Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 15:12

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 STK - na co se zamerit pred STK ? (favo) 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
vůle v nápravách, brzdy a to naklápěný bys měl doplnit :wink: mě to čeká do konce tejdne :D

31.10.09, 23:41
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Vůle bys poznal, že ti auto tříská při přejezdu nerovností. Měnils vepředu čepy? Ale v podstatě pokud auto svítí a brzdí tak jak má, neměl by být problém.

1.11.09, 00:49

Příspěvek 
Hlavně abys měl v pořádku zadní omezovače...Pokud budou propouštět víc než maj,tak tě z technický pošlou hopem...poznáš to když zprudka v malý rychlosti zadupneš brzdu,podobně jako když se lekneš že ti chodec vběhl do vozovky,nejlíp na vlhký vozovce a zablokuje ti zadek...a to by neměl... :wink: kdyžtak nový Okruhy do nich,nebo rovnou celý omezovače ale cca 400,-kus

Jinak hydrokorektor ti nikdo neodpustí...jde o to,abys při naložení neoslňoval ostatní a na to je STK háklivé,stejně jako na korozi a brzdy.. :?

1.11.09, 15:13
Mistr mechanik

Příspěvek 
lord_sef píše:
brzdy jsou 100% OK, byly delane cca pred pul rokem a brzdi to jak blazen.. mozna dostelovat rucni brzdu... jinak tyjo s tim naklapenim svetel to nejspis zkusim jestli me to neprominou...preci jen davat 7kil za neco co sem nikdy nepouzil a ani nepouziju... jinak ty vule v napravach...jak zkontrolovat?:)

nebo si zajed na STK na třasáky za 250 korun a zeptej se toho technika co a jak ten ti to řekne miloš

1.11.09, 15:21

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Jinak hydrokorektor ti nikdo neodpustí...jde o to,abys při naložení neoslňoval ostatní a na to je STK háklivé,stejně jako na korozi a brzdy.. :?

Patriku zase je to o technikovi. Nám tohle nefunguje na Pick-Upu a prošel technickou taky. A tam se naložení auta předpokládá snad pořád.

2.11.09, 08:08

Příspěvek 
Názor je ten, že tě vyhodí. Dej to do servisu, že chceš udělat technickou. Mají tam už kontakty. Sice to bude o nějakou korunu dražší, ale projdeš. Nebo možnost č. 2, zajeď si na STK, nech si udělat předběžnou STK a uvidíš, co ti řeknou. Při dospělé STK na tom samým místě myslím do 14ti dnů budou kontrolovat jenom to, co zjistili na předběžné.

2.11.09, 08:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Sedačky
palubka z feldy v poho projde..Samo,že předpoklad je funkčnost všech vypínačů a řádného upevnění sedaček..

2.11.09, 12:29

Příspěvek 
Takže na STK mi dnes ráno kontrolovali... vůle na přední nápravě, souběh brzd, světla včetně naklápění, povinnou výbavu - lékárničku, trojúhelník, žárovky, kontrolovali číslo motoru a jestli jsou všechny identifikační čísla správný, jestli držej sedačky, jestli správně fungujou pásy, jestli jsou tam správný a nesjetý gumy...

2.11.09, 14:13
Profil ICQ

Příspěvek 
NOVON píše:
Sedačky
palubka z feldy v poho projde...

:shock: Typově neshodný díl, závada C-Nebezpečné :arrow: A ven! To mi schválně ukaž STK, kde tě s tím pustí. To sou tak možná řeči typu jedna baba povídala. Pokud tě neznají, tak tě klidně vyhodí i za den prošlou lékárnu. Doba už je holt taková, kdy čuráci z novy a podobných králiků furt do něčeho rýpou a takový místo hned tak nikdo nepustí z pičoviny k vodě.

2.11.09, 14:37
von GLEXR

Příspěvek 
Nevim, třeba mam jen blbej dojem, ale jak to tady sleduju, téma STK je věčný a pořád dokola řešený, přitom nikdo k tomu nic novýho neřekne... Stačí si projít starší diskuze.

Prostě, když jedu na STK měl bych mít všechno vybavení vozidla v naprostým pořádku, samozřejmě i kompletní povinnou výbavu. Když vím, že mi auto nebrzdí, tak tam nepojedu :roll:
A to, že se přístup jednotlivých STK liší a někde je pro ně nefunkční naklápění světel pomalu nejhorší závadou, zatímco jinde to ani nezkouší, to je taky známá věc...

Pokud s tím autem pravidelně jezdíš a o žádných vážných závadách nevíš, prostě tam zajeď a oni ti už řeknou. Ty světla zkus, pokud tě za to vyhodí, máš měsíc na to, ukázat se tam znova, tuším za 150 Kč, s opraveným autem...
A pokud víš o vážnějších problémech, nech je logicky před TK odstranit... Co je na tom?

Škoda 742 Forever Team

2.11.09, 14:41
Profil ICQ

Příspěvek 
Drak píše:
:shock: Typově neshodný díl, závada C-Nebezpečné :arrow: A ven!
Mi prošla ližina pod motorem... že prej když je to takhle dobře udělaný, netrčej z toho ostrý hrany, tak ok.

2.11.09, 15:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak tohle je trochu jiná kategorie, to při havárce teoreticky nemůže ublížit, ale jiná palubovka s židlema už asi trochu štípat může a tohle by mi nepustil ani můj technik, kterej přivře očko nad každou pičovinou, která nijak nikoho neohrožuje.

2.11.09, 17:14
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
lord_sef píše:
uvidime:) myslim si ze palubka z feldy a sedacky z feldy jsou to same co lyzina pod motorem... taky tam typove nema co delat... a ejhle - je to hezky udelane - funkcni no problem... myslim ze aspon doufam ze to tak bude s tou palubkou a sedackama...

pak dej vědět jak si dopad at vím na co se mám příští rok těšit :lol:

ale možná bych měl tip kde tu technickou udělat ... v to si řešte přes PM .... žeprý na to až tak nehledí tak nwm no

Obrázek

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

2.11.09, 18:21

Příspěvek 
hardb píše:
lord_sef píše:
uvidime:) myslim si ze palubka z feldy a sedacky z feldy jsou to same co lyzina pod motorem... taky tam typove nema co delat... a ejhle - je to hezky udelane - funkcni no problem... myslim ze aspon doufam ze to tak bude s tou palubkou a sedackama...

pak dej vědět jak si dopad at vím na co se mám příští rok těšit :lol:

ale možná bych měl tip kde tu technickou udělat ... v to si řešte přes PM .... žeprý na to až tak nehledí tak nwm no

takovýhle věci se na net nepíšou :roll: :roll:

přečte to tady nějakej buzík odněkaď a druhej den tam je a je z toho průser...

kam jezdim já se to taky moc nehrotí, když je auto pěkný, a funkční, projde, když to je už od pohledu pekáč, proklepnou ho, jak je v cajku, pohoda, jinak nazdar

2.11.09, 19:38
Profil ICQ

Příspěvek 
neřeš to a jeď tam :roll: ...u kompu vyřešíš ho**o

2.11.09, 21:17
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další