Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 05:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Fábia SDi zvednutí výkonu za 50 Kč 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek Fábia SDi zvednutí výkonu za 50 Kč
zvednutí výkonu je založeno na objemu nafty čím je nafta teplejší má větší objem a musí se jí nastříkat víc do motoru, teplotu nafty sleduje čidlo v čerpadle

1.zašel jsem za kamarádem co opravuje všechno na světě přes elektroniku a říkám potřebuji potenciometr 0-3000 ohmů
šáhl do šuplíčku vytáhl potenciometr přiletoval k němu dva drátky a super

2.kam ho dát? našel jsem v bordelu malou krabičku asi od pojistky vrtl tam potenciometr a umístnil ho k sání na chaldičové
stěně šroubkem

3.od čerpadla vede trát cca 20 cm zakončený svorkovnicí piny jsou označeny čísly a drát z pogtenciometru jsem naletoval na piny
č.4 a 7

4.nastavení vag, adresa motor, měřené hodnoty 007 tam je teplota paliva a nastavil jsem 70 stupnů potenciometrem
pozor pokud se to přežene řj zadá teplotu -5.4, nebo se steká že limity pro plnění jsou překročeny

fábka jede podstatně lépe před touto úpravou bylo čidlo teploty asi KO čerpadlo bylo vřelé a teplota paliva v řj max 20.5 :D miloš

20.9.09, 07:12
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Stal sem se majitelem tohoto zanovniho vozu...zvyseni vykonu laka :D ...mas nejake zkusenosti s tim vice...co to udela se spotrebou..Dik Jirka

3.11.09, 22:43
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jiri píše:
Stal sem se majitelem tohoto zanovniho vozu...zvyseni vykonu laka :D ...mas nejake zkusenosti s tim vice...co to udela se spotrebou..Dik Jirka

se spotřebou to neudělá nic ta je zanedbatelná i bez úprav a měřit spotřebu jeseli to žere 5.1 nebo 5.2, nebo že akceleruje bez úpravyy za 15 a nyní za 12.2 kvůli padesátikoruně to se mi nechce

pokud máš drát potenciometr a vag tak návod vidíš když se ti něco nebude líbit tak dáš na max a odpor bude řídit zas čerpadlo miloš

4.11.09, 16:45

Příspěvek 
To už se dlouho prodává, je toho plnej NET a řikají tomu nějak POWER RACE, nebo co. Nazývají to přídavnou řídící jednotkou a slibujou hory doly :P

4.11.09, 20:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
power box :wink: a chtěji ta to několikanásobně tolik :lol:

4.11.09, 21:20
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
To už se dlouho prodává, je toho plnej NET a řikají tomu nějak POWER RACE, nebo co. Nazývají to přídavnou řídící jednotkou a slibujou hory doly :P

ale tam to draku přesněji kopíruje teplotu že si nastavíš třeba třicet stupnů navíc a jak ti dává čerpadlo hlášku tak to do řj navyšuje o zvolenou hodnotu kdyý tomu u TDi přidáš moc jedeš do nouzáku

to moje prdítko za 50 korun to navyšuje konstantně ale jede to o poznání lépe miloš

5.11.09, 13:47
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]