Autor |
Zpráva |
darklord
|
nojo ono tych biednych 40kW ked ma tahat hentaku opachu tak sa celkom zapoti,a a nedajboh ked este cosi nalozis a ides do kopca
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
8.11.09, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
prosím zučastněné o trochu slušnosti at nemusí zakročit moderatoři
pane kolego zkus nad tím ještě přemýšlet a sbírat trochu info, ostatní dejte mu čas, víte jak se říká: Každej na to musí přijít sám, jen sám, jen sám
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
8.11.09, 19:58 |
|
|
tiesto112
|
Tak mě napadlo, nešel by tam použít nějaký jiný karburátor? Sice by se mi líbili 2 dvojitý webery ale na ty zas nemam jeden člen mi do SZ psal že by šel použít z T613.
|
8.11.09, 19:58 |
|
|
CROWACK
|
udělěj si konečně jasno, co od toho chceš jo?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
8.11.09, 20:00 |
|
|
darklord
|
CROWACK: chce presne to co kazdy ked ma nove auto... vsetko a hned. si myslis ze co ja som urobil? nahodil radio a repraky, a hend dva dni potom som to prerabal lebo to bolo uplne nahovno. kazdy sa nauci sam. mozme hovorit co chceme a mozme mat pravdu, ale tu vlastnu si kazdy objavi vecsinou sam
|
8.11.09, 20:04 |
|
|
tiesto112
|
Ty webry sem jen tak plácnul, spíš by mě zajímalo použití z tý 613ky. Nechci rozhodně všechno a hned, nejenže tahle stavba bude vyžadovat čas a trpělivost ale taky spolyká dost peněz který musim i nadále vydělávat abych mohl financovat tenhle projekt. Takže to vidim tak na pár let než se to postaví.
|
8.11.09, 20:12 |
|
|
darklord
|
tiesto: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalo ... =tech_karb
najdi si tam edsr z trosky, a sedr na tatru... porovnaj a uvidis
|
8.11.09, 20:19 |
|
|
Pech.
|
to na seriový motor nemá cenu, bude to ještě rozežranější a líp to nepojede, ba možná i hůř...
větším karburátorem se řeší upravené motory...
pokud chceš skutečně jezdit v porovozu, sežeň si 1500 jkoažto větší ze seriových motorů a jak zde bylo zmíněno záludné jízdní vlastnosti ti stejně nedovolí to nějak moc švihat, pokud nemáš potlačený pud sebezáchovy.
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
8.11.09, 20:24 |
|
|
CROWACK
|
tohle sou blboviny! Ještě ses tím nesvezl a už řešíš krávoviny navíc přesně toho stylu co sem ti psal aby ses vyvaroval. K čemu ti bude karburátor s větším difuzorem se sériovejma svodama? Se sériovou vačkou? E? K čemu ti to bude na podvozku stylu "paroloď"?
Jestli chceš závodit, kup si oktu fmetle, hlavně nahlínách a nezapomeň na čip! A až s troskou něco najedeš, tak pak řeš, jestli je výkon motoru dostatečný nebo ne. V první řadě je vždy technický stav!
Už sem nebudu nic psát
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
8.11.09, 20:33 |
|
|
Ondras83
|
jo eště ti řeknu...díky hasičům sou ty motory dost žádaný, takže když někde budeš kupovat náhradní a ten chlápek co to bude prodávat o tom bude něco vědět a ty ne, může tě pěkně oškubat...namátkou: sou tam 2 typy hlav, jedna má kanály klasicky kulatý, druhá má kanály s takovou drážkou nebo jak to říct...tu s tou drážkou sem prodal za 3 tisíce
crowack: nemám škodárnu, ale mám servis a tam se to dřív dělalo...výměnu převodovky, výměnu nádrže, repasy přední nápravy, hodně spojek na 120tkách, toho sme už udělali....už nikdy víc
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.11.09, 20:35 |
|
|
tiesto112
|
CROWACK píše: tohle sou blboviny! Ještě ses tím nesvezl a už řešíš krávoviny navíc přesně toho stylu co sem ti psal aby ses vyvaroval. K čemu ti bude karburátor s větším difuzorem se sériovejma svodama? Se sériovou vačkou? E? K čemu ti to bude na podvozku stylu "paroloď"? Jestli chceš závodit, kup si oktu fmetle, hlavně nahlínách a nezapomeň na čip! A až s troskou něco najedeš, tak pak řeš, jestli je výkon motoru dostatečný nebo ne. V první řadě je vždy technický stav! Už sem nebudu nic psát
Jo máš pravdu, se stavbou to nesouvisí ale zajímalo mě to z hlediska technickýho, jsem mechanik amatér a o takový věci se prostě zajímám i když to jsou blbosti. Ale myslim že je to pořád lepší než kdybych se ptal jak by se tam dalo namontovat turbo a podobný kraviny Ale máte recht, nejdřív se s tim svezu, dostal sem od kámoše tip že v zubrnicích prý stojí jedna troska (dokonce hasičská) tak poprosim pana majitele jestli by mě nesvezl
|
8.11.09, 20:57 |
|
|
Ondras83
|
no to turbo by bylo možná rozumější než vymejšlet takovýhle krávoviny...skáčeš z jednoho na druhý a přitom nemáš vyřešený nic...
základ u tohohle je kastle, pak nápravy (něco se zadkem, jiank to je o ničem) a pak brzdy...až tohle bude, tak motor...a s tim stejně uděláš ho**o, protože nepude poladit ten zadek aby to sedělo a se silnějšim motorem to nevybere první zatáčku
|
8.11.09, 21:21 |
|
|
Ondras83
|
ještě ti ukážu tohle a už přestávám přispívat do tohohle tématu
http://www.youtube.com/watch?v=5c4AZKVnzM0
|
8.11.09, 21:22 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: ještě ti ukážu tohle a už přestávám přispívat do tohohle tématu
to so už vitel...
myslím že pri tom skoku v zadu urval tie torzné tyče, ono to totižto v zadu nemá struny
a tiež si myslím že to nieje dobrý nápad...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.11.09, 21:31 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: ještě ti ukážu tohle a už přestávám přispívat do tohohle tématu to so už vitel... myslím že pri tom skoku v zadu urval tie torzné tyče, ono to totižto v zadu nemá struny a tiež si myslím že to nieje dobrý nápad...
nene, torzky to vydržely, podle mě, ale sou tam takový hřiby gumový, fotr to nějak nazval, ale už nevim jak se to menuje a to když vypadne, tak už nic nemá podpírat ty nohavice a takhel si to klekne...mě to vypadlo taky je to jakoby doraz
|
8.11.09, 21:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|