? :D

no šikovní karosáři a automechanik :wink: :D :D :D

No... uvidíme, jak sou šikovný... Se můžeme sejít za 50 let. Přijedu se svou 105-kou (která přežije díky pěně) a ty v nějakým krámu na vodík :lol: :lol: :lol:

jěště k tomu prorážení do automobilek...co je na autě kromě plechů a motoru nehořlavý???????????????Já si myslím že to není důvod k neproražení do automobilky...je to prostě nevhodný a vůbec né antikorozní :D :D :D :wink: Ale vodík to přežije si piš....Jen ho budou muset už konečně zařídit,páč mám rád motor kterej spaluje a né kterej bzučí jako ve vagoně novýho metra :wink:

11.2.07, 13:43
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Milan Koukal píše:
nejvěči problém ve vašich hádkách je ten že existuje několik druhu PU pěn hlavně když ju dávate do aut tak musite koupit tu která nenasákává vlchkost , je sice draší ale v autě já to perfektní já ju mám v prazích už 5 let a jsou furt jak nové takže můj názor je neni PU pěna jako PU pěna!!!

Ano to existuje :D :wink: Ale na auta do dutin o žádný nevím.... :cry: Jen vím,že jsou jiný věci na konzervaci a hlavně se tomu neříká pěna ale je to na bázi vosků a parafínů....Proč by teda ptám se podruhý?.. :) Proč jsou plastyzoly na odhlučnění a korozi vně a proč vosky a různý barvy uvnitř???A proč je pěna mezi cihly a panely,kde je počítáno se vzdušnou cirkulací a ne jako všecko dohromady co jsem tu vyjmenoval... :wink: Asi teda dělaj pěkný hovadiny ty chemici a chtěj,aby ty auta hnily... :cry: A tak koupim pěnu a překazim jim plán :D :wink: Třeba se fakt jednou bude do prahů stříkat pěna do studní nebo universálka do partií kolem středovýho sloupku,kde to tak nehnije... :D Ale airbag by z toho možná byl dost dobrej....to by člověk mohl přežít ještě větší mordu než doteď.Ale muselo by ho to na čas upěchovat a přidusit,aby se mu neutrhlo setrvačností něco uvnitř těla.... :wink:

11.2.07, 13:56
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Milan Koukal píše:
nejvěči problém ve vašich hádkách je ten že existuje několik druhu PU pěn hlavně když ju dávate do aut tak musite koupit tu která nenasákává vlchkost , je sice draší ale v autě já to perfektní já ju mám v prazích už 5 let a jsou furt jak nové takže můj názor je neni PU pěna jako PU pěna!!!

Ano to existuje :D :wink: Ale na auta do dutin o žádný nevím.... :cry: Jen vím,že jsou jiný věci na konzervaci a hlavně se tomu neříká pěna ale je to na bázi vosků a parafínů....Proč by teda ptám se podruhý?.. :) Proč jsou plastyzoly na odhlučnění a korozi vně a proč vosky a různý barvy uvnitř???A proč je pěna mezi cihly a panely,kde je počítáno se vzdušnou cirkulací a ne jako všecko dohromady co jsem tu vyjmenoval... :wink: Asi teda dělaj pěkný hovadiny ty chemici a chtěj,aby ty auta hnily... :cry: A tak koupim pěnu a překazim jim plán :D :wink: Třeba se fakt jednou bude do prahů stříkat pěna do studní nebo universálka do partií kolem středovýho sloupku,kde to tak nehnije... :D Ale airbag by z toho možná byl dost dobrej....to by člověk mohl přežít ještě větší mordu než doteď.Ale muselo by ho to na čas upěchovat a přidusit,aby se mu neutrhlo setrvačností něco uvnitř těla.... :wink:

Na něčem ty chemici vydělávat musej... Na pěně nevydělaj :lol: :lol: :lol:

Obrázek

11.2.07, 22:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4